NOKIA Tüm Symbian modellerde hard format

Sponsorlu Bağlantılar

suruga

Üye
bende yurt dışından gelen n97 mini var dili ingilizce idi. ben nokia nın update programını yükledim benim türkçe dil olan sürümünü kendisi güncelleştirme olarak buldu. bütün yüklemeyi tarif edildiği şekilde nokianın orjinal programı ile adım adım attım. sonra telefonum açılmadı. açma kapama tuşuna basıldığında sadece küçük bir titreşim oluyor başka bir şey olmuyor. burada yazılan ormat şeklini denedim. ama olmadı. ben şimdi ne yapacağım manisa ilindeyim. telefona 700 tl verdim uçup gidecek. bu sorunu halledecek bir arkadaşım var mı. telefonu ona gönderebilirim. bana yardım edin eşim durumu bilmiyor anlatamadım yardım edin banaaaa

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
bende yurt dışından gelen n97 mini var dili ingilizce idi. ben nokia nın update programını yükledim benim türkçe dil olan sürümünü kendisi güncelleştirme olarak buldu. bütün yüklemeyi tarif edildiği şekilde nokianın orjinal programı ile adım adım attım. sonra telefonum açılmadı. açma kapama tuşuna basıldığında sadece küçük bir titreşim oluyor başka bir şey olmuyor. burada yazılan ormat şeklini denedim. ama olmadı. ben şimdi ne yapacağım manisa ilindeyim. telefona 700 tl verdim uçup gidecek. bu sorunu halledecek bir arkadaşım var mı. telefonu ona gönderebilirim. bana yardım edin eşim durumu bilmiyor anlatamadım yardım edin banaaaa

1.sayfada anlattıgım gibi hard format atın.
N97 E72 ve klavyeli modellerde Hard Format Atma

Telefon Kapalıyken Klavyedeki sol shift tuşu ,boşluk tuşu ,geri silme tuşu(backspace) ,açma kapama tuşuna El Sıkma Ekranı Gelene Kadar Basılı Tutun..

Aşağıdaki Sıralamayla Basın

sol shift tuşu
boşluk tuşu
geri silme tuşu
açma kapama tuşu

saerox1

saerox1

Üye
teşekkürler

malibu20mts

Üye
sağol

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
teşk ben yaptım 5800 ve format cekti yani tel sanki kutudan yeni acılmıs gibi oldu

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

Manisada olsaydım saruhanparka gel yükleyeyim derdim,buradan yardım edeyim...

tunc_v

Üye
nokia x3 var nasıl format atılır *#7370# olmuyor sımdiden tşk

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
nokia x3 var nasıl format atılır *#7370# olmuyor sımdiden tşk

X3 java telefondur.bu anlattıklarımız symbian telefonlar için.
x3 de fabrika ayarlarına geri dön yapacaksınız,ayarlar kısmından...

ozlemor

ozlemor

Üye
merhaba
bende nokia 6680 bilgisyara pc suit yükledim ve ordan tel i görünce telefonunuzun yazılımı güncelleştirilmesi lazım diyor ok deyince başarısız diye mesaj alıyorum. yedeğini alıp fabrika ayarlarına çevirdim ama yine güncellemede aynı hatayı alıyorum dediğiniz gibi format atmak istiyorum bu konuda yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
merhaba
bende nokia 6680 bilgisyara pc suit yükledim ve ordan tel i görünce telefonunuzun yazılımı güncelleştirilmesi lazım diyor ok deyince başarısız diye mesaj alıyorum. yedeğini alıp fabrika ayarlarına çevirdim ama yine güncellemede aynı hatayı alıyorum dediğiniz gibi format atmak istiyorum bu konuda yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim

6680de olmayabilir eski telefon...

siboş93

Üye
arkadaşlar rica etsem c450 format şifresi bilen varmı varsa acil yazabilir misiniz?

_play_06

_play_06

Üye
tsk ederım n79u formatladım

artem1971

Üye
arkadasim merhaba bende nokia e52 var phonix ile flash atarken kapandi telefonu nasil calistirabilirim yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler simdiden

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim merhaba bende nokia e52 var phonix ile flash atarken kapandi telefonu nasil calistirabilirim yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler simdiden

Hard format atın ve tekrar yazılım yükleyin v22 yüklüyse ilk önce o versiyonla türkçelestirin sonra yazılımı güncelleyin FOTA ilede güncelleyebilirsiniz.Versiyonunu söylwyin o versiyonuda verebilirim veya navifirm ilede indirebilirsiniz.

girl_student

Üye
e65 de hard format atınca telefon açılıyor. açma/kapama tuşuna bastığım için
lütfen yardım edin
çok önemli ve çok acil

Üst Alt