NOKIA Tüm Symbian modellerde hard format

Sponsorlu Bağlantılar

Big K

Üye
maalesef almamıştım. (nokia' ya güvenerek)

neyseki 6 ay önceki telefonumu (sony ericsson w810i) satmamıştım, 6 ay farkla bile olsa numaralarım kurtarıldı.

ha bu arada N96 sorunu ne oldu diyeceksiniz.

dün yetkili servislerden ELKA iletişim club nokia' ya gittim. telefonu verdim tabii.

verilen cevap tüyler ürpertici idi:

"biz türkiyeden alınmamış telefonlara normalde servis vermiyoruz. ayrıca garanti uygulaması dışında onarım da yapmıyoruz....

(bunların ya SANAYİ VE TİCARET BAKANLIĞI gibi bir kurumdan ve tüketici haklarından haberleri yok yada müşteri memnuniyeti nedir haberleri yok)

ancak sizin telefonunuzu hatra bianen (lütfetti hazret) servise gönderdik (1 saat sonraki cevap) bu sorun N96' larda KRONIK bir sorun ve 10 telefondan 8' ini yenisi ile değştiriyoruz (benim telefon almanya çıkışlı olduğundan daha 1 yıllık olmasına rağmen tabii ki garanti maranti hikaye)

bu sebeple 150 lira civarında tutacak tamir masrafını tabii eğer tamir edilebilrse size fatura edeceğiz, ancak tamir olmama durumu çok fazla ve bu durumda ücret talep edilmeyecek (Allah razı olsun valla ne yapardık bunlar olmasa)"

durumu takdirlerinize bırakıyorum

ancak

DÜNYA YIKILSA BİR DAHA NOKİA' NIN YANINDAN BİLE GEÇMEM

saygılarımla

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
sizin yernizde olsam bende almam.evet N96 cok problemli bir telefon...

punqermojo

Üye
teşekkürler güzel anatıms

gorele

Üye
Teşekkürler

denigma

Üye
Merhaba,

Yeni aldığım Nokia E72 telefonuma güncelleme yüklerken hata verdi ve telefon şu anda açılmıyor.

Ne yapmam lazım. Telefonu nasıl kurtarabilirim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

geneluye

geneluye

Üye
aga N97 soft format galiba hicbir sey silinmiyor saol

--------------- Ekleme ---------------

DÜNYA YIKILSA BİR DAHA NOKİA' NIN YANINDAN BİLE GEÇMEM

saygılarımla

Umarim nokia cep telefonu 200 yil felan olsaydi bu soz] kimse unutmasin dye ozdeyis felan yaparlardi

Sana nasil katildigimi bilemezsin 2008 den sonra zaten Nokia cok dusus gosterdi (I believe Foreign people (cukerika*) sends us broken phones)

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
aga N97 soft format galiba hicbir sey silinmiyor saol

Umarim nokia cep telefonu 200 yil felan olsaydi bu soz] kimse unutmasin dye ozdeyis felan yaparlardi

Sana nasil katildigimi bilemezsin 2008 den sonra zaten Nokia cok dusus gosterdi (I believe Foreign people (cukerika*) sends us broken phones)

iyi günlerde kullanın...

nomercy30

nomercy30

Üye
nokia x6 da denedim aa- tolga arkadasım ve oldu tesekkur ederim megine saglık

h.g

Üye
n81 format şimdiden teşekkürler

n81için format tarifi tolga beye teşekkürler.

mad_1

mad_1

Üye
her ay lazım bir konu aslında ::)

prank90

Üye
Öncelikle konu için tşkler 5800 i ilk aldigimda versiyonu 40 idi ben guncelledim 50 ypatım 1hafta sonra once hafıza kartına sonrada tele format attim herşey gitmiş gozukuyo ama versiyon hala 50 de acaba eksik bişeymi ypatım

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle konu için tşkler 5800 i ilk aldigimda versiyonu 40 idi ben guncelledim 50 ypatım 1hafta sonra once hafıza kartına sonrada tele format attim herşey gitmiş gozukuyo ama versiyon hala 50 de acaba eksik bişeymi ypatım

hayır format atınca eski versiyona dönmez ki...

ergunx

ergunx

Üye
Arkadaşlar nokia ya mail atıp hard formatı sordum, telefona zarar verdiğini kesinlikle yapmamami söylediler, nasıl zarar verebilir hard format.

Üst Alt