Nokia'nın yeni alt segmente hitap edecek telefonu açıklandı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'nın yeni alt segmente hitap edecek telefonu açıklandı!
Merhaba abiler arkadaşlar. Birsürü fake başlık açan vardı ben de açtım :) Bu gece rüya gördüm ama rüyamda lumia 900 donanımına sahip 3.5 veya 4 inçlik bir wpli nokia almış babam. Ben de eviriyom çeviriyom. Genel olarak iyiydi kasma yoktu gayet canlı ve akıcıydı :tebessüm: Rüyamda şansıma konrtollü rüya dediğimiz tarzda bir rüyaydı.:kop: Daha sonra oyun felan oynadım çok zevkliydi. Nete girdiğimde tarih 17 ekimdeydi :) ve diğerlerinin teknik özelliklerini açıklıyorum:
1.tepe akıllısı özellikleri: s4+ işlemcisi ile geliyor ve 4.65" ekranı var 1366x720 ekran çözünürlüğü var. Lumia 900 tarzında yapılmış, küçük değişimler var.
2.orta segment: S3 çipset kullanılmış bir alet. Tıpkı lumia 820dedikleri konsepte benziyor.
Alt sehmentte ise dediğim gibi lumia 900 donanımı vardı.

Arkadaşlar inşallah kalbime doğmuştur özellikler.:tebessüm: yeminle wp ile yatıp iosla kalkıyom wp ile yatıp iosla kalkıyom merakla bekliyorum şu son atakları.

doctorrr

doctorrr

Üye
sen harbiden kötü durumdasın :ehe

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
vay be :kop2:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
adamın telefon aşkı bilinç altına işlemiş :D

SheFy

SheFy

Üye
yahu rüyandaki telefonun donanımını ekran çözünürlüğünü nasıl biliyorsun :D xd

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
yav arkadaşlar fena taktım ben buna. :) Bu sefer manyak bişey alıp uzun süre kullanacam. Rüyamda laptopdan bakıyodum :D gsmarenada yazıyodu :kop:
Yalnız cidden bir an önce wp platformunun androidi ezip dağıtmasını istiyorum o kadat fanı .. Edecek :ehe:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bir doktora gözük bence :ehe Banada buna yakın oluyor gibi olmaya başlamıştı ki küçük bir takas durumu yeniden kendime gelmemi sağladı :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
NiHahahahahaha süper rüyaymış... :d:
Sabret 15-16 gün sonra açıklanacak modeller...

MaxipmaN

Üye
desenize c6-01 6 aya takoz oluyo :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
symbian ölmez bence o telefonlari saklayin onlar gibi telefonlar bir daha gelmez:)

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
yakında doktor bana gelecek :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Rüyaların kaç piksel senin?

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Çok çılgınca bir rüya. :yuru Umarım semptomlara zarar gelmeden(:aha:) istediğin hayal gerçekleşir. Tatlı rüyalar :D

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Biri Özgürlük mü dedi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt