Haber note 3 android 4.4 güncellemesi resmi olarak başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
Ben telefonu turkcellden aldim orjinal dir :D sen nerden aldin

KD1907

KD1907

Üye
Ben telefonu turkcellden aldim orjinal dir :D sen nerden aldin
Ben samsungun kendi magazasindan aldim kardesim :) Bide turkcell daha pahaliya satiyor bence hata etmissin turkcell den alarak

KD1907

KD1907

Üye
Gidicem servise bi dediğin gibi kitkatti gözlemliyim onu bo düzelmesse isticem yenisini sarji dolsun fabrika ayarini döndürcem zaten
Eger fabrika ayarlarina dondurursen butun hersey silinir o yuzden yedekleme yap ondan sonra dön fabrika ayarlarina

Anil-D

Anil-D

Üye
1.500 aldim ben

muratcan1999

muratcan1999

Üye
Abi sizin telefon note 3 mü 1500 tlye nasıl aldınız ve konuyu dağıtmayın

Anil-D

Anil-D

Üye
Telefonum s4 ama note 3 üm de var

Anil-D

Anil-D

Üye
Yok hacım s4 ü öyle aldim

Anil-D

Anil-D

Üye
böyle kullansammi arkadaslar 4.4 de performans ve sarjda yükselme olacagi söyleniyor

Anil-D

Anil-D

Üye
Sizden görüs almak için bunu söyledim

KD1907

KD1907

Üye
Sizden görüs almak için bunu söyledim
Ya sen diyosun ki klavyeyi böyle kullanirsam 4.4 de sarj ve performans artisi var. Bende diyorum ki ne alaka ayrica sen 4.4 de degilsinki 4.3 tesin

Anil-D

Anil-D

Üye
Evet ama kitkat gelecek note 3 varda zaten

Anil-D

Anil-D

Üye
Hayir resmi öylesine attim ben

Anil-D

Anil-D

Üye
Resmi öylesine attim kitkata bağlamana gerek yok sadece öyle kullanayimmi dedim olan biten bu kitkata nasil bağladin saskinim daha doğrusu

KD1907

KD1907

Üye
Resmi öylesine attim kitkata bağlamana gerek yok sadece öyle kullanayimmi dedim olan biten bu kitkata nasil bağladin saskinim daha doğrusu
Haa tamam anladim simdi. Insan araya bi nokta falan koyar :D Bu arafa bence oyle kullanma klavyeyi normal kullan daha kullanışlı.

Anil-D

Anil-D

Üye
Benim prensibim bu kagit ve resmi kurumlardan baska hic bir yerde nokta vs kullanmam :D

Üst Alt