Haber note 3 android 4.4 güncellemesi resmi olarak başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
He bu arada formatsiz kamera düzelttim uygulamala tercihlerini sifirla yaptim düzeldi

Anil-D

Anil-D

Üye
Sarj ne kadar gidiyor sana

Anil-D

Anil-D

Üye
Intenet speed meter kardesim

muratcan1999

muratcan1999

Üye
Saolasin

• Beğen
Tepkiler: Anil-D

barann79

Üye
Malesef yine dalvik yazılım tabanını kullandırmış samsung 4.4 sürümünde de. Art yazılım tabanına geçseydi bariz batarya kullanım süresi fark edilirdi ama dalvikte çok fazla fark edeceğini sanmıyorum

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Malesef yine dalvik yazılım tabanını kullandırmış samsung 4.4 sürümünde de. Art yazılım tabanına geçseydi bariz batarya kullanım süresi fark edilirdi ama dalvikte çok fazla fark edeceğini sanmıyorum
art ve dalvik arasında seçim kullanıcıya kalıyor ama samsung o özelliği kaldırdiysa bilmiyorum

KD1907

KD1907

Üye
art ve dalvik arasında seçim kullanıcıya kalıyor ama samsung o özelliği kaldırdiysa bilmiyorum
Hayır kaldirmadi aksine art ı daha cok gelistirmis ve ikisi arasinda secim yapmak bize kaliyor. Art daha iyi diyorlardı ama bilemem. Zaten dalvik de sıkmaya başlamıştı ben direk art a gecicem valla

Anil-D

Anil-D

Üye
Ard talvik muhabbeti nedir arkadaşlar

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Hayır kaldirmadi aksine art ı daha cok gelistirmis ve ikisi arasinda secim yapmak bize kaliyor. Art daha iyi diyorlardı ama bilemem. Zaten dalvik de sıkmaya başlamıştı ben direk art a gecicem valla
art daha hızlı ve pil ömrü daha iyi diye okudum 4.4 le bende art a geçecem

• Beğen
KD1907

KD1907

Üye
art daha hızlı ve pil ömrü daha iyi diye okudum 4.4 le bende art a geçecem
Evet öyle. Hem performans hem pil ömrü bakımından art daha iyi. Samsung bu konuda iyi yapmış dalvik yerine art u geliştirmişler ve bu çok daha iyi olmuş. Bende 4.4 le birlikte art a geçicem,

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
Ard nedir

Anil-D

Anil-D

Üye
4.4 le gelicekmi peki

Anil-D

Anil-D