NOKIA Tüm Symbian modellerde hard format

Sponsorlu Bağlantılar

012345691z

Üye
ya benım 3500 format nasıl oluyo :D

KaPTaN-58

Üye
merhabalar ben n97 için format atıcam ancak bellek hafızasından birşeyler silinir diye korkuyorum resimlerim müziklerim videolarım var bunlar silinirmi ?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar ben n97 için format atıcam ancak bellek hafızasından birşeyler silinir diye korkuyorum resimlerim müziklerim videolarım var bunlar silinirmi ?

evet telefon hafızasındaki hersey gider zaten kartı cıkarıp format attıgımız icin kart hafızası kalır

--------------- Ekleme ---------------

ya benım 3500 format nasıl oluyo :D

3500 c telefonu java oldugu için bu olmaz

haypa

Üye
Arkadaşlar bu iş 5530 da olmuyor başka bır yolu varmı.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu iş 5530 da olmuyor başka bır yolu varmı.

Telefon Kapalıyken Yeşil tuş , kırmızı tuş , Kamera Tuşu ve Açma Tuşuna El Sıkma Ekranı Gelene Kadar Basılı Tutun..

Aşağıdaki Sıralamayla Basın

Yeşil Tuş ( Green Button )
Kırmızı Tuş ( red button )
Kamera Tuş ( Kamera Button)
Açma butonuna (Open Button )

Şifre İsterse ( Pass ) = 12345

5530 için bu şekilde oluyor.baska sekli yok.

gemlikua96

gemlikua96

Üye
Telefon Kapalıyken Yeşil tuş , kırmızı tuş , Kamera Tuşu ve Açma Tuşuna El Sıkma Ekranı Gelene Kadar Basılı Tutun..

5530 için bu şekilde oluyor.baska sekli yok.

benim telin modeli 5800 bu işi yaptıktan sonra telefon fabrikadan çıkmış hale geliyyor deil mii bu konuda pek bilgim yokta içindekii fotoğrafları filan yedeklemem lazım mı ? :kop::P::P::ehe

ceycey154

Üye
N97 aldım ve ilk hard formatımı ilk sayfadaki gibi klavyeden attım. Sizlere çok teşekkür ediyorum ve soruyorum eğer yardımcı olabilirseniz çok memnun olacağım...
1- kırılmış sertifika istemeyen bir ofis kurmak istiyorum nasıl kurabilirim?
2- pdf dosyaları içinde sertifika istemeyen gün saymayan bir program nasıl kurabilirim?
3- kısacası hard formattan sonra olmaz ise olmaz denen ihtiyaç duyulan programları bulmalıyım yardımcı olurmusunuz?
tekrar teşekkürler ediyorum sizlere....sağolun..

trane1

trane1

Üye

Nokia 5800 N97 Hard Format Atma

Bunun sonucunda ne oluyor ?? :aha:

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
N97 aldım ve ilk hard formatımı ilk sayfadaki gibi klavyeden attım. Sizlere çok teşekkür ediyorum ve soruyorum eğer yardımcı olabilirseniz çok memnun olacağım...
1- kırılmış sertifika istemeyen bir ofis kurmak istiyorum nasıl kurabilirim?
2- pdf dosyaları içinde sertifika istemeyen gün saymayan bir program nasıl kurabilirim?
3- kısacası hard formattan sonra olmaz ise olmaz denen ihtiyaç duyulan programları bulmalıyım yardımcı olurmusunuz?
tekrar teşekkürler ediyorum sizlere....sağolun..

forumda N97 ofis uygulamalar kısmına bakın.

Bunun sonucunda ne oluyor ?? :aha:
[/CENTER]

format oluyor:)

trane1

trane1

Üye
forumda N97 ofis uygulamalar kısmına bakın.

format oluyor:)

Tamam espri yaptın çok güldüm :d:
Sorduğum yani format sonucunda telefonda ne gibi değişiklikler oluyor ??

ekrem2010

Üye
slm 6230i telefona format nasıl atarım

0mrdr5

Üye
5530 için yokmu

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Tamam espri yaptın çok güldüm :d:
Sorduğum yani format sonucunda telefonda ne gibi değişiklikler oluyor ??

ilk aldığın günkü gibi temiz ve ilave yazılımların hepsi silinmiş oluyor.

var dokunmatik 5800 gibi

slm 6230i telefona format nasıl atarım

format atamazsın sadece ayarlardan fabrika ayarlarına geri dönersin.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullanın...

dark_shadow

Üye
benim anlamadığım konu hepsine mi basılı tutucaz aynı anda?birde hafza kartı takılı olmak zorunda mı? nokia nınovi den yüklediğim programlardan biri sapıttırdı telefonu.açılmadı nokia yazsında kaldı filan.az bişi ayarladım.sonra ev ekranında kısayollar gözükmüyor ve rehberle tuş takımını açmıyor.yani kısayol ve temel i seçince dokunmatik ekran dokunulmaz oluyor :) ufak bir yardım çok güzel olurdu.şimdiden teşekkürler.V40 da nokia updater a bekliorum ama hata mı ediyorum die düşünmeye başladım orjinal programları bunu yapıyorsa artık.

yau cevap yazan yok mu?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
benim anlamadığım konu hepsine mi basılı tutucaz aynı anda?birde hafza kartı takılı olmak zorunda mı? nokia nınovi den yüklediğim programlardan biri sapıttırdı telefonu.açılmadı nokia yazsında kaldı filan.az bişi ayarladım.sonra ev ekranında kısayollar gözükmüyor ve rehberle tuş takımını açmıyor.yani kısayol ve temel i seçince dokunmatik ekran dokunulmaz oluyor :) ufak bir yardım çok güzel olurdu.şimdiden teşekkürler.V40 da nokia updater a bekliorum ama hata mı ediyorum die düşünmeye başladım orjinal programları bunu yapıyorsa artık.

yau cevap yazan yok mu?

Hafıza kartı ve sim kartı cıkarın.söylediğimiz sıra ile basıp elsıkma ekranı gelinceye kadar basılı tutacaksınız.

dark_shadow

Üye
Hafıza kartı ve sim kartı cıkarın.söylediğimiz sıra ile basıp elsıkma ekranı gelinceye kadar basılı tutacaksınız.

Evet bugün yaptım bende hafıza ve sim i çıkarıp yaptım başarılı oldu :) cevap için teşekkürler...

Üst Alt