Ben samsungun kendi magazasindan aldim kardesimBen telefonu turkcellden aldim orjinal dirsen nerden aldin
Bide turkcell daha pahaliya satiyor bence hata etmissin turkcell den alarakEger fabrika ayarlarina dondurursen butun hersey silinir o yuzden yedekleme yap ondan sonra dön fabrika ayarlarinaGidicem servise bi dediğin gibi kitkatti gözlemliyim onu bo düzelmesse isticem yenisini sarji dolsun fabrika ayarini döndürcem zaten
1500 tl ye note 3 mu var kardesim? Note 3 S4 ten 500 tl daha pahalıAbi sizin telefon note 3 mü 1500 tlye nasıl aldınız ve konuyu dağıtmayın
Çoğu yerde 1500 tl paralel İthalat1500 tl ye note 3 mu var kardesim? Note 3 S4 ten 500 tl daha pahalı
Ben orjinal diyorum teknosa vatan gibi yerlerde 2000 tl den aşağı yok note 3.Çoğu yerde 1500 tl paralel İthalat
Klavye ile şarj ve performans artışı ne alaka?böyle kullansammi arkadaslar 4.4 de performans ve sarjda yükselme olacagi söyleniyor
Ya sen diyosun ki klavyeyi böyle kullanirsam 4.4 de sarj ve performans artisi var. Bende diyorum ki ne alaka ayrica sen 4.4 de degilsinki 4.3 tesinSizden görüs almak için bunu söyledim
Biri bana aciklasin ben hala anlayamadim arkadasin ne dediğiniEvet ama kitkat gelecek note 3 varda zaten
Haa tamam anladim simdi. Insan araya bi nokta falan koyarResmi öylesine attim kitkata bağlamana gerek yok sadece öyle kullanayimmi dedim olan biten bu kitkata nasil bağladin saskinim daha doğrusu
Bu arafa bence oyle kullanma klavyeyi normal kullan daha kullanışlı.