Nokia X6 Alıyorum ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Papadilma

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X6 Alıyorum ???
Selamunaleykum herkese hayrlı ramzanlar. Arkadaşlar küçük bir yardım isteycektim

Yurt Dışından bana Nokia X6 gelecek(250 Tl) .Telefonalrdan fazla anlamam . O yüzden yardım isteme gereksinimi duydum. İçinizden Nokia X6 kullanan var mı Memnun mu ? ya da Nokia X6 hakkında detaylı bilgiye sahip olan var mı ? iyi kötü yanı nedir ? Son olarak kaçak geleceği için kapanır diyorlar lakin başka bir telin mailini ona yüklesek olmaz mı ? Elimde patlar mı ? Fiyatı uygun mu ?
Biraz fazla sordum sanırsam =)

Teşekkürler.:oke:

Anußis

Anußis

Üye
Ben kullanıyorum kardeşim tavsiye ederim . Tek sorunu şu ; Arka kapak çok ince yapılmış O yüzden hattını sürekli çıkarmayacaksın ve batarya ilede çok ugrasma. Elinde kalabilir kapak :)

Bunun haricinde Sesi çok kaliteli dokunmatik hassasiyeti ve sensörler çok güzel yapılmış. Valla ben aldım 1 yıllık müzik servisi ile 16 gb black olanından yaklaşık 850ye aldım. ancak 2 Yıllık KVK ile güvencesi falan var o yüzden hiç bir korkum yok ama sana gelecek olan telefon orjinalmi onu bilmiyorum.

Papadilma

Üye
    Konu Sahibi
Ben kullanıyorum kardeşim tavsiye ederim . Tek sorunu şu ; Arka kapak çok ince yapılmış O yüzden hattını sürekli çıkarmayacaksın ve batarya ilede çok ugrasma. Elinde kalabilir kapak :)

Bunun haricinde Sesi çok kaliteli dokunmatik hassasiyeti ve sensörler çok güzel yapılmış. Valla ben aldım 1 yıllık müzik servisi ile 16 gb black olanından yaklaşık 850ye aldım. ancak 2 Yıllık KVK ile güvencesi falan var o yüzden hiç bir korkum yok ama sana gelecek olan telefon orjinalmi onu bilmiyorum.

Cevabın için tesşşkr ederim arkadaşım peki su konu hakkında bilgin var mı ?
birisi bana bunlar için pasaport kayıdı gerekyıormus ve bunun için arakdas 125 tl vermiş ? nasıl oaclak bilgin var mı?

Anußis

Anußis

Üye
evet şunları yapman şart

Kayıt yetkisi sadece telekominikasyon kurumu tarafından verilmekte olup, dışarıda korsan olarak yapılan kayıtlar yasa dışıdır.

Eğer telefonu getiren kişinin pasaportu türk pasaportu ise pasaport ile kimliğinin olması yetiyor. ancak bir pasaportta 2 yılda 1 telefon kaydı yapılabiliyor yani o pasaport 2 yıl içinde baska bir telefonu kayıt ettirdiyse şuan için yapılamaz .

Eğer pasaport yabancı bir pasaport ise ikamehgat belgesininde olması gerekir. Aynı uygulama bunun içnde geçerlidir bu pasaporttada 2 senede 1 telefonu kayıt ettirebilirsiniz. ve 30 gün içinde başvuru yapılması gerekir
sonrasında istediğiniz operatör ile anlaşabilir sim kartınızı taktırabilirsiniz. zaten bu işlemi yapmak istediğinizde size gerekli kurumlar yardımcı olacaktır.

Papadilma

Üye
    Konu Sahibi
evet şunları yapman şart

Kayıt yetkisi sadece telekominikasyon kurumu tarafından verilmekte olup, dışarıda korsan olarak yapılan kayıtlar yasa dışıdır.

Eğer telefonu getiren kişinin pasaportu türk pasaportu ise pasaport ile kimliğinin olması yetiyor. ancak bir pasaportta 2 yılda 1 telefon kaydı yapılabiliyor yani o pasaport 2 yıl içinde baska bir telefonu kayıt ettirdiyse şuan için yapılamaz .

