Nokia'nın Resmi Sitesinde 2.Nesillere FP1 Güncelleme İle Gelen Özellikler Açıklandı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'nın Resmi Sitesinde 2.Nesillere FP1 Güncelleme İle Gelen Özellikler Açıklandı.

603 için Gelen Özellikler:
Gördüğünüz gibi hızı 1ghz olarak kalmıştır.
Aşağıdaki yeni özellikleri ve güncelleştirme seçeneklerini, Nokia 603 için kullanılabilir.
•Yeni aletler, öyle aynı derecede müzik çalar, Hava durumu, Konumum, Facebook, heyecan ve nfc
•HD film ve müzik için surround ses
HTML5 için yüksek kaliteli YouTube videoları, yakın fotoğraf Flickr Twitter tweets yakın ve destekleyen •Browser 8.2,

701 ve 700:
•Yeni aletler, öyle aynı derecede müzik çalar, Hava durumu, Konumum, Facebook, heyecan ve nfc
•HD film ve müzik için surround ses
HTML5 için yüksek kaliteli YouTube videoları, yakın fotoğraf Flickr Twitter tweets yakın ve destekleyen •Browser 8.2,
•Tarayıcının telefon işlemci hızı 1 GHz 1.3 GHz için genel performansını arttı

u_cosar

u_cosar

Üye
Birinci nesillere gelmedik ten sonra ne önemi va :@

uruno

uruno

Üye
Pek te bişey yok gibi belle deki eksiklikler bile giderilmemiş

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bilgi için :tşk: arkadaşım keşke 603 de yükselseydi ama vardır bi sebebi açıklama gelir yakında

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
luckysleven

luckysleven

Üye
kendileri de heyecan dan ne yaptıklarını bilmiyorlar herhalde : ) animasyondan , zil seslerinden , arayüzdeki değişikliklerden vs bahsetmemişler

edit: ayrıca hala browser da bir değişiklik göremedim ben opera yine hızlı yine hızlı .. 3 gün öncede nokia browser bu hızdaydı şimdide bu hızda .

Quaresma53

Quaresma53

Üye
açıkçası zerre umruma değil.

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Cidden artık nokiadan umudu kestim arkadaş varmı böyle bişe bi firma ürettiği telefonu gereksinimleri yettiği halde neden silsin defterden akıl karı değil C7yi Belle ile sevmiştim ama bu nokia kafamı bozuyor...:off::off:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kendileri de heyecan dan ne yaptıklarını bilmiyorlar herhalde : ) animasyondan , zil seslerinden , arayüzdeki değişikliklerden vs bahsetmemişler

edit: ayrıca hala browser da bir değişiklik göremedim ben opera yine hızlı yine hızlı .. 3 gün öncede nokia browser bu hızdaydı şimdide bu hızda .

tarayıcı tam beklentimi karşılamasa da eski tarayıcıya göre baya iyi bende farkedilir bir hız artışı var hocam :)

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
1.Nesillerde gelecektir bence güncellleme FP1

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
gelicektir muhakkak ama overclock olur mu işlemciler yoksa fp1 kırpılarak mı gelir orası meçhul kesin ve net bir resmi açıklama yok bekleyip görücez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt