Nurani_Belle_v1.5 (Büyük ve Küçük Saat widgetleri eklendi.) Nokia N8 QT SORUNU TAMAMEN GİDERİLDİ.)

Sponsorlu Bağlantılar

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
Nurani_belle_v1.3 olarak güncellendi. OT sorunu tamamen düzeltildi. Format sonrası bile hatasız hale getirildi.

karaüzüm

Üye
Öncelikle güzel emekleriniz için teşekkürler..Ben şunu demek istiyorum..bir başka kullandığım belle versiyonlarında kayıt ettiğim videolarımı büyük televizyon ekranlarında oynatmıyorum..yükleniyor diye bekliyo başka bişiy yok..acep bunda da aynı sorun varmıdır..ya da böle sorunları nasıl gideriririz...Teşkkürlr..:oke:

meletim

meletim

Üye
Öncelikle güzel emekleriniz için teşekkürler..Ben şunu demek istiyorum..bir başka kullandığım belle versiyonlarında kayıt ettiğim videolarımı büyük televizyon ekranlarında oynatmıyorum..yükleniyor diye bekliyo başka bişiy yok..acep bunda da aynı sorun varmıdır..ya da böle sorunları nasıl gideriririz...Teşkkürlr..:oke:
hocam bende bugundür onu arıyorum ama nafile galiba sende hangi belle var şuan

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Nurani_belle_v1.3'nin tv bağlantısını çektiğim videoyuyu izlereyerek test ettim sorun yok.

meletim

meletim

Üye
sorun yoksa çok güzel big screen çalıştımı peki ben şimdi denedim çalıştıramadım bende başka belle var ama

kraldost

kraldost

Üye
bellelerin hepside aynıdır farklı olan görsellik işlevsellik

meletim

meletim

Üye
hocam bide hdmı bağlantısı kullanarakmı denedin sorun yok dediğin ..?

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
Yok normal tv out kablosu ile denedim.

meletim

meletim

Üye
normal çalışıyormuş ama hdmı koblosuyla çalıştıramadım bende sorun gine devam ediyor desene :hmmm

karaüzüm

Üye
Valla ben bütün belle versiyonlarını yükledim diyebilirim..Kurtuluş arkadaşımızın hazırladığı belle her yönüyle mükemmel..ancak onda da hdmı kablosuyla çektiğimiz videoları tv oynatmıyor..ya da her hangi bir videoyu oynatmıyor(normal olarak telde oynatıyor).. Nurani arkadaşımız da güzel hazırlamış..özellikle klavyesi ve başlangıcı hoşuma gitti..Yine de teşkkürler :oke:

emre.koc

emre.koc

Üye
hocam bunda ev ekranı geçiş hızları nasıl ?

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
Nurani_Belle_v1.5 olarak güncellendi.
Bu kezde Ovi Mağazanın format öncesi ve sonrası yüklenmeme sorunu tamamen ortadan kaldırıldı. Qt problemi tamamen kaldırıldı.
Arama gereci widgeti artık formattan sonra bile olacak hale getirildi.
HDMI çıkışı test edildi tamamen çalışmaktadır. Ancak Nokia Big screen adlı program henüz belle ile uyumlu olmadığından çalışmamaktadır. Ama uyumlu olanı yakında çıkacaktır.

----------Eklendi @ 19:23:36 ---------- Yazıldı @ 19:22:11 ----------

hocam bunda ev ekranı geçiş hızları nasıl ?

Ev ekranları geçişi gayet hızlıdır.

dogan64

Üye
Nurani hocam başarılar v1.5 bekliyorum emeklerin için teşekkürler.

dinopis01

Üye
Nurani hocama teşekkürler güzel bir çalışma.Bellenin en önemli eksiği kamera caf odaklama çıtırtı yapıyor.Anna versiyona uyumlu nokia beta labs ın camera güncellemesi yüklenebiliyor.sessiz ve kaliteli bir odaklama özelliği var.Bu güncellemeyi belleye yapamadılar şu ana kadar. QT sorunu düzeltildi geriye kamera sorunu kaldı.

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
Nurani hocama teşekkürler güzel bir çalışma.Bellenin en önemli eksiği kamera caf odaklama çıtırtı yapıyor.Anna versiyona uyumlu nokia beta labs ın camera güncellemesi yüklenebiliyor.sessiz ve kaliteli bir odaklama özelliği var.Bu güncellemeyi belleye yapamadılar şu ana kadar. QT sorunu düzeltildi geriye kamera sorunu kaldı.

Evet belle bu CAF konusunda biraz yan çiziyor. Bu CAF üzerinde çalışıyorum. Bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Bellenin kamera uygulaması görsellik olarak annadan iyi, hatta ekrandaki yakalama tuşunun yeri bile ele göre ayarlanmış. Neyse olmadı annanın kamera uygulamasını belleye portlayamaya çalışırım.

meletim

meletim

Üye
hdmı çıkışı olduysa süper denemek lazım teşekkürler ..

harita02

harita02

Üye
dosya sıkıştırma hatası var. Winrar ile dosyaları dışarı çıkarınca CRC hatası alıyorum. Dosyaları tekrar sıkıştırıp link i yenirlerseniz sevinirim.
Saatlerce dosyanın inemesini bekliyorum indiriyorum dosyayaları dışarı çıkarmaya çalışınca böyle hata alıncada sinir oluyor insan
Dosyaları sıkıştırtıktan sonra kendiniz dosyları başka yere çıkarma işlemi yapıp hata almadıktan sonra linkleri yüklerseniz kullanıcılar böyle rahatsız olmaz.

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
dosya sıkıştırma hatası var. Winrar ile dosyaları dışarı çıkarınca CRC hatası alıyorum. Dosyaları tekrar sıkıştırıp link i yenirlerseniz sevinirim.
Saatlerce dosyanın inemesini bekliyorum indiriyorum dosyayaları dışarı çıkarmaya çalışınca böyle hata alıncada sinir oluyor insan
Dosyaları sıkıştırtıktan sonra kendiniz dosyları başka yere çıkarma işlemi yapıp hata almadıktan sonra linkleri yüklerseniz kullanıcılar böyle rahatsız olmaz.

Tabikide arşivledikten sonra zipten çıkarıp kontrol ediyorum. Hatta az önce tekrar denedim sorun yok. Başka indirenlerde de aynı sorun varsa tekrar upload edyim yoksa siz tekrar indirin.

Üst Alt