Nurani_Belle_v1.5 (Büyük ve Küçük Saat widgetleri eklendi.) Nokia N8 QT SORUNU TAMAMEN GİDERİLDİ.)

Sponsorlu Bağlantılar

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
Nurani_Belle_v1.5 (Büyük ve Küçük Saat widgetleri eklendi.) Nokia N8 QT SORUNU TAMAMEN GİDERİLDİ.)
NURANİ_BELLE_v1.5 (09.11.2011) (GÜNCELLENDİ) QT YÜKLEMELERİ HATASI VE OVİ MAĞAZA FORMAT ÖNCESİ VE SONRASI YÜKLENMEME SORUNU TAMAMEN GİDERİLDİ.
Nokia N8 içindir.
Öncelikle bu CFW’yi hazırlamamda yararlandığım modları ile Coderus ve nicesoni_ash çok teşekkür ederim….

CFW Özellikleri;
1. Büyük Analog Saat Widgeti eklendi.( Tamamen bana aittir.) Küçük Analog Saat Widgetini de kullanabilirsiniz. (Rof entegrelidir.)
2. Font sorunlarının tamamı giderildi. Bazı python programlarında yazılar gözükmüyordu, düzeltildi. Anna ve Belle fontları karşımıdır.
3. Galerideki “Düzenle” seçeneği artık format atsanız bile olacak.
4. Ovi maps uygulamasının sync hatası giderildi. Formattan sonra bile hata almazsıznız. Haritalar programı artık Türkçedir.
5. Tema efektlerinde ekran dönerken reset atma sorunu giderilmiştir. (Dönme sensörü açık tutulmalıdır.)
6. Qt yüklemelerindeki hatalar giderilmiştir. Format sonrasında bile hata almazsınız.
7. 4x11 Q Klavye eklendi. (Sayılara ulaşmak daha hızlı oluyor)
8. Tüm güncel modlar eklenmiştir. Özellikle Coderus’un son güncel modları;
1. Arama kaydı süresi en fazla 99 gün.
2. En son installserver.exe eklendi.
3. Alarm çalma süresi ayarlana bilir. Z:/data/Tweaks/ içinde doğru twk dosyası mevcuttur.
4. En son SysAp eklendi. Z:/data/Tweaks/ içinde doğru twk dosyası mevcuttur.
5. Şeffaf Profil widgeti eklendi. ( Ama diğer şeffaf widgetler ekranda hoş gözükmediği için entegre etmedim.)
6. Gereksiz sistem soruları kaldırıldı.
7. Java izinleri modu eklendi.
8. Müzik çalar widget tuşları biraz büyütüldü.
9. Nokia pc internet access için gerekli olan "phoen_as_modem.iso" dosyası Z sürücüne taşındı.
10. Arama Aracı widgeti artık format sonrası kaybbolmayacak,
11. Ovi Mağaza format sonrası ve öncesi yüklenmeme sorunu tamamen giderildi.
12. Gerekli olan programlar eklendi. (Compass kaldırıldı) diğerleri;
1. Keylock
2. Emuloff
3. WF_VirtualKey (Sanal Klavye) Özellikle python ve dokunma desteği olmayan programlarda etkilidir.
4. BrightnessControl ( Işık Sensörünü ve ışık şiddetini yönetebilirsiniz.
5. Freeunrar
6. Restart

Z sürücüsünde olan Programlar:
1. Foto Düzenleyici
2. video Düzenleyici
3. Ovi Maps son sürüm

Nurani_Belle_v1.5

Kulandığım Duvar kağıtları

• Beğen
Tepkiler: tuzluca76

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Teşekkürler. Bende Bellemi Değiştirmeyi Düşünüyordum iyi Oldu Sağol :) İvo Belle Kullanıyordum İnşallah Daha iyidir :) Bu Arada Tema Efekleri Klasörü Nerede ? Ben Mass Memory in İçinde Effects Klasörünü Kullaıyorum Sizinki Nereye Atılıyor ? Bu Arda Başlangıçtaki Ram Kaç Mb ? Ve Telefon Hafızası Formatladıktan Sonra ne Kadar Boş Kalıyor Acaba ? Ve Tabiki Hacklimi ? :) Şimdiden Teşekkürler :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
​dostum diger sorduklarını bilmiyorum ama hackli oldugu aşikar,belle sonucta :)

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar başlangıçta ram 138 mb olur. Sisteminizdeki çalışan programlara göre 134 mb ye kadar inebilir. Tema efekt klasörü c:\data\ içidedir çünkü daha hızlı ve stabil olmaktadır. Format sonrası c hafızası 243 mb olmaktadır.

