Nokianın İnce , Sesi Yüksek Çıkan Bir Telefonu Varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bafralim430

Üye
    Konu Sahibi
Nokianın İnce , Sesi Yüksek Çıkan Bir Telefonu Varmı?
Merhaba arkadaşlar.Benim sizden ricam bir soru soracaktım.Arkadaşlar Nokia'nın şöyle ince ve sesi güzel çıkan kamerasıda en az 2 yada 3 mp olan telefonu varmı? Varsa lütfen yazarmısınız.Örneğin : Nokia 6300 güzel ama eski olduğu için bazı arkadaşlar kasıyor kötü diyorlar.Benimde içime sinmedi ama telefonun şekli çok güzel.Şekli düzlüğü çok hoşuma gitti.Dışı ona benzer bir telefon varmı? Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.İyi forumlar...

----------Eklendi @ 20:39:35 ---------- Yazıldı @ 20:32:47 ----------

Yardım eden yokmu bekliyorum.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia X2'yi denemiştim. Hoperlör çıkışı cidden çok süperdi, piyasadaki çoğu telefondan iyi net ve yüksek o özelliği hoşuma gitmişti onun dışında 5 mp de kamerası mevcut.

pRime.

pRime.

Üye
nokia 700 geliyor onu bekleyebilirsin.

foreverthe

foreverthe

Üye
Nokıa 600'ünde çok iyi olucak diyorlardı. Ama 700 bence çok güzel arkadaşım 4 gözle bekliyor tabi ki bende kullanacağım için bende :aha:

kaptannova

Üye
x3 iyi bir telefon. tuşlu, yüksek ve net bir ses. xpressmusic zaten. onun dışında kullanmış olduğum 5800 tavsiye ederim. ince değil fakat rahat telefon. onun kadar yüksek ve net ses çıkaran telefon görmedim.

__xXx__

__xXx__

Üye
x2 bence o konuda seni fazlasıyla tatmin edecektir hem yüksek ve net bi ses verir hemde kamerası fena değildir flashlı bi kameraya sahiptir

61semih

61semih

Üye
ses yukseklıgı ve kalıtesı dıyınce 5700 bir numara bunun ustune ses cıkaran telefon gormedım:good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt