Nokia'dan 11 Temmuz'da yeni bir duyuru gelicek

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Hadi Nokia be yap bi şaşırtma da dördüncü 920 vakası yaşatma bize. Kamera dışında donanım yine aynı olacaksa tepkiler artacak.. Guzel olacak ama neden daha iyisini yapmıyorsun. Sabır taşına döndük harbiden wp ahalisi olarak. 26 haziran inşallah bizim için fos çıkmaz da oradan biraz nasibimizi alırız..

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

BelaMonte

BelaMonte

Üye
26 haziranda 8.1 hatta 9 tanıtılsın her şeyi yapsınlar başka bir şey istemiyorum. Adam gibi tek parça güncelleme versinler

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

kursat99

kursat99

Üye
Birde Nokia bu etkinliği Amber in tarihini açıklamak için yapıp bi süre daha bekletirse kök salarız artık... :)

HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye
ne çıkacak acaba konferanstan :hmmm

kursat99

kursat99

Üye
Acaba Microsoft ve Nokia etkinliği arasında bağ mı var? Belki Microsoft bazı şeylere izin verecek Nokia da hemen onun üstüne telefonunda o özelliği bulunduracak. Önceden anlaşmış olabilirler. Mesela 4 çekirdek olabilir. Nokia da 4 çekirdek Snapdragon 400 ve 41 MP li EOS u tanıtabilir.... Nasıl hayal ama :))

• Beğen
Tepkiler: Lobin12
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Nokia 8.1 iptal 9 derse Koparız Heralde :kop:Güncellemeyi bu kadar bekliyorsak :aha:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dikkat ederseniz tanıtımın sloganı "zoom reinvented" zoom kavramını yeniden keşfetmeye davet ediyor Nokia. Galaxy S4 Zoom ve Sony'nin çıkaracağı 20mp yeni Xperia'ya rakip hazır. Yaz ayları 3tane süper kameralı cep yarışıcak.

braayn

braayn

Üye
#DirenNokia&Microsoft

ardacumhur

ardacumhur

Üye

Bu sayfa diyor ki "Up to 20mp" yani fotoğrafı 20megapiksele kadar destekliyor.

41megapiksel için daha yüksek bir işlemci gerekmez mi?

Snapdragon 800 ise Up to 55mp yazıyor.

Şimdi ben sensörün 41mp olduğunu ancak kayıt formatının 8 yada 13 gibi olacağını düşünüyorum.Ancak yukarıdaki bilgiler de kafa karıştırmıyor değil.

pirenuri

pirenuri

Üye
Umarım beklediğim gibi 41 mpx Lumia tanıtılır. 4 çekirdek 2 GB ram ve 5" ekran bekliyorum

suyunsesi

suyunsesi

Üye
26 haziranda 8.1 hatta 9 tanıtılsın her şeyi yapsınlar başka bir şey istemiyorum. Adam gibi tek parça güncelleme versinler

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Herşeyi yapsınlar demişsin daha ne istenir ki :P :d:. Ben de herşeyi yapsınlar başka bişi istemem bak orası ayrı :naughty:

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

Bu sayfa diyor ki "Up to 20mp" yani fotoğrafı 20megapiksele kadar destekliyor.

41megapiksel için daha yüksek bir işlemci gerekmez mi?

Snapdragon 800 ise Up to 55mp yazıyor.

Şimdi ben sensörün 41mp olduğunu ancak kayıt formatının 8 yada 13 gibi olacağını düşünüyorum.Ancak yukarıdaki bilgiler de kafa karıştırmıyor değil.

Benim merak ettiğimde bu :hmmm belkide nokia snapdragon 800 kullanmıştır bu cihazda. Birde şunu belirteyim Ali Kemal arkadaş bir konu açmış cihazın yeni görüntüleri ile ; orda kamera kısmında sadece 41 mp yazıyor (808 de 41 mp sensör yazar) yani bu adamlar sensör le filan arttırma yapmayıp gerçekten 41 mp li cihaz yaptılar ise , snapdragon 800 u kullanmak zorundalar. Aklıma da acaba grafik işlemcisi olarak adreno değilde broadcast işlemcisi kullanmış olabilirlermi sorusuda gelmiyor değil. ....

• Beğen
Tepkiler: adanali1978
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

nanotex

nanotex

Üye
Ohoo. 2014 e kadar uzar bu muhabbet. Yazın işe girer 2 ay çalışıp iphone 5 alırım biter bu beklenti :D

- - - Eklendi - - -

Hangisine inanak?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Hımmm Instagram 11 Temmuz'da EOS'la birlikte gelecek o zaman :hmmm

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
oh be ne rahatmış lumiasız bi hayat cihaz garantide yaklaşık 1 hafta bitti 15 gün daha gelmez galiba buda bize haziranı çıkartır artık çok umursamıyorum yok güncelleme yok 41 mp yeni cihaz bu ne ya beynimiz sulandı alırsın bir ford olursun lord misali beklemede kalıp iphone 5s çıkınca tamamen kurtulacam bu win8 fiyaskosundan

Lumiance

Lumiance

Üye

Instagram da o gündü :naughty:

whatsapp güncellemesiydi o gün olan.

Acaba Microsoft ve Nokia etkinliği arasında bağ mı var? Belki Microsoft bazı şeylere izin verecek Nokia da hemen onun üstüne telefonunda o özelliği bulunduracak. Önceden anlaşmış olabilirler. Mesela 4 çekirdek olabilir. Nokia da 4 çekirdek Snapdragon 400 ve 41 MP li EOS u tanıtabilir.... Nasıl hayal ama :))

snapdragon 400 20mp'e kadar izin veriyor diye biliyorum???

Üst Alt