Nokia Shop Symbian Anna Güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
    Konu Sahibi
Anna Gelseydi de kurtulsaydık demi gençler :)

SilentOne

SilentOne

Üye
anna gelsede belle gelse diyecez bn şahsen artık belleyi bekliyom

ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
    Konu Sahibi
anna gelsede belle gelse diyecez bn şahsen artık belleyi bekliyom
Çoğu yorumunu okudumda hep hep diyorsun Anna geçiş yazılımı .. nerden bilion ki :) Şimdi bu Nokia bi i*nelik yapıp ben belleyi sadece N8'e uyarlıycam derse kalacaz ortada :)))

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
htc evo 3d ve n8 mi =D yok artik LaBron James :D n8 o telefonla brak kapismayi yanindan gecemez bencce htc evo 3d galaxy s2 den de iyi

axpe

axpe

Üye
gençler demin ovide 3 tane yeni güncellme var dedi günceleme denetleniyor dedi bulamadı adamların dediği doru olabilri bugün içinde gelcek olabilir

SilentOne

SilentOne

Üye
bndede ole oldu bi daha gelmedi

pensacola

Üye
Beni Dün aradılar Bu Hafta Bekliyoruz Çıkmasını Biz Sizde Öyle Yapın Bekleyin Dediler .. Görüşmenin Sonu .. Bu Hafta Olmazda Haftaya İnşallah Olur :) Bekle :)

accman

accman

Üye
ben artık nokıa nın bi b**a yaramadına eminim kayınçom ıphone ile bir resim çekti bende çektim sözüm ona 12 mp ne alaka ıphone maymuna çevirdi bizim meşhur 12mp li geçin bu işleri artık nokıa dan bi cacık olmaz

arkadaşlar forumdan takip ettiğim kadarıyla biliyorum yavuz abi sizden benden daha fazla sahip çıkardı nokia'ya..fakat bu yazılım desteği herkesi çıldırttı..anlayışlı olmak gerek..saygıda kusur etmeden yorumlayalım...

columbiaa_7

Üye
[h=6]Symbian Anna güncellemesi beklentilerinizi karşıladı mı ?[/h]

4 ay önce Nisanda duyurulan, yenilenmiş web tarayıcı ve daha hızlı bir arabirim gibi yeni özelllikler vaat eden , uzun bir bekleme süreci sonunda...

anna beklentilerinizi karşıladımı diye konu açmışlar xDxDxD ulan makaramı yapıyorlar xDxD zaten 180 mb kıçıkırık bir yazılım için neredeyse tüm müşterilerini kaybeden firmanın yapıtığına bakarmısın... gerçi suç bide bizim operatörlerde finl.yetkilisye mailleştigimde bana alt yapınızın yetersiz olmasından dolayı güncellemeyi yayınlayamıyoruz dediler.

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
@Cihatyılmaz arkadaşın bilgilendirmesi üzerine Cevahir AVM içersindeki Nokia Shop'u arayarak Anna güncellemesini yapıp yapmadıklarını sordum. 12.09.2011 tarihinde başlayacakları bilgisini aldım. Diger Nokia Shoplarda da güncelleme yapılıp yapılamayacağı hakkında bir bilgim yok. Öğrenmek isteyen Nokia Mağazalar bölümünden bulunduğu şehrin irtibat numaralarını temin edebilir. . .

Evet o Gün Geldi Çattı Hadi Bakalım Nokia Mağazaları Yeni Yazılım Anna yı Yükleyecek mi Yüklemez se Dövelim Onu :d:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Nokia Shopa giden varmı ??:bilmm

gazi0

gazi0

Üye
biz burda symbian anna hakkında yorum yapmaya çalışıyoz millet gelmiş htc iphone samsung dio. bi yol alın kendi formlarınıza. beğenmesek almazdık zaten nokiayı. zaten güncellemeleri bekliyoz sinirliyiz çok fena dalış yaparım :D bizde gpu teknolejisi var hatırlatırım. vede nokia yavaş diyenlere şaşırıyorum. c7 den hiçbir kasma görmedim. beğenmeyen almaz kardeşm. uzayın kalabalık yapmayın. biz burda symbian anna konuşcaz :)

• Beğen
Tepkiler: AndroidOne
MirzaDadas

MirzaDadas

Üye
Nokia shop daki Kadına dedim anna güncellemesini yüklüyormusunuz kadın bana o ne dedi :) . Son sürüm yazılım falan yüklüyoruz ancak sizin dediğinizi bilmiyorum dedi.. Anlayacağınız daha çalışanları bile işin farkında değil...

erollcelik

erollcelik

Üye
Noka Shopta çalışanlar uzman olmadığı için böyle şeyler oluyor.Kendilerinden bile haberi yokken yazılım,güncelleme v.s anlamasını veya haberi olmasını beklemek için fazla iyimser olmak gerek.Buda Nokianın müşterisini ne kadar önemsediğini ve ne.kadar saygı duyduğunu gösteriyor zaten.

valent

valent

Üye
Ben bu nokianın annasını avradını belleyeyim artık diyecek başka bir söz bulamıyorum.Birtane kıçı kırık q klavye için aylardır bekliyorum alsın birtarafına soksun değiştireceğim yemin ederim sattıracak bana c7 mi :off:

uguro

uguro

Üye
Nokia Türkiye C7 sayfasındaGüncellememi Gerekli Yeni Telefon Yazılımınızı Yükleyin diye annanın reklamını yapmış videosunu Koymuş
Tümüyle yeni simgeler ile yepyeni görünüm
Kolay dokunmatik ekranlı yazma için yeni dikey Q klavye
Tek dokunmalı menü erişimi ile daha hızlı tarama
Daha iyi arama ve fotoğraf seçenekleri ile çok daha fazlası

Falan filan die devam etmiş altınada

Ücretsiz Güncellemeyi Edinin butonunu

yazmış Ama tıklayınca hayal kırıklığı yaşıyorsunuz :D

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
annalamayın tatilin keyfini çıkartın :D haftaya okullar açılıyor :D ünivde gösterecek bana annayı babbayı :D

boriss

Üye
Cuma günü saat 17.30 da Cevahir'deki Nokia Shop'a gittim, N8 imdeki yazılımsal problemi giderebilmek için . . .

Oradaki görevli bana '' cihazınızı pazartesi getirin, symbian anna yükleyelim'' dedi, bende vermedim cihazımı . . .

Ama şu an işte olduğum için gidemiyorum, telefonla aramayı denesem mi diye düşünüyorum da sağlıklı cevap alamayacağımdan korkuyorum . . .

haliloz95

Üye
şu an otobüsteyim cevahire doğru gidiyorum. Bakalım ne diyecekler. Sonucu mutlaka yazarım.

_ardaa

_ardaa

Üye
Muhtemelen henüz gelmedi yarın gel diyecekler