Haber Nokia'nın yeni amiral gemisi işte bu tarihte geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'nın yeni amiral gemisi işte bu tarihte geliyor
HMD Global bünyesinde Nokia, akıllı telefon pazarına 2017 ile birlikte tekrar dönüş yaptı. Daha önce Microsoft'un Windows işletim sistemi üzerinde çalışan Lumia modelleri ile mücadele eden firma, başarılı olamamış ve servisler ve cihazlar bölümünü Microsoft'a satarak, pazardan çekilmişti.

Microsoft ve Nokia, arasındaki anlaşma nedeni ile 2016 son çeyreğe kadar pazara tekrar giremeyen firma, sürenin dolması ile Android işletim sistemi ile dönüş yaparken, kısa bir süre öne ilk Android modelini de Nokia 6 adı ile resmi olarak duyurmuştu.

HMD Global, yeni bir Nokia etkinliğinin duyurusunu gerçekleştirdi. Twitter üzerinden Roland Quandt tarafından da yayınlanan basın davetiyesine göre Nokia / HMD Global, 26 Şubat tarihinde İspanya'nın Barcelona şehrinde düzenlenecek olan MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi içerisinde kendi etkinliğini düzenleyecek.

Nokia'nın bu etkinlikte yeni amiral gemisini duyurmasını umuyoruz. Nokia 8 adı ile gelmesi muhtemel bu cihazın Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti ile sunulacağı iddiaları daha önce gelmişti. Ancak son dönemde Samsung'un yakın dönemde üretilen / üretilecek Snapdragon 835'lere Galaxy S8 için el koyması nedeni ile LG G6'da Snapdragon 821 kullanılacağı ve Xiaomi Mi 6'nın da daha düşük saat hızlı Snapdragon 835'e yer vereceği bilgileri gelmişti. Bu nedenle Nokia 8 de Snapdragon 821 ya da saat hızı düşük Snapdragon 835 ile gün yüzüne çıkabilir.

Nokia'nın yeni amiral gemisinin ayrıca 2K çözünürlükte ekran ve IP57 sertifikası ile suya ve toza dayanıklık yapı ile gelmesi bekleniyor
Nokia'nın yeni amiral gemisi işte bu tarihte geliyor
 
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Çıkacakta Piyasaya Yayılacakta Ondan Sonra Türkiyede Tekrar Ofis Filan Açacakta Bilmem Nede Ohoo Ölme Eşeğim Ölme Sene Sonunuda Bulur Bize Gelmesi belkide Gelmez Çünkü Cihazları Türkçe Yapması LAzım Filan Bir Dünya İş Uğraş Dur
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Vallahi ha. (O zamana kadar eski telefonlara yedek parça üretseler bari 1 ayda bizim piyasaya gelir satış rekoru kırar .) Akıllı telefonu geldiğinde ülkemize dolar düşük olursa güzel olur. Ne kadar geç o kadar iyi , daha işe başlamadım ben ;-)
 
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
bildiğim kadarıyla servis dağıtım gibi şeyleri nisana kadar falan halledecekler eh operatörlerde boş durmaz
kasmayın yani bu kadar da gaddar olmayın :D
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve BLasTeaR
gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
ofis kiralamışlar adresi google da var
 


Üst Alt