note 2 cihazımın garantisini geri getirmek istiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

onur7774

onur7774

Üye
    Konu Sahibi
note 2 cihazımın garantisini geri getirmek istiyorum.
merhaba. geçen hafta note 2 için çıkan 4.3 sızıntı romu yukledim.ancak bi kaç problem yasadım ve hosuma gitmedi.telefonumu alalı 1.5 ay oluyor yani garanti kapsamındaydı.ancak şimdi sanırım garanti kapsamında değil. pek çok yeri araştırmama ragmen tam bir anlatım bulamadım.ayrıca hotfile kapatıldığı için doğru düzgün linkte yok.istediğim telefonu eski roma (sanırım 4.1.2 oluyor) döndürmek ve garanti kapsamına sokmak.birkaç yerde sayaç sıfırlama vs. pek çok şey okudum ancak aklım çok karıstı.androide pek hakim biri değilim.bana adım adım bu işin içinden nasıl çıkacağımı söyleyebilirmisiniz.

codblackops2

codblackops2

Üye
Eger rom orjinalse garanti disina cikmaz ki..?

onur7774

onur7774

Üye
    Konu Sahibi
ben heryerde gezen sızıntı romu yukledim.orjinalmi bilmiyorum.zaten wifi sorunundan dolayı eski sürüme dönmek istiyorum.o sorunu aşmak için root gerekiyormus.root edince gene garanti dısına cıkacak.dolayısıyla 4.1.2 ye kesin temiz bir dönüş yolu bulmam gerek

codblackops2

codblackops2

Üye
4.1.2ye donus yolu bilmiyorum..daha cikmadi galiba..ciktiysa bile root lazim.root edincede sayaç artacak gene garanti disi kalacak..eger sizinti rom yuklediysen sayac artmaz garanti dahilindedir.ama 4.1.2ye donus ile ilgili kesin birsey bilmiyorum

onur7774

onur7774

Üye
    Konu Sahibi
tesekkürler

.caner.

.caner.

Üye
Note 2 ye Triangle Avay yok mu??

onur7774

onur7774

Üye
    Konu Sahibi
o nedir ?

strk92

Üye
4.1.2 ye dönüs için v2 efs destekli modemi olan firmware bulman gerekir anca o şekilde dönebilirsin. Sorununa çozüm olur mu bilmiyorum ancak bazı cihazlarda wifi için güç tasarruf modunu kapatmak etkili olabiliyor bunun içinde telefon kısmına girip *#0011#tuşlayın karşınıza cihazın ayrıntılı wifi ve şebeke bilgileri gelecek oradan seçenekler tuşuna basıp wifi yi seçin karşınıza gelen seçenekler menüsünden güç tasarrufu için bi buton olacak onu açıktan kapalıya getirin umarım sorununuz çözülür

Üst Alt