Ben yokum 2 hafta fılan ozur dılerım ılgı gosteremıorum ben yokken bazıları konuyu devralmıs sankı benden dıkkat edın donusum muhtasem olucak by
kanka sen nerelerdesin ya =) özletme kendini... Konuyu devr alan fln yok yaf sen rahat ol
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar geçenlerde bir telefoncuya girdim ve bu telefonu elime aldım kibar bir telefona benziyordu.Ben de sömestre tatilinde cep telefonu alacağım bu telefon hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum.Saygılar...
dostum bi sayfada arkadaş şöyle bir yazı yazmıştı ' konu başlığındaki cevapların hepsini okumadan , görmeden , anlamadan soru ve cevap yazanları hiç anlamıyorum ' diye birşey yazmış gerçektende yerinde bir söz

dostum benim 25 sayfa var bu telefonun hikayesini yazdık her cevaptada telefonun mükemmel olduğunu belirtiyoruz daha ayrıntılı bir şekilde öğrenmek istiyorsan biraz sayfalar arasında dolaşıcaksın kolay gelsin
arkadaşım eline koluna sağlık gerçektende güzel bir paylaşım ve çalışma olmuş
Sen bu konuyu hazırlamasanda bizlerle paylaşman oldukça hoş bi durum
Bu yazdıklarının çoğunu ben yapmıştım bazılarınıda
ELECTRONİC ismli arkadaşımdan yardım alarak yapmıştım sağolsun
Benim telde sökemedğim şu harita muhabbeti + format + güncelleme şu 3 olayıda söktümü tamamdır aklımda hiçbir soru işareti kalmıyck he wireless ı gerçektende harika dediğin gibi laptopun bulamadğı neti n79 buluyr ve hızlı bir şekilde bağlanablyrsunuz bugün samsung omnıa ile kapıştırdık benim tel daha hızlı çıktı fakat onun ekran boyutu büyük olduğu için rahat rahat gezinebilyorsn fakat yavaş =) =)
bu kadar yorum yapılacak kadar bir cihaz değil abartmayın arkadaşlar
Abartmıyoruz kardeşim gerçekleri söylüyoruz n79 sende olmadığı için böyle konuşuyor olmalısın yoksa böyle bişy yazmazdın emin olabilrsn...
Daha 3 gün önce Aldım İyikide Almışım Hayatımda Gördüğüm En güzel telefonlardan biri Tek Sorunum Arkada ki Kamera tarafındaki metal çok çabuk iz tutuyo fakat silince çıkıyo ama yinede sinir bozucu =) Arkadaşlar Bence Siyahını alın Beyazı Çok garip duruyor..Siyahını tavsiye ederim Siyah Asalettir...
Ayrıca N73 ten kötü diyen arkadaş Bence N73 ten daha iyi benim N79 %80 deyken N73 kadar ses çıkarıyor..
aynen bende grisi var çok iz tutuyor fakat kılıfından çıkartmadğım içn bi sorun yok

bakalım özenle kullanmaya çalışıyoruz şimdiye kadar üstünde çizik bulamadım ön ve arka tarafndaki jiletinlerinide çıkarmadım huyumdur xD böyle şeylerde biraz titizimdr 2006 yılında aldığım ps2imin orta tarafındaki jiletini halendaha duruyor geçen servise götrdm adam inanmıyor 2006 da aldığıma faturayı gösterdim adam moda girdi hastalık bende :S :S