O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
N79 beyaz tavsiye ederim.Bence en güzeli budur.
Şu anda fiyat ve performans için en iyi 2 telefondan biridir.
wlan aramıyorsanızda 6220 c tavsiye ederim.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
N79 beyaz tavsiye ederim.Bence en güzeli budur.
Şu anda fiyat ve performans için en iyi 2 telefondan biridir.
wlan aramıyorsanızda 6220 c tavsiye ederim.
kesinlikle ama ben siyahını daha çok sevdim

aL1_330

Üye
bencede bi anKet düzenLense hangi reNk die :oke:

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Tekrar ediyorum %90 siyah çıkar

altugt

altugt

Üye
selamlar arkadaşlar...
benim sorunum evimdeki wireless ile iyi bağlanmıyor fakat dışarda sağda soldaki wireless ile bağlandığımda gayet hızlı evimdeki modemde wpa2 şifreleme kullanıyorum web yaptım şifresiz yaptım yine yavaş cok zor baglanıyor sitelere ... sizce sebep nedir ?

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Evdeki modem le dışarıdaki modem birmi?:D

altugt

altugt

Üye
evimde kullandığım bağlantı standard 1024 lük bağlantı dışarda bahsettiğim ise alışveriş merkezlerindeki cafelerdeki gibi yerel yerlerdeki umuma açık wireless bağlantılar. evde bağlantı yavaş oldukça bekliyorum bazense kopuyor ama dışarda gayet iyi neden anlamadım suçu wireless access point in bir hub ile modeme bağlı olmasına bağlıyorum ... evde kullandığım modem normalde bir komşudan kablo ile benim evdeki hub a geliyor ve ona bir wireless access point bağlı acaba bumu telefonu düşündürüyor yoğun bir lag var evdeki kablosuzuma bağlandığımda ...

yorumlarınız nelerdir ???

electro77

electro77

Üye
Bence de çok harika bir telefon.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
evimde kullandığım bağlantı standard 1024 lük bağlantı dışarda bahsettiğim ise alışveriş merkezlerindeki cafelerdeki gibi yerel yerlerdeki umuma açık wireless bağlantılar. evde bağlantı yavaş oldukça bekliyorum bazense kopuyor ama dışarda gayet iyi neden anlamadım suçu wireless access point in bir hub ile modeme bağlı olmasına bağlıyorum ... evde kullandığım modem normalde bir komşudan kablo ile benim evdeki hub a geliyor ve ona bir wireless access point bağlı acaba bumu telefonu düşündürüyor yoğun bir lag var evdeki kablosuzuma bağlandığımda ...

yorumlarınız nelerdir ???

Hah o olabilir işte

Benim modem 4 prtlu Zyxel Kablosuz P-600 series Çok harika bağlanıyor ama bişi diim telefondan da o kadar fazla hız bekleme

altugt

altugt

Üye
işte kardesim benim modem komsuda bana kablo geliyor evdeki hub a giriyor hub dan ise bi masaüstü bilgisayara bide wireless access point e gidiyor yani kablolu interneti kablosuza cevirme cihazı bilmeyenler icin belirteyim ... acaba wireless erisimim direk modemden degilde bu yolla oldugu icin mi evden telefonla baglandığımda herhangi bir link icin dakikalarca bekliyorumda elalemin baglantısına baglandıgımda gayet normal baglanıyor ... aynı sorunu yasayan baska biri daha ben varım dese icim rahat edecek ...

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Büyük ihtimal

md.celik

Üye
Bende cep telefonu almayı düşünüyorum ama n79 ve 5800xpres arasında kaldım
5800 için dokunmatiği kötü ve kamerası iyi değil dediler acaba siz hangisini tavsiye edersiniz
Birde n79 da windovs live mesenger var mı?

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
N79 tavsie ederim...Aradığın herşey var yapamayacağın şey yok ..Bence 5800 dan daha iyi bir telefon Özellikle 5800 kamerası vasat .N79 ki çok güzel her türlü .WLAN çok iyi bağlanıyor. Daha ne olsun

Engerek1823

Üye
Bende n79 kullanıcısıyım sorunum biraz karışık çok aradım ve yoruldum şimdi buraya yazıyorum. Telefonu hack etmek istemediğim için real playerı kullanmayı tercih ediyorum ancak AVC/H.264 videoları açtığını yazmasına rağmen içindeki iki tane AVC videoyla çözünürlük,ses, kbit değeri olsun aynı özelliklerde videoları yüklediğimde açmıyor "Ses veya video klibi yürütülemedi parça parça yürütülmeye çalışılıyor" uyarısı veriyor bende her videoyu "mp4v formatına" dönüştürmek zorunda kalıyorum AVC/H.264 video sorunu sizlerdede varmı varsa nasıl çözüm buldunuz çünkü elimdeki ve bulduğum çoğu mp4 AVC formatında.

altugt

altugt

Üye
selamlar güncelleme yaptıktan sonra eski kurduğumuz programlar telefon rehberı kayıtlı mesajlar kurulan programların ayarları falan gidiyor mu hepsini baştan kurmak gerekiyor mu ?

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
selamlar güncelleme yaptıktan sonra eski kurduğumuz programlar telefon rehberı kayıtlı mesajlar kurulan programların ayarları falan gidiyor mu hepsini baştan kurmak gerekiyor mu ?
Aynı soru*

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Sağolasın:)

altugt

altugt

Üye
saolun 30.0.19 gibi bir surum var nasıl guncellıyım mı ? 20.175 den ???

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Güncelle yapabiliyorsan yap .Ben Bir türlü yapamadım telefonu görmedi

Üst Alt