aa-tolga
Üye
teşekkür ederim tolga
güle güle kullanın...
teşekkür ederim tolga
bende yurt dışından gelen n97 mini var dili ingilizce idi. ben nokia nın update programını yükledim benim türkçe dil olan sürümünü kendisi güncelleştirme olarak buldu. bütün yüklemeyi tarif edildiği şekilde nokianın orjinal programı ile adım adım attım. sonra telefonum açılmadı. açma kapama tuşuna basıldığında sadece küçük bir titreşim oluyor başka bir şey olmuyor. burada yazılan ormat şeklini denedim. ama olmadı. ben şimdi ne yapacağım manisa ilindeyim. telefona 700 tl verdim uçup gidecek. bu sorunu halledecek bir arkadaşım var mı. telefonu ona gönderebilirim. bana yardım edin eşim durumu bilmiyor anlatamadım yardım edin banaaaa
teşekkürler
teşk ben yaptım 5800 ve format cekti yani tel sanki kutudan yeni acılmıs gibi oldu
bende yurt dışından gelen n97 mini var dili ingilizce idi. ben nokia nın update programını yükledim benim türkçe dil olan sürümünü kendisi güncelleştirme olarak buldu. bütün yüklemeyi tarif edildiği şekilde nokianın orjinal programı ile adım adım attım. sonra telefonum açılmadı. açma kapama tuşuna basıldığında sadece küçük bir titreşim oluyor başka bir şey olmuyor. burada yazılan ormat şeklini denedim. ama olmadı. ben şimdi ne yapacağım manisa ilindeyim. telefona 700 tl verdim uçup gidecek. bu sorunu halledecek bir arkadaşım var mı. telefonu ona gönderebilirim. bana yardım edin eşim durumu bilmiyor anlatamadım yardım edin banaaaa
nokia x3 var nasıl format atılır *#7370# olmuyor sımdiden tşk
merhaba
bende nokia 6680 bilgisyara pc suit yükledim ve ordan tel i görünce telefonunuzun yazılımı güncelleştirilmesi lazım diyor ok deyince başarısız diye mesaj alıyorum. yedeğini alıp fabrika ayarlarına çevirdim ama yine güncellemede aynı hatayı alıyorum dediğiniz gibi format atmak istiyorum bu konuda yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim
arkadaşlar rica etsem c450 format kodu bilen varmı varsa acil yazabilir misiniz?
tsk ederım n79u formatladım
arkadasim merhaba bende nokia e52 var phonix ile flash atarken kapandi telefonu nasil calistirabilirim yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler simdiden