O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

cozturk

cozturk

Üye
n79 da beyaz flash ışığını sürekli olarak açabilen varmı onca program denedim olmadı yanıp hemen sönüyor brightlight diye bir program çıktı onuda denedim sonuç aynı video çekmeye giriyorum flash ışığı seçeneğini aç seçeneğini işaretliyorum çekme tuşuna basıyorum beyaz ışık yanıp hemen sönüyor acaba benim cihazdamı sorun var bilenler yardım etsin lütfen
SENİN CİHAZDA SORUN VAR....GÖNDER K.V.K YA BAKSINLAR..:oke:

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
harbi güzelmiş :D:D ama 6630 uma hiç birşeyı degısmem :P

aLone

aLone

Üye
bende değişmem diyodum taki n79 la tanışsaıya kadar

chacked

chacked

Üye
bende de foto çekerken flash 1 kere yanıp sönüyor video çekerkende flash sürekli kırmızı yanıyor :S

bu arada telefona format attım tertemiz oldu + sürümünü yükselttim herhangi bi sorunla karşılaşmadım msj yazarkende hiç donmuyor gayet hızlı bir şekilde yazıyorum tabi ilerde nolr onu bilmem yalnız telefon azck yavaşladı beni engelliyecek kadar yavaşlamadı fakat ilki uçak gibiydi =) bakalım şimdi programları desteklicek mi....
sürüm: 20.175 =)

--------------- Ekleme ---------------

yalnız beyler bi sorunum var :S müzikçaların kitaplığını yeniliyemiyorum sistem hatası diyor halbuki adam akıllı format da attım fakat hafıza kartına atmadık diye mi yapyr :S hafıza kartından bütün müzikleri sildim fakt müzikçalarda halendaha var olarak gözüküyor delircem format atmadan öncede sistem hatası diyordu şimdide diyor :S ilk aldığımda bişyler yaptım ama bende anlamadım telefonu pc ye bağladım hafıza kartına müzik attım işlem bitti sonra kabloyu çektim kitaplığı yenile dedim hani yeni şarkılar gelsin diye dınkk sistem hatası :S Serhat gelsede şu sorunu hallediversek yaf delircem :S S:SDS

LeqRa

Üye
arkadaşlar benim n79 un en güncel sürümü hangisi benimki 20.175 ondan yükseği varmı ?

aLone

aLone

Üye
chacked kardeşim video modunda bi ışık gibi işaret var onu açınca flash yanıyo ama senin o müzik çaları serhat bilir anca.leqra ardakşım o en son sürüm değil 30.019 en sonuncusu bu

chacked

chacked

Üye
chacked kardeşim video modunda bi ışık gibi işaret var onu açınca flash yanıyo ama senin o müzik çaları serhat bilir anca.leqra ardakşım o en son sürüm değil 30.019 en sonuncusu bu

anladım saol dostum... Evet gelsede 2-3 soru sorsak o müzik çalar beni delirticek gidiyorum dosya yöneticisinden dinliyorum ondada şarkı değişmiyor illa elinle değiştircen :S 30.019 sürümü diğer sürümle aynı diyorlar belki yeni şeyler eklemişlerdir... N-Gage bende de kayboldu neyse serhat kardeşimizi bekliyelim yoksa teller elimizde kalıcak :-p

aLone

aLone

Üye
bende format attım n-gage bendede gtti çok snir oldum:@

matrock93

Üye
Arkadaşlar acil cevaba ihtiyacım var.
1- Yapılan yorumlarda sar değeri çok ama çok düşük denmiş fakat n serisinin en yüksek sar değerli telefonu sar değeri 1.40 ... Zararlı mı?
2- Kamerası kötüymüş ve güncelleştirme yapılarak düzeltilirmiş... Yeni sürüm yapınca menü düzeni fln hçbşy kötü olmuyo ve kamera düzeliyo di mi?
3- Telefonda donma felan oluyo mu
4- wcdma sı nokia web de yok dio... var mı yok mu?

