Kimse bu konuda sana kesin bir bilgi veremez :/ Lg güncelleme vereceğeni söylemiş... Bu da nasıl bir sözse, zaten vermelisin arkadaş. Şu kadar verecem diye söz verse tamam mantıklı olur; ama adam güncelleme verecem diyor. E ver bi zahmet. =P =P
Kimse bu konuda sana kesin bir bilgi veremez :/ Lg güncelleme vereceğeni söylemiş... Bu da nasıl bir sözse, zaten vermelisin arkadaş. Şu kadar verecem diye söz verse tamam mantıklı olur; ama adam güncelleme verecem diyor. E ver bi zahmet. =P =P
Aynen sorma insanların hakkı olan şeyi sanki babasının hayrına dağıtıyo gibi bir izlenim veriyo bir kere kullandım Lg güncellemeleri gelmemesi yüzünden sinir oldum sattım.
Note3 . Lg g2 den tabikide iyi ancak aradaki fiyat farkını göz önüne alınca birde donanım olarak lg üstün olunca ister istemez insan lg g2 yi tercih ediyor.. samsung yanlis bir piyasayi takip ediyor . S4 1400 ,note3 ise 1600 lerde çıksaydı piyasaya hiç bir telefonla rekabate girmezdi üstelik donanımı daha düşük olsa bile. Samsung, apple gibi markalaşma çabasında . Bence iyi yapmıyor ama yinede yapıcak birşey yok. Bu arada hayirli olsun . Note3 veya lg g2 arasinda secim yapcaklar ozelliklerina degil eline alip bir baksin tasarim kullanis acisindan cunku yeni cikan android ust duzey telefonlarin hepsi . Hemen hemen ayni performansi sergiliyor bana gore...