Motorola'nın yeni duyuruları MWC 2017'de geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Motorola'nın yeni duyuruları MWC 2017'de geliyor
Senenin ilk teknoloji etkinliği Amerika Birleşik Devletleri'nin Lag Vegas şehrinde geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. CES 2017, Tüketici Elektroniği Fuarı olarak adlandırılan bu etkinlikte yeni akıllı telefon ve tabletler yanı sıra farklı cihazlar da duyurulurken, ayrıca bazı teknolojiler de gün yüzüne çıktı.



Şimdi ise önümüzde bir başka önemli etkinlik var. Bu etkinlik İspanya'nın Barcelona şehrinde düzenlenecek olan MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi olacak ve özellikle de mobil teknoloji açısından oldukça önemli duyuruların bu etkinlikte gerçekleştirilmesi bekleniyor.

MWC 2017'de Nokia, Huawei gibi firmalar 26 Şubat tarihinde MWC 2017'de yeni duyurular gerçekleştireceklerini duyurmuşlardı. Bunlar arasına bir başka teknoloji devi Motorola da katıldı. Motorola da 26 Şubat tarihinde Barcelona'da bir etkinlik düzenleyecek ve firmanın yeni akıllı telefonu ya da akıllı telefonlarının tanıtılması bekleniyor.

Henüz Motorola'nın MWC 2017'de ne duyuracağı konusunda kesin bir bilgi bulunmazken, G5 serisinin tanıtılabileceği ifade ediliyor. Bir süre önce Motorola Moto G5 Plus'a bazı görseller de ortaya çıkarken, bu cihazın Mart ayında pazara sunulacağına dair de iddialar ortaya çıkmıştı.

Motorola Moto G5 Plus akıllı telefonun iddia edilen teknik özellikleri ise şöyle: cihaz 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içerirken, Qualcomm Snapdragon 625 yonga setinden güç alacak. Ayrıca 4GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi içerecek olan Motorola Moto G5 Plus, 13MP arka kamera ve 5MP ön kamera ile sunulacak. İşletim sistemi de Google Android 7.0 Nougat olacak.
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bu Motorolayı Duyunca Aklıma Nokia Geliyor :D Artık Batmak Üzere Ondanmı Nedir :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Lenovo aldi ya batmaz kolay kolay

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


Üst Alt