hocam bende bugundür onu arıyorum ama nafile galiba sende hangi belle var şuanÖncelikle güzel emekleriniz için teşekkürler..Ben şunu demek istiyorum..bir başka kullandığım belle versiyonlarında kayıt ettiğim videolarımı büyük televizyon ekranlarında oynatmıyorum..yükleniyor diye bekliyo başka bişiy yok..acep bunda da aynı sorun varmıdır..ya da böle sorunları nasıl gideriririz...Teşkkürlr..![]()

hocam bunda ev ekranı geçiş hızları nasıl ?
Nurani hocam başarılar v1.5 bekliyorum emeklerin için teşekkürler.

Upload tamamdır. Yeni belleniz hayırlı olsun![]()
Nurani hocama teşekkürler güzel bir çalışma.Bellenin en önemli eksiği kamera caf odaklama çıtırtı yapıyor.Anna versiyona uyumlu nokia beta labs ın camera güncellemesi yüklenebiliyor.sessiz ve kaliteli bir odaklama özelliği var.Bu güncellemeyi belleye yapamadılar şu ana kadar. QT sorunu düzeltildi geriye kamera sorunu kaldı.
dosya sıkıştırma hatası var. Winrar ile dosyaları dışarı çıkarınca CRC hatası alıyorum. Dosyaları tekrar sıkıştırıp link i yenirlerseniz sevinirim.
Saatlerce dosyanın inemesini bekliyorum indiriyorum dosyayaları dışarı çıkarmaya çalışınca böyle hata alıncada sinir oluyor insan
Dosyaları sıkıştırtıktan sonra kendiniz dosyları başka yere çıkarma işlemi yapıp hata almadıktan sonra linkleri yüklerseniz kullanıcılar böyle rahatsız olmaz.