Nokia X2 - X3 - ve 5230 arasında seçim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X2 - X3 - ve 5230 arasında seçim
Evet beyler bu telefonları ben karsılastırdım.X2 kamera (5.0) ve ekran kalitesi,X3(slide) ise dıs tasarım ve ses kalitesi bakımından cazip geldi bana.5230'a ise dokunmatik olması bakımından biraz taraflı yaklısıyor gibiyim. Ayrıca birçok model eklenebilir 5230'la aynı özellikte karsılastırma amaçlı ama hediye olarak alıncak bir telefon oldugu için bahsi geçen model 5230 idi.Farklı ve artı yönlerini bilenler varsa yazabilirler mi.Fiyat ve kullanıs açısndan hangisi iyidir...

X3

X2

5230

hoss

hoss

Üye
bu cihazlarin hicbirinden adam gibi kamera bekleme otofokus yok , bu kirpilmis cihazlara para vermek yerine vodafone 945 veya monte gibi cihazlari alman cok daha iyi tercih olur

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Aslında evet iyi bir tercih 547 ve 945'i incelemistim gerçekten güzel telefonlar ama ben kendim için almıyacagım bu telefonu.Üstteki modellere ilgi oldugunu fark ettim bu yüzden bu modelleri seçtim.X2-X3 5.0 ve 3.2 mp kamera ile pek üzmez sanırım bizi bu konuda.Ayrıca tasarımları harika.

hoss

hoss

Üye
kameraları otofokus olmadıgı için foto cekerken en ufak bi harekette bulanık cekmesine neden olur , x3 ün kızak mekanizmasında sorunlar yaşayanlar var ,cihazın ekranına görüntü gelmemesi gibi , x2 daha iyi tercih olur gibime geliyo

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Otofokus sistemi zaten nokia telefonların çogunda yok diye biliyorum.Ama bence gerek de yok.Aksiyon filmi çekilcek hali yok.Kızak konusu önemli olabilir cidden.Ama telefonun zorlanacagını hor kullanılacagını sanmıyorum sorun yasama ihtimali azdır diye düsünüyorum.Forumda kullanan vardır umarım çünkü X3 daha cazip gelmeye basladı bana.:hmmm

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Nokiayı asla ve asla tavsiye etmem.dokunmatiği bozulur 5230un.x3ün hem kapataki tuşlar dökülüyor hem ağır çalışıyor.x2 batarya yönünden berbat.ha kötünün iyisi dersen x2 al

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
X3'ü neden tercih etmiyorlar hala anlamıs degilim.X3 hakkında çok kötü yorumlar duyuyorm.Kızak sorun yaratırmı bilemem önceden arkadaslarımda 6500 gibi telefonlarda vardı ama kızaklarında sorun yasayan pek görmedm.Hantallıktn yana bi sıkıntı yok 2GB hafızalı ve nerdeyse dolu olan telefonu inceledm son derece hızlı modeller bunlar.Artı yön bakımndan X2'nin radyosu kulaklksz çalısabiliyormus bu gözüme çarptı yeni olarak.Ayrıca fiyatları hakkında bilgi sahibi olan varmı acaba.Ben aralarındaki fiyat farkını bilmiyorum fark kaliteyide belli edebilir sonuçta...

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
kızaktan sorun nadiren karşılaşıyor zaten ancak kapaktaki tuşların dökülmesi çoğu x3de var.müzik açısından çok güzel telefon,ancak x3 kullanan tanıdıklarına sorarsan eğer mallarını övmeyi seven biri deilse telefonun yavaş olduğunu duyacaksındır :oke: hafıza kartı boş telefon hafızası boş olmasına rağmen telefonun yavaş çalıştığı belli oluyor.bunlar +300 tl vericeğine samsung veya sonny ericsonna +350 tl vermeni tavsiye ederim.kafan rahat olur en azından.nokia nın eski güvenilirliği ve mal kalitesi kalmadı herkez şikayetçi nokia telefonlardan.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkür ederim bilgiler için.Sanırım X2 alıcaz gri ve mavi kapaklı tasarımı da hoşuma gitti.Seside güzel kamerasında da otofokus var bu arada.
Daha sagde bir tasarımı var X3'e göre...

hoss

hoss

Üye
Tesekkür ederim bilgiler için.Sanırım X2 alıcaz gri ve mavi kapaklı tasarımı da hoşuma gitti.Seside güzel kamerasında da otofokus var bu arada.
Daha sagde bir tasarımı var X3'e göre...
x2 nin kamerasında otofokus yok

hoss

hoss

Üye
5mp lik kamerasından hiçbir hayır bekleme bu telefonun :oke:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
5mp lik kamerasından hiçbir hayır bekleme bu telefonun :oke:
Ben nie bekliyeyim hediye alıcaz bunu.Bn 6700 kullanıyorum onda da 5 mp kamera var ve harika ben telefonumdan memnunum.Ayrıca çok kötü olacagını sanmıyorum.Telefonda kötü gibi gözükebilir ama çözünürlük ve foto boyutu hiçte küçümsencek düzeyde degil.Pc'ye atıldıgında kalitesi anlasılır...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar acaba ses konusunda X3 daha mı iyi.X2 de 4 hoparlör var acaba X3'ün mü yoksa X2'nin mi sesi daha yüksek ve kaliteli :allalla:
Çılgın gibi müzik dinleyen birisi alacagım kişi :yuru

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
evet x2de oto fokus yok.ve bataryası çok kötü.tavsiye etmiyorum,alma bence.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Otofokus'un olmadıgını biliyorum ben fakat pek faydasını görmüyorum telefonumda..
Peki ses konusunda X2 mi daha iyi X3 mü ?
:hmmm

hoss

hoss

Üye
x2 daha iyidir hoparlörü fazla , valla bu telefonlara para verme bence git corby wifi al daha iyi dir ama sen bilirsin yine de ben önerimi yapayım

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasım bu telefonların dısına çıkmak istemiyorum tesekkür ederim bilgilerin için

Elektr0

Elektr0

Üye
X2 den uzak durun arkadaşlar bende var hiç memnun degilim benim için iyi bir telefon degilmiş fazla güç altında çalışamıyor... hızlı kullanmaya gelmiyor... 5mpixel kamera iyi gibi ama otomatik netleme yok oo yüzden işe yaramaz...3.2Mp otomatik netlemeli kamera tercihimdir... 8 Mp lik kameraya sahib telefonlarda bile olmuyor artık Nokıa'nın bazı telefonlarında... mantıksızlık yapıyor farkında degil bence nokıa...

Pooodolski

Pooodolski

Üye
X2 en iyisi aralarında. 5 mp kamera çok da kötü performans göstermiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt