lumia 800 bazı konularda yardım gerekiyor arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tandogucem

tandogucem

Üye
    Konu Sahibi
lumia 800 bazı konularda yardım gerekiyor arkadaşlar
çok konu açtım kusuruma bakmayın arkadaşlar birkaç sorum var sadece teşekkürler şimdiden.

1-bataryanın üstündeki kalp işareti nedir ?
2-wifiyi açtığım zaman sürekli açık kalıyor tekrar kapatmak için ise settingse girip kapatmak beni çok yoruyor çünkü 1-2 saatte bir sürekli açmam gerekiyor. hep açık oluncada şarzı çok gidiyor. belle deki gibi ekranı çekip off yapma imkanımız yokmu ? yada onun gibi kısa çözümü varmıdır ?
3-telefonu düz normal şekilde eğimsiz tutmama rağmen arada sırada ekran sağ tarafa yatıyor oysaki tam dik ve dümdüz tutuyorum. anlamadım bu işi .

bu sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim arkadaşlar.

iyi forumlar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
1- batarya tasarruf modunda o kalp isareti cikar
2- marketten wp shortcut tiles veya tilemaster uygulamalarindan birisini indir baslat ekranina tuttur.
3-bu konuda bir fikrim yok ama son yaptigim guncellemenin aciklamalarinda sensor iyilestirmelrinden bahsediyordu muhtemelen yazilimsal.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
:rica:
Hünkarım adına.:D

cinaski12

Üye
sevgili papakudioflu usunmeden Ben ve benim gibi WP ye yabanci arkadaslarin sorularina sabirla ve hizlica verdigin cevaplardan dolayi en Basta sana the formdaki diger arkadaslara cok tesekkur ederim saolasin

tandogucem

tandogucem

Üye
    Konu Sahibi
2- marketten wp shortcut tiles veya tilemaster uygulamalarindan birisini indir baslat ekranina tuttur.
3-bu konuda bir fikrim yok ama son yaptigim guncellemenin aciklamalarinda sensor iyilestirmelrinden bahsediyordu muhtemelen yazilimsal.

hocam tesekkür ederim. bi su zunenin içinden çıkamadım o kadar onun dısındaki her sorunumu cozdunuz saolunuz :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Zune Kullanirken Ilkinde Bende Cok Zorlanmistim .. Ama Cozunce Tam Mantiksal Bir Yazilim Oldugunu Anlayacaksin ..

Telefonunu Zune'A Bagla .. Settings Butonuna Gel .. Updates Bolumune Gel .. Ordan Guncellemelere Bak ..

Ayrica O Sensor Sorununuda Eger Gercekten Donmuyorsa Windows (Menu) Tusuna Bas .. Menuye Gel ..

Program Yada Islemin Kapanmaz .. Ondan Sonra Geri Tusuna 3 Saniye Basili Tut .. Uygulamana Geri Don ..

Boylede Cozebilirsin Bu Sorunu ..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
zune icin bu linki deneyebilirsiniz.

tandogucem

tandogucem

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar peki zuneye müzikleri nerden atacağız ? içindekileri sildim ama atmayı bulamıyorum :D

zorbaa

Üye

hizlisin ustam ellerin dert gormesin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
7/24 mod servisi :bigstar:

tandogucem

tandogucem

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar çok sıktım sizi biliyorum ama bu sorunumuda çözerseniz çook sevinicem :D

dün bir oyun indiriyordum yarıda kestim bugün tekrar deniyorum indirmeyi ama şu hatayı veriyor ( windows idm suan telefona baglı profilimi filan görüyorum ) " bunu yapmak için windows live id nizi girin " gibisinden . :D olaylar olaylar

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Msn Adresinme Oturum Zcman Gerekkyorr .. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt