Nurani_Belle_v1.5 (Büyük ve Küçük Saat widgetleri eklendi.) Nokia N8 QT SORUNU TAMAMEN GİDERİLDİ.)

Sponsorlu Bağlantılar

fatih982

fatih982

Üye
nasıl yükleniyor bu yükleme konusunda pek bir bilgi vermemişsiniz

harita02

harita02

Üye
Tabikide arşivledikten sonra zipten çıkarıp kontrol ediyorum. Hatta az önce tekrar denedim sorun yok. Başka indirenlerde de aynı sorun varsa tekrar upload edyim yoksa siz tekrar indirin.

dün akşam bu konuda mabsetmiş yanlız hata hala aynı şekilde devam ediyor neden bu duruma özen göstermiyorsunuz anlamıyorum.Kendinzi bi dosyayı netten indiripondan sonra hata yok deyin sabah sabah kalktım dosyayı tekrar indirdim o kadar saat zaman geçti beklemek bir yandan kota bir yandan dosyanın geç inmesi bir yandan bu kadar aksilige ragmen dosyanın bu şekilde hata vermesi insanı çileden çıkarıyor. Bu sizlere son söyleyişim bunu unutmayın. insanların bu denli problem yaşamasını izin vermeyin.

İsmail Çolak

Üye
ekran koruyucusu dijital saat değilmi bide forumda paylaşılan efekt sis dosyalarını kullanabilecekmiyiz?

----------Eklendi @ 15:12:13 ---------- Yazıldı @ 13:30:22 ----------

bide haritalar ve sürüş çalışmıyor acaba neden?

İsmail Çolak

Üye
genel bölümüne gidersen var orda detaylı açıklama biraz araştırın yazarken

Uruloki

Uruloki

Üye
zaten anna dosyalarını gösterip options dan belle dosyaları ile değişceksin phoneix belle yi görmüyor orjinalle alakası yok

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
Link güncellendi.

İsmail Çolak

Üye
oviden indirme yaparken indiriliyor diyor ve takılıyor nasıl halledicem bu sorunu?

ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
Nuraniharun aşağıdakini anlayamadım, bana açıklayabilirmisin ?

3. Alarm çalma süresi ayarlana bilir. Z:/data/Tweaks/ içinde doğru twk dosyası mevcuttur.

mmb7982

mmb7982

Üye
amerikadan alınma bi n8 var flaslamaya çalışırken malum neither dp.1 ile başlayan hatayı veriyor normalmi?bu belle versiyonu ile flashlamanın bi yolu warmı arkadaşlar?

İsmail Çolak

Üye
amerikadan alınma bi n8 var flaslamaya çalışırken malum neither dp.1 ile başlayan hatayı veriyor normalmi?bu belle versiyonu ile flashlamanın bi yolu warmı arkadaşlar?

rm-596 klasörünü yani içinde anna versiyonu olan klasörü yanlış yere atarsan bu hatayı verir.

mmb7982

mmb7982

Üye
rm-596 klasörünü yani içinde anna versiyonu olan klasörü yanlış yere atarsan bu hatayı verir.

yanıt için teşekkürler ama anlayamadım ne kastettiğinizi.product klasörünün içinde şuan sadece rm-596 klasörü ve içinde nurani belle var.hatam nerede?bide annadan bahsetmişsiniz onuda anlayamadım?bu işlerde biraz yeniyim kusura bakmayın...

İsmail Çolak

Üye
orada yani nurani bellenin olduğu yerde anna olacak direk belleyi yükleyemiyoruz annanın üzerine editleyip telefonu kandırıyoruz bi nevi.

mmb7982

mmb7982

Üye
merhabalar
anlattıklarınızı harfiyen uyguladım lakin güç butonuna açmak için bastığımda 4 kez siyah zemin üzerine beyaz nokia yazısı sönüp tekrar beliriyor ve 4. den sonra telefon kendiliğinden kapanıyor sanırım ekrana hiç bir şey gelmiyor.cihazı usb ile bağladığımdada aynı şeyle karşılaşıyorum.şuan telefon açılmıyor yani dediğim şey tekrarlanıyor sürekli ne yapabilirim?

Mh66

Mh66

Üye
teşekkürler kardeş . mükemmel olmuş

Mh66

Mh66

Üye
nurani yeni belle sürümüne bi eğil kardeş.

turkmenx

turkmenx

Üye
nokia c7 için uyumlumu ?

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
Eğildim çoktan kardeşim. Yarın inşallah paylaşacağım.

Yeni sürümdeki artılar ve eksiler;
1. Gps çalışırken artık ikon çıkıyor.
2. Biraz daha hızlandırılmış.
3. Otomatik focus sorunsuz çalışıyor ama gerekli dosyalar yüklenirse.

Şimdilik power tuşuna restart atanamıyor.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
hayır.

memet4779

Üye
belleyi tekrrrar yükleyemez misin

Üst Alt