LeqRa

Üye
kardeş saolasınbi sorum daha olacak 20.175 le farkı ney bu yeni sürümün ?

kardeş saol önceki sürümle bu sürümün farkları ney - Değiştirmeye değermi ?

cozturk

cozturk

Üye
Beyler gerçekten sinir bozucu bir durum olunca k.v.k yı aramaktan çekinmeyin..arayın sorun...bnm kuzenim orda en ufak birşey olduğunda tek telefonda işi çözüyorum...tabi sizin orda bi tanıdığınız olmucak ama yinede aramaktan çekinmeyin..emininki yardım edeceklerdir...

_CuLaR_

_CuLaR_

Üye
Yha şu telefonda alarm yok mu bulamadım lanet olası alarmı... Çıldırmak üzereyim... Yoksada bir program önerirseniz sevinirim... Ama kesin vardır bn bulamıyorumdur ltfn tarif edin yerini çıldıricimm...:box:@:vur:sopa:

Tmm arkadaşlar buldum şu lanet olası alarmı... O kadarda zor değilmiş :D Ne bilim Saat bölümüne girdim ama yan tuşa basmak aklıma gelmedi... zuhaha :D

cozturk

cozturk

Üye
yha şu telefonda alarm yok mu bulamadım lanet olası alarmı... çıldırmak üzereyim... Yoksada bir program önerirseniz sevinirim... Ama kesin vardır bn bulamıyorumdur ltfn tarif edin yerini çıldıricimm...:box:@:vur:sopa:

--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------

tmm arkadaşlar buldum şu lanet olası alarmı... O kadarda zor değilmiş :d ne bilim saat bölümüne girdim ama yan tuşa basmak aklıma gelmedi... Zuhaha :d
ilk heyecan heralde he...

islkj

Üye
bu konu çok güzel olmuş. bende n79 hakkında bilgi arıyordum. sanırım n79 alacağım. inş k.v.k lık bir sorunum olmaz...

berkbb

Üye
ortak nası yuklenıyor pekı

bu n gage yı nasıl cıyorumm yaa şifreyı gırdıkten sora eror dıyo yardımm ıstıyorum

_CuLaR_

_CuLaR_

Üye
Eet yeni sayılırım...:) Bide bişey sorucaktım n79 ışığı erkeen sönüyor onu ayarlıyorum yinede oolmuyoo... Çıldiricimm...:@:vur Bide bn bu telefonculardan bişey anlamıyorum aldığım kutuda K.V.K deilda Genpa güvencesiyle yazıyordu bide genpanın servisinin adresi fln verdi bn bu versiyonu kendim yenilemek istemiyorum K.V.K ya götür dedilerde bn bunu nereye götürcem K.v.K mı , Genpa mı ?? Bide ( Hep bide diye başlıyorum ama olsun...:)) yeni versiyonda sensör ayarlarıda mı var sessize alma gibi???... Şimdiden Teşekkürler...

99BUNADIM99

Üye
Arkadaş lar Ben n79 almayı düşünüyorum. cep telefonun 20.175 ya da 30.019 sürümlerin de problem olduğunu okudum . cep telefonunu almadan hangi sürüm olduğunu nasıl öğrenebilirim.

tşk. edrm.

aL1_330

Üye
s.a aRkadaşm bn bu teLefonu aLmayı çok istiyoRum bugun yaRın aLrm bu yoRumLarı okudktan soNra kafam biRaz karıştı bana yaRdımcı oLabiLrmsn msn adResmi veRsm..

ömeR arkadasım msnmi ekLeRmsn ssenden yArdm aLmk istyoRm [email protected] tşK edRm şimdiden

aLLah aşkına bana yyaRdmcı oLabLck herkes ekLsn aceLe edyoRm çünkü teLi aLıcm :)

Üst Alt