Nokia uyumlu bass kulaklık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jdmsaint

jdmsaint

Üye
    Konu Sahibi
Nokia uyumlu bass kulaklık
Arkadaşlar kulak içi (bass) kulaklık arıyorum.Nokia nın kendi bass kulaklığı yetersiz geliyor. logitech ultimate ears 200vi çok hoşuma gitti fakat orta tuşa basılı tutmak gerekiyormuş. Max 70-90 tl ye Nokia uyumlu bass kulaklık önerilerinizi bekliyorum.

SilentOne

SilentOne

Üye
beatslerin kulak içi olanları var 90-100 tlye onlara bak derim

farukbekl

farukbekl

Üye
en iyi kulaklık n8 in kulaklığı.. 45 tl verdim acımadım paraya.. bulursan al derim..

doctorrr

doctorrr

Üye
iyiymiş valla yarın bi bakayım olmazsa internetten sipariş ederik :D

jdmsaint

jdmsaint

Üye
    Konu Sahibi

eğer buysa ben 15 e almıştım :)

doctorrr

doctorrr

Üye
aynı kulaklığı 5800 ın yanında veriyorlar ama beyazı :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
:naughty: güzeel :D

SilentOne

SilentOne

Üye
wh-701 ıyıdr candır

Feyzalstyle

Feyzalstyle

Üye

siparişini verdim yarın elimde olur bende merakla bekliyorum fiyatı 41 tl kargo vs 46 tl max. n8 kulaklığı fazla abartılacak bir tarafı yok ama siz kullandığım phillips modellerini yazayım hesinide tavsiye ederim - -(Özellikle TAVSİYEMDİR)>

İnanılmaz bir kalitesi var bu kulaklığın kesinlikle kaçırma derim

jdmsaint

jdmsaint

Üye
    Konu Sahibi

siparişini verdim yarın elimde olur bende merakla bekliyorum fiyatı 41 tl kargo vs 46 tl max. n8 kulaklığı fazla abartılacak bir tarafı yok ama siz kullandığım phillips modellerini yazayım hesinide tavsiye ederim - -(Özellikle TAVSİYEMDİR)>

İnanılmaz bir kalitesi var bu kulaklığın kesinlikle kaçırma derim

önerdiğiniz she8500 ü araştrdım fiyatı bayaa ucuz 15 tl :) performanslı bi kulaklık değilmiş ama .s bu arada alacağınız bluetooth kulaklığı inceleyip bna dönerseniz sevinirim

lewwwent

lewwwent

Üye
Kulak içi kulaklıklardan nefret ediyorum sanki kulağa zarar verecekmiş gibi alacaksanız philips alın bass konusunda bir numara

serinaga

serinaga

Üye
Bulabilen olursa eskiden aiwa walkmen kulaklıkları SÜPER ötesi ... Elind olan varsa bir denesin, ben denedim ve halen kullanıyorum ...

tandogucem

tandogucem

Üye
Kulaklık derseniz oyun sonny ericson kulaklıklarından :)

bende n8 arkadaşımdada neo kulaklığı var. karşılatırma sonucu ise şu :

n8
iyi bas kalitesi
orta seviye ses
orta seviye ses kalitesi
mus kontrol paneli

neo v kulaklıgı
iyi bas k.
orta seviye ses.
yüksek ses kalitesi.

fiyatlar olarak bakarsak n8 inki 40 sony ninki 60 tl. fakat gerçekten ses kalitesi 1 numara diyebilirim :)

IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
Sennheiser CX300-II Precision kullanıyorum ben çok memnunum daha uygun fiyatlı bir kulaklık olarak da Creative EP630 tavsiye ederim. [h=1][/h]

Feyzalstyle

Feyzalstyle

Üye
önerdiğiniz she8500 ü araştrdım fiyatı bayaa ucuz 15 tl :) performanslı bi kulaklık değilmiş ama .s bu arada alacağınız bluetooth kulaklığı inceleyip bna dönerseniz sevinirim

senin o beğenmediğin she8500 n8 in kulaklığına gelebilmesi için çok yol kat etmesi gerekiyor işin açıkcası :) yani baya bi görünür derecede fark var. birde bluetooth kulaklığı bugun bekliyorum bakalım gelirse inceliyim haberdar ederim. seçim senin ama shl1700 kesinlikle tavsiye ederim ben samsung q1 ile dinliyorum onunla göklerdeyim sanki ya acayip bi kalite var fhilips ten beklemediğim bi kulaklık kalitesi yani :bye2:

kaqan18

kaqan18

Üye
Bu nasıl Arkadaslar bi yorum alabilirmiyim:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...