Nokia'dan 11 Temmuz'da yeni bir duyuru gelicek

Sponsorlu Bağlantılar

alical33

alical33

Üye
oh be ne rahatmış lumiasız bi hayat cihaz garantide yaklaşık 1 hafta bitti 15 gün daha gelmez galiba buda bize haziranı çıkartır artık çok umursamıyorum yok güncelleme yok 41 mp yeni cihaz bu ne ya beynimiz sulandı alırsın bir ford olursun lord misali beklemede kalıp iphone 5s çıkınca tamamen kurtulacam bu win8 fiyaskosundan

wp8 fiyaskosu diyorsun ama yine wp8 den tam anlamıyla ayrılamıyorsun ios 7 alacağına göre :D

skynet

Üye
Offff kim bekleyecek 10 gün daha..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

alical33

alical33

Üye

önceki gelen resimlere göre baya ince sanki :hmmm

- - - Eklendi - - -

ama kamera çıkıntısı biraz ortalı olabilirdi :D

kursat99

kursat99

Üye

Bu inceliğin üstüne bide hafif olursa mükemmel olur ya :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:kop2::kop2:

pirenuri

pirenuri

Üye
AT&T ile gelecek 41mpx kameralı cihazın bir kaç özelliği paylaşılmış:
41 MP camera with Xenon flash
Nokia Pro Camera
32GB Hafıza
WP8 v 8.0.10322.71
OLED ekran 768 x 1280
Fm radio ve sarı renk var
polikarbon olduğu söyleniyor(Ağır olmaz umarım telefon)
SD kart desteği yine yok

ama bu özellikler At&Tli cihazlar için geçerli

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar duyuru, 11 temmuz, wp8, eos lütfen. Bize ne elmadan armuttan :D.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
konuyla alakasız ikili tartışma ve atışma mesajları silindi. Devamında zevkle ceza verecegimi bilirsiniz. İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Zoom Reinvented ilginç bir slogan abi, bakalım nasıl bir süpriz yapacaklar.

:tşk:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Son zamanlarda benchmark testlerinde de gözüktüğü üzere Nokia windows Phone cephesine 4 çekirdekli bir cihaz kazandıracak.

Ayrıca Nokia Lumia EOS üzerinde sensor değil de 41 mega piksel yazması da bana Snapdragon 600 çipini kullanacağını düşündürüyor.(yada daha yüksek ama SD800'e gerek kalmayabilir.Hem maliyeti de düşük olur.)

Zoom Reinvanted sloganı da bana optik zoom'lu bir kamera müjdesi gibi geldi.

Umarım beklentilerimizin de üzerinde bir cihaz tanıtımı gelir :good:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu sloganla yalnızca çözünürlük oranıyla değil, aynı zamanda zum oranıyla da sürpriz yapacak sanırım Arda.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bana da öyle geliyor abi.

Piyasada adından iyice söz ettirecek gibi duruyor ;)

PureFood

PureFood

Üye
925 alacak varsa beklesin bunu alsın bari mis gibi cihaz olacak gibi, hayırlısı.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Son zamanlarda benchmark testlerinde de gözüktüğü üzere Nokia windows Phone cephesine 4 çekirdekli bir cihaz kazandıracak.

Ayrıca Nokia Lumia EOS üzerinde sensor değil de 41 mega piksel yazması da bana Snapdragon 600 çipini kullanacağını düşündürüyor.(yada daha yüksek ama SD800'e gerek kalmayabilir.Hem maliyeti de düşük olur.)

Zoom Reinvanted sloganı da bana optik zoom'lu bir kamera müjdesi gibi geldi.

Umarım beklentilerimizin de üzerinde bir cihaz tanıtımı gelir :good:
Snapdragon 600 kullanarak 41mp le çıkamazlar ; 800 u kullanmak zorundalar :oke: Optik zoom olacagınıda sanmam , seyrettiğim bir videoda kamera lens hareketlerinin ; bendeki n8 ile aynı olduğunu farkettim. Optik zoom olması için mercek kısmının katmanlı olması gerekir ve gördüğüm kadarıyla mercek bölümü yekpare bir yapıda. Büyük ihtimal purewiev teknolojisini dahada geliştirmislerdir ; yaptıkları zoom vurgusuda bundan kaynaklıdır :evet:

PureFood

PureFood

Üye
Pureview.. Söylenişi bile ne kadar tatlı :D

Üst Alt