Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkürler sabah chipte dolaşırken gördüm mobilden giriyorum galeri şeklindeydi bütün resim linklerini falan ordan aldım yazıları da. En son paylaşırken resimler gözükmedi gel de resim linklerini yenile birde onunla uğraştım
sabah chipte dolaşırken gördüm mobilden giriyorum galeri şeklindeydi bütün resim linklerini falan ordan aldım yazıları da. En son paylaşırken resimler gözükmedi gel de resim linklerini yenile birde onunla uğraştım
El-CD
Üye
bazıları çok saçma olmuş. İnternette one xl değil s3 , radyo ve müzikte ise beats'li one x olmalıydı
sabah chipte dolaşırken gördüm mobilden giriyorum galeri şeklindeydi bütün resim linklerini falan ordan aldım yazıları da. En son paylaşırken resimler gözükmedi gel de resim linklerini yenile birde onunla uğraştım
Nokia Bana Para Falan Vermiyo Telefonumu Savun Diye Ayrıca O Telefondaki Karizma Hangi Telefonda Var 603 700 701 808 Tasarım Bence Hiçte iyi Deil Hala 5800 Tipi Var Ama N9 Ve Lumia 900 Türkiyede Az Bulunan Telefonlar Tasarımlarıda Bence Gayet Hoş . Ayrıca Siz derken kimi kasttetin ??