O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

altugt

altugt

Üye
Güncelle yapabiliyorsan yap .Ben Bir türlü yapamadım telefonu görmedi

ilginç benimki görüyo ama güncellemeye başla startını vermedim daha buraya cevap gelene kadar ... kimisi oncekı postlarda pek tavsıye etmemıs bu versıonu ama ıcımden bı ses yenı olan her zaman ıyıdır dıyor ... adamlar bos yere yenı versıon cıkarmaz heralde gıbı bı dusuncede var ... son versıonu kullanan arkadasların goruslerını almak ıstıyorum ...

--------------- Ekleme ---------------

telefonu basarı ıle 30.019 surumune guncelledım hıc bırsey sılınmedı telefon eskı halı ıle devam edıyor henuz bır eksı ve artı gozlemlemedım merak edenlere duyurulur ...

LeqRa

Üye
n73ten fazla nasıl ses cıkarıyor n73ün hoparlöründe vs. bi sorun yok demi bide sürüm kaç ?

Daha 3 gün önce Aldım İyikide Almışım Hayatımda Gördüğüm En güzel telefonlardan biri Tek Sorunum Arkada ki Kamera tarafındaki metal çok çabuk iz tutuyo fakat silince çıkıyo ama yinede sinir bozucu =) Arkadaşlar Bence Siyahını alın Beyazı Çok garip duruyor..Siyahını tavsiye ederim Siyah Asalettir...:)

Ayrıca N73 ten kötü diyen arkadaş Bence N73 ten daha iyi benim N79 %80 deyken N73 kadar ses çıkarıyor..

n73ten nasıl fazla cıkıyor sesi kardeş n73 ün hoparlöründe vs bi sorun yok demi, senin kullandığı sürüm kaç ?

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Kullandığım sürüm Son sürümden bir önceki 20 li olan varya 30 luya bi türlü yükseltemedim Telefonu görmüyo Updater

islkj

Üye
ya telefondan güncelleme yaparken sarj etmek gerekir mi??....

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Şarjın olması lazım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
şarjın tam dolu olsun..

sensiz_mavi

Üye
Arkdaşar nokia nın sitesinde destek ve yazılım bölümünden listede N79 yok siz yeni yazılım haberlerine nerden bakıyosunuz... tşk ederim şimdiden

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
var ıyı bak ..

AKATLI

AKATLI

Üye
ya beyler ben bu telefondan alcam ama kamerası gerçekten kötümü çekiyo N79 la çekilmiş 1-2 foto koyarsanız sevinirim bide ben daha önce hiç böle özeliikli nokia kullanmadım bende dandik bir D900i var o yüzden bu internete bağlanma güncelleme filan hiç bilmiyom bana öğretirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler

erhanyil1993200

Üye
slm ben telefonuma uygun flash player ı bulamıyorum nerden bulacam telefonuma uygun flash playerı tşk

sensiz_mavi

Üye

telefonu basarı ıle 30.019 surumune guncelledım hıc bırsey sılınmedı telefon eskı halı ıle devam edıyor henuz bır eksı ve artı gozlemlemedım merak edenlere duyurulur ...[/QUOTE]

Bende Nokia PC Suite ile günceledim.. yalnız bende başarız dedi ama telefona baktıgımda 30.019 surumunde oldugu gösteriyo ve yeniden denemek için baktıgımda Nokia PC Suite ile telefonunuz en güncel sürümde yazıyo ... anlayamadım gitti... bide bende msjlarda donma falan olmuyo... sonra sanki bide sunu farkettim kamerada azda olsa donma vardı o ortadan kalktı ... dediğim gibi anlamadım ama güzel oldu :D

topcucws

topcucws

Üye
telefonu ilk aldığımızda bataryanın içinde bulunan şarjı bitiripte mi takalım ilk şarja...... yoksa telefonu elimize alır almaz şarjamı takalım yardım edebilir misiniz lütfen. bataryamın veriminin yüksek olması için lütfen yardımmm

bide kaç saat şarj etmem uygun olur şimdiden teşekkürler

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Ben bitirp öyle taktım..

Şarja taktıktan sonra Artık Şarj doluyor işareti göstermyorsa çıkart ama İlk şarjda ben 12 saat tutmuştum Yatmadan önce taktım uyanınca çıkardım..Şarjı şimdi ortalama 3 gün gidiyor bazen 4 gün gittiğide oluyor .

altugt

altugt

Üye
Ben bu adresteki listeden göremiyorum siz nerden bakıyosunuz

arkadasın dedigi gibi listede yok bendede cıkmıyordu genel siteye git turkiye sitesinde cıkmıyor bendede nokia.com un destek baglantısından update yazılımını sec orda n79 u sec ve dıl olarakda Turkish de ıner ... ben oyle ındırdım

korgi

Üye
ya arkadaşlar benim sorunum acaip hassas bi tel olması... ilk düştüğünde radyo ve bluetooth bozulduc halada bozuk.... ve şu andada 123 tuşları yerinden çıktı..... sizdede aynımı?????

sensiz_mavi

Üye
arkadasın dedigi gibi listede yok bendede cıkmıyordu genel siteye git turkiye sitesinde cıkmıyor bendede nokia.com un destek baglantısından update yazılımını sec orda n79 u sec ve dıl olarakda Turkish de ıner ... ben oyle ındırdım
kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama adresinde ben update bölümünü göremedim.. rica etsem bana "n79 u sec ve dıl olarakda Turkish de ıner " bu bölümü kadar olan linki atarmısınız.. şimdiden tşkler.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama adresinde ben update bölümünü göremedim.. rica etsem bana "n79 u sec ve dıl olarakda Turkish de ıner " bu bölümü kadar olan linki atarmısınız.. şimdiden tşkler.

kardeş buda linki

topcucws

topcucws

Üye
Ben bitirp öyle taktım..

Şarja taktıktan sonra Artık Şarj doluyor işareti göstermyorsa çıkart ama İlk şarjda ben 12 saat tutmuştum Yatmadan önce taktım uyanınca çıkardım..Şarjı şimdi ortalama 3 gün gidiyor bazen 4 gün gittiğide oluyor .

saol kardeş bende öyle yapacam artık teşekkürler

altugt

altugt

Üye

link:

Üst Alt