Haber note 3 android 4.4 güncellemesi resmi olarak başladı

Sponsorlu Bağlantılar

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Nası yani anlamadım? Ve ben demiyorum öyle okudum kardeşim
şimdi sistemin 64 bit olabilmesi için işlemcinin 64 bit işletim sistemini desteklemesi gerekiyor mesela pc de de windowsun 64 ve 32 bitleri oluyor ya eski nesil işlemciler 64 bit desteklemediği için 64 bit sistem kuramıyorsun 64 bite geçilecek lafı samsung 64 bit işlemci üretecek diye görmüştüm bende biyerde
evet çünkü symbiandan geldim ben yabancıyım daha androidin
tam olarak sorununuz nedir bildiğim kadarıyla yardımcı olayım

Anil-D

Anil-D

Üye
Şimdi napmam gerek :D

KD1907

KD1907

Üye
şimdi sistemin 64 bit olabilmesi için işlemcinin 64 bit işletim sistemini desteklemesi gerekiyor mesela pc de de windowsun 64 ve 32 bitleri oluyor ya eski nesil işlemciler 64 bit desteklemediği için 64 bit sistem kuramıyorsun 64 bite geçilecek lafı samsung 64 bit işlemci üretecek diye görmüştüm bende biyerde
Bilemem valla benim okudugum yazida sey yaziyodu 4.4 güncellemesiyle 64 bit e gecilecek diye. Ama belki uretmistir ve guncellemeyle birlikte sunacaktir s4 kullanicilarina? Olamaz mı?

Anil-D

Anil-D

Üye
4.4 gelicek 2 haftaya ama bakalim

Anil-D

Anil-D

Üye
S4 bataryam şismis olabilirmi birde kamera basarisiz hatasi aliyorum

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Bilemem valla benim okudugum yazida sey yaziyodu 4.4 güncellemesiyle 64 bit e gecilecek diye. Ama belki uretmistir ve guncellemeyle birlikte sunacaktir s4 kullanicilarina? Olamaz mı?
işlemci donanımsal bişey güncellemeyle gelemez :) 4.4 64 biti destekliyordur ozaman ama şuan androidde 64 bit ,işemcili bi cihaz yok olursa 4.4 ü 64 bit kullanabilir demek :)
S4 bataryam şismis olabilirmi birde kamera basarisiz hatasi aliyorum
kamera başarısız hatası düşme sıvı teması vs bişey olmadıysa muhtemelen yazılımsal bir sorundur ve sıfırlarsanız muhtemelen düzelir batarya şişmesi içinde bataryayı çıkarıp bi camın üzerine koyun eğer şişme varsa camın üstünde rahat döner ama yoksa cama yapışır direk

Anil-D

Anil-D

Üye
Cama yapisirmi vay be denicem sagolun kilifla kullaniyorum sivi vs temasi olmadi

KD1907

KD1907

Üye
Ve ek olarak soyluyorum eger bataryan sistiyse samsung servisine gidip ucretsiz batarya degisimi yapabilirsin :)

Anil-D

Anil-D

Üye
Bunu biliyorum arkadaşlarim aldi

Anil-D

Anil-D

Üye
Yapismasi ve dönmesinin alakasi nedir

KD1907

KD1907

Üye
işlemci donanımsal bişey güncellemeyle gelemez :) 4.4 64 biti destekliyordur ozaman ama şuan androidde 64 bit ,işemcili bi cihaz yok olursa 4.4 ü 64 bit kullanabilir demek :)
kamera başarısız hatası düşme sıvı teması vs bişey olmadıysa muhtemelen yazılımsal bir sorundur ve sıfırlarsanız muhtemelen düzelir batarya şişmesi içinde bataryayı çıkarıp bi camın üzerine koyun eğer şişme varsa camın üstünde rahat döner ama yoksa cama yapışır direk
Yalan haber yapiyolar ya gicik oluyorum sunlara. Neyse tesekkurler bu arada kardes

Anil-D

Anil-D

Üye
Asdf senin bataryanin arkasinda ne yaziyor

Anil-D

Anil-D

Üye
Merak :D

Anil-D

Anil-D

Üye
Bende japon yaziyor vietnam alicam en kalitelisi oymuş

Anil-D

Anil-D

Üye
Gidicem servise bi dediğin gibi kitkatti gözlemliyim onu bo düzelmesse isticem yenisini sarji dolsun fabrika ayarini döndürcem zaten

Üst Alt