çok teşekkürler arkadaşım emeye saygı
teşekkürler
teşekkür ediyorumm![]()
kardeş benim telefon N96 hacklemiştim daha önce ve son sürüm yazılım yüklü.Benim 3 sorum var 1:Formattan sonra telefona tekrar mı yazılım atıcam yani format sonrası telefon ilk haline döner demişsiniz yani telefon ilk halindeki yazılıma mı döner 2:Telefonum hackli format sonrası tekrar mı hacklemem gerekir 3:Format sonrası flash atmaınz gerekir demişsin bunu da açıklarsan sevinirim
kardeş verdiğin bilgiler için teşekkür edeirm.N96 telefonuma dediğin gibi hard format attım.Yalnız anlamadığım sadece C yi formatladı D sürücüsü formatlanmadı.Bende D yi biçimlendirdim.Biçimlendirmek te format yerine geçer mi.Ve ikinci sorun Neden sadece C ye format attı.Sonuçta hard format diyorsak hem C hem de D formatlanması gerekmez mi.Acaba N96 da 16 GB dahili hafıza D olarak adlandırılıyor yani hafıza kartı ayrıca yoktu bende sorun bu olabilir mi yani dahili hafıza formatlanmamış olabilir miformattan sonra yazılım atmanız sart değil ilk ayarlarına döner.sedece bilgilerin varsa yedek al gider.
evet telefonu tekrar hacklemen gerekir.
yazılım atmadan önce hard format atıp öyle yazılım atabilirsiniz diyorum.yoksa mutlaka yazılım atmanız gerekmez.bazı ilave yazılımla gelen ek programları ben ayrıca yükleyemem derseniz yazılım atın.
kardeş verdiğin bilgiler için teşekkür edeirm.N96 telefonuma dediğin gibi hard format attım.Yalnız anlamadığım sadece C yi formatladı D sürücüsü formatlanmadı.Bende D yi biçimlendirdim.Biçimlendirmek te format yerine geçer mi.Ve ikinci sorun Neden sadece C ye format attı.Sonuçta hard format diyorsak hem C hem de D formatlanması gerekmez mi.Acaba N96 da 16 GB dahili hafıza D olarak adlandırılıyor yani hafıza kartı ayrıca yoktu bende sorun bu olabilir mi yani dahili hafıza formatlanmamış olabilir mi
teşekkürler...
eyvallah kardeşim tşk ederim verdiğin bilgiler için
e72 telefonuna dediğiniz gibi hard format atamıyorum, başka bir probmemmi var yoksa benmi beceremiyorum?

arkadaşlar kırmızı yeşil foto ve açma tuşuna telefon kapalıyken basılı tutuom ama pin isterken çekmek zorunda kalıom eee pini girmeden de telefon açılmıyo xplore yi kullandım private falan diye bir dosya bulamadım herkes *#7370# yazarak yapıcaz diyo iyide telefonda zaten numara girme tuşu çalışmıyo nasıl numarayı gircem başka bir yolu varmı numarayı girmenin bilmiyorum bunun başka yolları varmı? nasıl yapcam ben bu işi lütfen bi yardım please![]()





arkadaşlar benim sorunum cok büyük sanırım,5800 ım var v40 yazılımı yükledim ve hard format atmaya calıştım sırasıyla dediginiz gibi yeşil tus kırmızı tus foto ve acma tusuna basılı tuttum. tel sadece titredi ve acılmadı.. normal sekilde acmaya calısıyorum acılmıo,sarja takıyorum sarjolmuyo,şimdi söyleyin bana ben ne yapayım![]()
