telefonu yeni almış olmanız şart değil. Türkiye Garantili herhangi bir lumia 925 veya Lumia 1020 ile aşağıdaki adresten imei kodunuz ve Nokia hesabınız veya sosyal ağ hesabınızla kaydolun. Mailinize bir kod geliyor. O kodla menüden cüzdana girip alttaki (+) ekle işaretine tıklayıp Microsoft hediye kartını seçin ve kodu girin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hediye kartını cüzdana tanımladıktan sonra 180 Gün içinde kullanmanız gerekiyor.hediye kartının tanımlanabilmesi ve kullanılabilmesi için telefonun bölgesi Türkiye olarak ayarlanmalı.
tutulmaz tabi 41mp kamera koyup gerisini boşvermişler cpu gpu vasat eski yongalar vede aşırı pahalı ama 929 uygun fiyatlı olursa patlama yapar çünkü kamera 41mp olmasada donanım çok iyi güven veren bir cihaz
tutulmaz tabi 41mp kamera koyup gerisini boşvermişler cpu gpu vasat eski yongalar vede aşırı pahalı ama 929 uygun fiyatlı olursa patlama yapar çünkü kamera 41mp olmasada donanım çok iyi güven veren bir cihaz
Tutulmaz tabi derken, cihazın tutmadığını gösteren bir kaynak yok. Bununla birlikte Windows Phone 8 gibi stabil çalışan işletim sistemine bu donanım yeterli diye düşünüyorum markette oynayamadığı oyun yok kameranın neler yapabildiği saten ortada ben fiyatını hak ettiğini düşünüyorum iyiki almışım.
bugün oynatması yarın oynatacağı anlamına gelmez işlemcisi eski her yeni çıkan oyun öncekine göre daha çok donanım istiyor bakın iphone 4 asphalt 8 de nasıl kasıyor youtube da inceleme videosu var ios ada o donanım yeter diyorlardı
bugün oynatması yarın oynatacağı anlamına gelmez işlemcisi eski her yeni çıkan oyun öncekine göre daha çok donanım istiyor bakın iphone 4 asphalt 8 de nasıl kasıyor youtube da inceleme videosu var ios ada o donanım yeter diyorlardı
şu anki telefon piyasasına bakıp ne derece kızıştığını görebiliyorsanız elimizdekinden ziyade tüm cihazların ömrümün kısa olduğunu görebilirsiniz. İphone samsung htc hiç fark etmez. Lumia ların gene tüm cihazları stabil.
ben mağazadan
moli Player(7₺)
asphalt 8 (2₺)
survivalcraft (11₺)
modern combat 4 (15₺)
satın aldım ama cüzdan bakiye 30₺ diyor sizce neden oldu bu ? daha önceden eklenmiş kart yoktu