Nokiacı arkadaşlarım size bir soru....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByRedox

ByRedox

Üye
    Konu Sahibi
Nokiacı arkadaşlarım size bir soru....
Arkadaşlar telefondan yazıyorum bir kusurumuz olursa af ola...Gelelim soruya....

Arkadaşlar telefonun c6 01 ve ben hatırlıyorum eskiden telefonlara objektif takılırdı c6 01 içinde böyle bişey varsa bana link olarak yada ismi olarak yazarsanır sevinirim....ne olsa bizde carl zeise mercek yok...ve ben telefon foto çekip montajlamayı severim....

Şimdiden teşekkürler :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Uzak nesnelerin resmini çekeceksen normal kamera da gayet başarılı, yeter ki sen ayarlarını iyi öğren ;)
Yakın çekimler için de yukarıdaki konuya bir göz at ;)

TheMadness

TheMadness

Üye
yaratıcı olmuş :alkis

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
ByRedox

ByRedox

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar saolun baktıntan sonra söylerim şimdi elektrikler hava durumu yüzünden yok ama şarj dayanasıya bakarım...

---------- Eklendi @ 16:20:27 ---------- Yazıldı @ 16:16:32 ----------

ben şunu anlamıyorum gece cekerken uzaqı cok kötü çekiyor ..

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
arkadaslar saolun baktıntan sonra söylerim şimdi elektrikler hava durumu yüzünden yok ama şarj dayanasıya bakarım...

---------- Eklendi @ 16:20:27 ---------- Yazıldı @ 16:16:32 ----------

ben şunu anlamıyorum gece cekerken uzaqı cok kötü çekiyor ..

Yüksek iso değerlerinden dolayı gürültülü çekiyor. İso yu düşürerek pozlama süresini uzatırsan daha net ve gürültüsüz çekim yapabilirsin ama pozlama süresi boyunca hareket ettirmemelisin. Zaman ayarı yaparak biryere sabitlersen güzel fotoğraflar çıkıyor ;)

ByRedox

ByRedox

Üye
    Konu Sahibi
kartal abim süpersin yaptım süper oldu teşekkürler bu arada slr aldım hepsiburadadan geliyor birkaç güne...

SilentOne

SilentOne

Üye
kaça aldın slr yi?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
kartal abim süpersin yaptım süper oldu teşekkürler bu arada slr aldım hepsiburadadan geliyor birkaç güne...

Slr ye ihtiyacın varmıydı bilemiyorum da şu aralar Canon Sx150 yi beğeniyorum 450-500 TL civarlarında ve tam manuel kontrollü güzel bir cihaz. Çok da büyük değil kompakt makine boyutlarıyla yarı prolar arasında. Sen ne almıştın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt