aleranol
Üye
Nokia'nın yeni alt segmente hitap edecek telefonu açıklandı!
Merhaba abiler arkadaşlar. Birsürü fake başlık açan vardı ben de açtım
Bu gece rüya gördüm ama rüyamda lumia 900 donanımına sahip 3.5 veya 4 inçlik bir wpli nokia almış babam. Ben de eviriyom çeviriyom. Genel olarak iyiydi kasma yoktu gayet canlı ve akıcıydı
Rüyamda şansıma konrtollü rüya dediğimiz tarzda bir rüyaydı.
Daha sonra oyun felan oynadım çok zevkliydi. Nete girdiğimde tarih 17 ekimdeydi
ve diğerlerinin teknik özelliklerini açıklıyorum:
1.tepe akıllısı özellikleri: s4+ işlemcisi ile geliyor ve 4.65" ekranı var 1366x720 ekran çözünürlüğü var. Lumia 900 tarzında yapılmış, küçük değişimler var.
2.orta segment: S3 çipset kullanılmış bir alet. Tıpkı lumia 820dedikleri konsepte benziyor.
Alt sehmentte ise dediğim gibi lumia 900 donanımı vardı.
Arkadaşlar inşallah kalbime doğmuştur özellikler.
yeminle wp ile yatıp iosla kalkıyom wp ile yatıp iosla kalkıyom merakla bekliyorum şu son atakları.
Bu gece rüya gördüm ama rüyamda lumia 900 donanımına sahip 3.5 veya 4 inçlik bir wpli nokia almış babam. Ben de eviriyom çeviriyom. Genel olarak iyiydi kasma yoktu gayet canlı ve akıcıydı
Rüyamda şansıma konrtollü rüya dediğimiz tarzda bir rüyaydı.
Daha sonra oyun felan oynadım çok zevkliydi. Nete girdiğimde tarih 17 ekimdeydi
ve diğerlerinin teknik özelliklerini açıklıyorum:1.tepe akıllısı özellikleri: s4+ işlemcisi ile geliyor ve 4.65" ekranı var 1366x720 ekran çözünürlüğü var. Lumia 900 tarzında yapılmış, küçük değişimler var.
2.orta segment: S3 çipset kullanılmış bir alet. Tıpkı lumia 820dedikleri konsepte benziyor.
Alt sehmentte ise dediğim gibi lumia 900 donanımı vardı.
Arkadaşlar inşallah kalbime doğmuştur özellikler.
yeminle wp ile yatıp iosla kalkıyom wp ile yatıp iosla kalkıyom merakla bekliyorum şu son atakları.

Umarım semptomlara zarar gelmeden(
) istediğin hayal gerçekleşir. Tatlı rüyalar