jdmsaint
Üye
nerden aldın baba ?en iyi kulaklık n8 in kulaklığı.. 45 tl verdim acımadım paraya.. bulursan al derim..
en iyi kulaklık n8 in kulaklığı.. 45 tl verdim acımadım paraya.. bulursan al derim..
nerden aldın baba ?
kardşim naptın sen 15 tl o kulaklık.
siparişini verdim yarın elimde olur bende merakla bekliyorum fiyatı 41 tl kargo vs 46 tl max. n8 kulaklığı fazla abartılacak bir tarafı yok ama siz kullandığım phillips modellerini yazayım hesinide tavsiye ederimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız-(Özellikle TAVSİYEMDİR)>
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İnanılmaz bir kalitesi var bu kulaklığın kesinlikle kaçırma derim
performanslı bi kulaklık değilmiş ama .s bu arada alacağınız bluetooth kulaklığı inceleyip bna dönerseniz sevinirim

önerdiğiniz she8500 ü araştrdım fiyatı bayaa ucuz 15 tlperformanslı bi kulaklık değilmiş ama .s bu arada alacağınız bluetooth kulaklığı inceleyip bna dönerseniz sevinirim
yani baya bi görünür derecede fark var. birde bluetooth kulaklığı bugun bekliyorum bakalım gelirse inceliyim haberdar ederim. seçim senin ama shl1700 kesinlikle tavsiye ederim ben samsung q1 ile dinliyorum onunla göklerdeyim sanki ya acayip bi kalite var fhilips ten beklemediğim bi kulaklık kalitesi yani