Çoğu yorumunu okudumda hep hep diyorsun Anna geçiş yazılımı .. nerden bilion kianna gelsede belle gelse diyecez bn şahsen artık belleyi bekliyom
Şimdi bu Nokia bi i*nelik yapıp ben belleyi sadece N8'e uyarlıycam derse kalacaz ortada
))ben artık nokıa nın bi b**a yaramadına eminim kayınçom ıphone ile bir resim çekti bende çektim sözüm ona 12 mp ne alaka ıphone maymuna çevirdi bizim meşhur 12mp li geçin bu işleri artık nokıa dan bi cacık olmaz
@Cihatyılmaz arkadaşın bilgilendirmesi üzerine Cevahir AVM içersindeki Nokia Shop'u arayarak Anna güncellemesini yapıp yapmadıklarını sordum. 12.09.2011 tarihinde başlayacakları bilgisini aldım. Diger Nokia Shoplarda da güncelleme yapılıp yapılamayacağı hakkında bir bilgim yok. Öğrenmek isteyen Nokia Mağazalar bölümünden bulunduğu şehrin irtibat numaralarını temin edebilir. . .

bizde gpu teknolejisi var hatırlatırım. vede nokia yavaş diyenlere şaşırıyorum. c7 den hiçbir kasma görmedim. beğenmeyen almaz kardeşm. uzayın kalabalık yapmayın. biz burda symbian anna konuşcaz