Papadilma
Üye
Nokia X6 Alıyorum ???
Selamunaleykum herkese hayrlı ramzanlar. Arkadaşlar küçük bir yardım isteycektim
Yurt Dışından bana Nokia X6 gelecek(250 Tl) .Telefonalrdan fazla anlamam . O yüzden yardım isteme gereksinimi duydum. İçinizden Nokia X6 kullanan var mı Memnun mu ? ya da Nokia X6 hakkında detaylı bilgiye sahip olan var mı ? iyi kötü yanı nedir ? Son olarak kaçak geleceği için kapanır diyorlar lakin başka bir telin mailini ona yüklesek olmaz mı ? Elimde patlar mı ? Fiyatı uygun mu ?
Biraz fazla sordum sanırsam =)
Teşekkürler.
Yurt Dışından bana Nokia X6 gelecek(250 Tl) .Telefonalrdan fazla anlamam . O yüzden yardım isteme gereksinimi duydum. İçinizden Nokia X6 kullanan var mı Memnun mu ? ya da Nokia X6 hakkında detaylı bilgiye sahip olan var mı ? iyi kötü yanı nedir ? Son olarak kaçak geleceği için kapanır diyorlar lakin başka bir telin mailini ona yüklesek olmaz mı ? Elimde patlar mı ? Fiyatı uygun mu ?
Biraz fazla sordum sanırsam =)
Teşekkürler.

telefonlarla ilgim oldugu için biraz kurcamıştım cihaz gerçekten tasarımı menüsü çok hoş.Başka bir telefonun imeilini X6 ya atsan bile artık hemen farkediyorlar ve kapatıyorlar.Artı X6 yeni nesil cihaz.İmei atabileceklerini sanmıyorum.Atsalar bile elinde patlayacagı çok açık.10 tl çok fazla bir miktar değil bence ?kayıt işleminide Anußis arkadaşımızın dediği gibi yapacaksın.