• Beğen
Tepkiler: tuzluca76 ve OzGuRKnowN
engin_erg

engin_erg

Üye
ilgimi cezbetti, sürekli flash atmak dışında tabi :D deneyen arkadaşlar var mı?

Gurkan911

Gurkan911

Üye
Wayy SX1 zamanlarının efsane ismi :)

engin_erg

engin_erg

Üye
farklı bir barındırıcı site kullanırmısın lütfen tarayıcılarla indirmeye çalışıyorum indirme belirli bi süre takılıyor download maneger programları linkten download çekemiyor tarayıcılarda zaten çok yavaş 15kbs ile indiriyor yaws teşekkürler

----------Eklendi @ 17:58:00 ---------- Yazıldı @ 17:56:10 ----------

ayrıca birşeyi merak ediyorum menü dosyaları açık mı yoksa klasör klasör ayrımı ?

TheMadness

TheMadness

Üye
Türkçe Brightness control dosyalarını özelden atabilir misin .sis şeklinde?

----------Eklendi @ 18:02:22 ---------- Yazıldı @ 18:01:11 ----------

Yada varsa extract hali de olabilir.

----------Eklendi @ 18:33:10 ---------- Yazıldı @ 18:02:22 ----------

Ayrıca Büyük saatin widget dosyalarını atabilir misin?

kraldost

kraldost

Üye
formumuza hayırlı uğurlu olsun
ufak haddime olmayan bir tavsiyede bulunmak istiyorum sen kurtuluş40 madness ve belco2 bir araya gelseniz bilgilerinizi birleştirseniz ortak bir cfw hazırlarsanız varya ortaya canavar gibi bişey çıkar eminim

cargo3230

cargo3230

Üye
ufak haddime olmayan bir tavsiyede bulunmak istiyorum sen kurtuluş40 madness ve belco2 bir araya gelseniz bilgilerinizi birleştirseniz ortak bir cfw hazırlarsanız varya ortaya canavar gibi bişey çıkar eminim

süper fikir hemde artık format gerektirmeyen harika bir belle çıkar ortaya :oke:

3onur5

3onur5

Üye
arkadaşlar nasıl kuruluyor bu ? zor yoldanmı kolay yoldanmı :ehe

Mayk29

Mayk29

Üye
önüne gelen belle mi yapıyor yada custom luyor _?,
i love İOS

engin_erg

engin_erg

Üye
iyi güzel fakat şu n95 pusulası gereklimiydi ?

TheMadness

TheMadness

Üye
İyi fikir Adını da Maxicep Belle By nuraniharun-Madness-kurtulus40 koyarız? Speed-up ve boot işi benim uzmanlık alanım.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum yapsanız iyi olur bencede...ram 145'i gecer tahminim :hmmm

hizan

hizan

Üye
adam başka sitede de paylaşıyor bu proğramları.

projectmaximo

projectmaximo

Üye
formumuza hayırlı uğurlu olsunufak haddime olmayan bir tavsiyede bulunmak istiyorum sen kurtuluş40 madness ve belco2 bir araya gelseniz bilgilerinizi birleştirseniz ortak bir cfw hazırlarsanız varya ortaya canavar gibi bişey çıkar eminim
bence de harika bir fikir..ama mümkünse çok gereklilerin dışında uygulama koymayın içine.mesela sleeping screen isteyen sonrada kurabilir sistemde olmasına gerek yok.

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Bugün Yükledim CFw yi Fakat Memnun Kalmadım Klavyeyi Beğendim. Ama Diğer SOrunlar Hala Devam Ediyor. QT ve Türkçedeki Eksiklikler. Bu Kalvyeyi Sis Olarak Atsanız Biz mesela MAdness Cfw sinde Yüklesek Olurmu Acaba ?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Bugün Yükledim CFw yi Fakat Memnun Kalmadım Klavyeyi Beğendim. Ama Diğer SOrunlar Hala Devam Ediyor. QT ve Türkçedeki Eksiklikler. Bu Kalvyeyi Sis Olarak Atsanız Biz mesela MAdness Cfw sinde Yüklesek Olurmu Acaba ?
ac dosyayi nokia coocerla al icinden at seninkine.:naughty:

nurani arkadasim tesekkurler ama size birsey tavsiye edeyimmi dostca hazirladigin cfw icinde cok karisik dil kodlari var onlari temizlersen daha guzel bir sonuc alabilirsin.birde turkce eksikligi var onlarida tamamlarsan iyi olur.nasil yapican konusunda yardimci olabilirim isterseniz bana ulasirsaniz.madem sizde hazirladiniz emek verdiniz guzel bir sonuc olsun.bilgilerimizi paylasabiliz anlaminda sadece bir dost tavsiyesi yanlis anlama.:hmmm

Üst Alt