Eğer pasaport yabancı bir pasaport ise ikamehgat belgesininde olması gerekir. Aynı uygulama bunun içnde geçerlidir bu pasaporttada 2 senede 1 telefonu kayıt ettirebilirsiniz. ve 30 gün içinde başvuru yapılması gerekir
sonrasında istediğiniz operatör ile anlaşabilir sim kartınızı taktırabilirsiniz. zaten bu işlemi yapmak istediğinizde size gerekli kurumlar yardımcı olacaktır.

Anladım sağol yani öle böle 12 tl gibi bir paran gidecek diyorsun :(

Anußis

Anußis

Üye
yani kayıttan para kazanıyorlar :)

Revengeful

Emekli Yönetici
ALıyorsan hayırlı olsun şimdiden :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Önceden kullanmadım. Fakat şimdiye kadar çevremde kullananların şikayet ettiğinide görmedim :)

Papadilma

Üye
    Konu Sahibi
Önceden kullanmadım. Fakat şimdiye kadar çevremde kullananların şikayet ettiğinide görmedim :)

anladım. ya biri sana çinden 110 tl ye getireyim diyor.adam diyor pasopoarta kayıt ettirip getireceğim dıyor... kapanma sorunu olmaz. kusuru yok dıyor telefonun.. valla 100 iyi para napsam ki:(

konyarapp

Üye
Güzel telefonlar.Benim teyzemin oğlunda vardı :D telefonlarla ilgim oldugu için biraz kurcamıştım cihaz gerçekten tasarımı menüsü çok hoş.Başka bir telefonun imeilini X6 ya atsan bile artık hemen farkediyorlar ve kapatıyorlar.Artı X6 yeni nesil cihaz.İmei atabileceklerini sanmıyorum.Atsalar bile elinde patlayacagı çok açık.10 tl çok fazla bir miktar değil bence ?kayıt işleminide Anußis arkadaşımızın dediği gibi yapacaksın.

Papadilma

Üye
    Konu Sahibi
beyler netten birisinden 110 tl ye alacağım adam diyor gönderiyim diyor beğenırsen paramı gönder,göndermessende canın sağ olsun dıyor. oradan alacak gibiyim..artı adam yanında kı tercümanın pasapotuna kaydettirecekmiş.

Anußis

Anußis

Üye
eğer sıkıntı yoksa al. ancak 110 tlyede olsa dışarıdada o kadar ucuz değilki bu telefonlar buraya kdv + kvk garantisi geldiği için 850 civarı oluyor. bunlar olmadan gelse 450-500 arası olacak. yani bu işte bi iş var ama

Papadilma

Üye
    Konu Sahibi
eğer sıkıntı yoksa al. ancak 110 tlyede olsa dışarıdada o kadar ucuz değilki bu telefonlar buraya kdv + kvk garantisi geldiği için 850 civarı oluyor. bunlar olmadan gelse 450-500 arası olacak. yani bu işte bi iş var ama

hacı adam çinden getirecekmiş ondan 110 lira sanırım sordum orjinal dedi ..hiç bir sorun yok zaten tel gelecek bakacam öle verecem parasını

Anußis

Anußis

Üye
nokianın çinde fabrikası falan yok ama dur bakalım geldikten sonra anlaşılır

^^Positive^^

Üye
Hayırlı Olsun Diyelim(:

Papadilma

Üye
    Konu Sahibi
nokianın çinde fabrikası falan yok ama dur bakalım geldikten sonra anlaşılır
papadilma tafarından gönderildi

usta akrabadan gelecek olan teli geri gönderdim. Senden almaya karar verdim.Lakin arkadaşlarıma 110 tl ye bu tel dediğimde orijinal değildir o zaman diyorlar. Bir set diyemedim orjinal oldugunu nerden anlyacağız birde cumatersi gidersen ne zaman dönersin ve tel ne zaman elimde olur.
kardeşim şimdi normalde ben burdan istemiş olsaydım bu telefonu bana 180 tlye mal olurdu ama oraya gidiyorum yerinden ordaki fabrika sahibiyle arkadaşız bana yanlış yapacağını zannetmem bana maliyet fiyatına veriyor ...
cumartesi gitsem 15 gün sonra burdayım anlıyacağın..inan bir kere ağzımdan çıktı baktım konuya ilgimi çekti bu telefon olayı yoksa ben bu şekil işler yapmam.. ama sana söz verdim bir arkadaş daha vardı burda birde ona söz vermişim...

2 tane getirecem....
fabrika sahibi ile arkadaşız diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt