Nokia Shop Symbian Anna Güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Shop Symbian Anna Güncellemesi
@Cihatyılmaz arkadaşın bilgilendirmesi üzerine Cevahir AVM içersindeki Nokia Shop'u arayarak Anna güncellemesini yapıp yapmadıklarını sordum. 12.09.2011 tarihinde başlayacakları bilgisini aldım. Diger Nokia Shoplarda da güncelleme yapılıp yapılamayacağı hakkında bir bilgim yok. Öğrenmek isteyen Nokia Mağazalar bölümünden bulunduğu şehrin irtibat numaralarını temin edebilir. . .

• Beğen
Tepkiler: cihatyılmaz

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bir arkadaş 8 9 eylül gibi çıkacak demişti herhalde doğru olacak bu tarihler..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Cuma günü kavuşuyoruz kısmetse :D

uribaju

uribaju

Üye
herkes bir tarih veriyo hangisi doğru bilemedik :)

selllman82

selllman82

Üye
arabistana bile geldi yaa

• Beğen
Tepkiler: xelat ve Silinen Üye 2149105
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eğer Nokia Avrupa sitesinde yazılanlar doğruysa;
9 Eylül Cuma - Türkçe Anna huzurlarınızda.... :megafon:

accman

accman

Üye
Eğer Nokia Avrupa sitesinde yazılanlar doğruysa;
9 Eylül Cuma - Türkçe Anna huzurlarınızda.... :megafon:

abi keşke bu kadar emin ilan etmeseydin... faraza yarın gelmedi...bu sefer denecek ki "forumda bi arkadaş vardı 9unda gelecek diyordu" vs vs vs...günah keçisi olmayasın arada diye söylüyorum :good:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
abi keşke bu kadar emin ilan etmeseydin... faraza yarın gelmedi...bu sefer denecek ki "forumda bi arkadaş vardı 9unda gelecek diyordu" vs vs vs...günah keçisi olmayasın arada diye söylüyorum :good:

Nokia Avrupa sitesinde yazılanlara istinaden öyle yazdım.
Elbette Nokia'nın sağı solu belli olmaz.
Ama bu sefer ben de inanıyorum, mübarek günde gelecek Anna :D

nigreyatla

Üye
zaten bu hafta geldi geldi degilse satıyorum n8 ve kurtuluyorum bu nakia işkencesinden yalancı nokia......

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
zaten bu hafta geldi geldi degilse satıyorum n8 ve kurtuluyorum bu nakia işkencesinden yalancı nokia......

Maalesef bugün akşam üzeri Nokia Avrupa sitesinde yayınlandı ve açıkça belirtildi arkadaşlar.
Anna güncellemesi bu hafta da yok Türkiye için.
Umutlar haftaya kaldı.
Hatta bugüne kadar Anna'yı çıkarttıkları ülkelerde karşılaştıkları sorunları bile tam olarak çözememişler henüz.

-----------------
Dip Edit:
Sitedeki yabancılardan biri "Türkiye için Euro3 ürün kodu altında yayınlandı" demiş.
Ben Navifirm kullanmadığım için bakamıyorum, elinin altında olan varsa bir baksın aslı astarı var mı?

uribaju

uribaju

Üye
germany yükleyin gitsin beklemeye değmez

SilentOne

SilentOne

Üye
yükle dionsa flash atmaktan korkanlar var şimdi bn kullandım annayı yok geri dondum pr 1.4 e tr gelsin diom bişi demiyom sdece tarayıcı için bekliyom anna yı :D

blackbird48

blackbird48

Üye
Arkadaşlar bırakın körü körüne hala nokıa savunmayalım rezil bir telefon. Elimdeki nokıa koleksiyonumun hepsini isyan ederek satıyorum ve ıphone kervanına geçiyorum kısmetse

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
Suyaka

Suyaka

Üye
Nokia, cep telefonu almadan önce şu foruma girseydim eğer, alacağım telefonlar listesinin sonunda bile olmazdı. Çünkü, yazılım anlamında şu anki mevcut platformlara karşı yaklaşık olarak 2 senelik bi teknoloji geriliği yaşıyor. Neyse konumuz bu değil, sonuçta gerçekçi olmak gerekiyor. Ben şu an bir Nokia kullanıcısıyım ( Ne yazık ki ) ve aygıtımı mümkün olduğunca iyileştirmek, geliştirmek zorundayım. Birçoğu yok işte 256 MB ramden ne bekliyosun ki ya da bu donanıma göre çok iyi performans veriyo falan diyor. Bize ne arkadaş, bu kıyaslamaları yapmak zorunda mıyız? Biz ödediğimiz paraya bakarız. Şahsen ben androidi ya da ios'u araştırmadan Nokia dediğim için çok pişmanım, kimse de savunmasın herifler bizi dürttü resmen. Nokia C7 aldığım paraya şu an neredeyse Galaxy S ya da HTC Sense alıyorum. Bu telefonlarından herhangi birinde, Nokiada yaşadığın ve yaşayacağın problemlerin hemen hemen hiçbirini yaşamazsın. Herneyse, bir atasözümüz var, söylemeyeceğim muhtemelen anladınız. Hâlâ bi' Nokia kullanıcısıyım ve marka değiştirmem için şartlar el verene dek de öyle kalacağım. Beni yanlış anlamayın, bunlar birazcık gerçekler. Hadi kolay gele : )

oyuncudragon

oyuncudragon

Üye
Nokia, cep telefonu almadan önce şu foruma girseydim eğer, alacağım telefonlar listesinin sonunda bile olmazdı. Çünkü, yazılım anlamında şu anki mevcut platformlara karşı yaklaşık olarak 2 senelik bi teknoloji geriliği yaşıyor. Neyse konumuz bu değil, sonuçta gerçekçi olmak gerekiyor. Ben şu an bir Nokia kullanıcısıyım ( Ne yazık ki ) ve aygıtımı mümkün olduğunca iyileştirmek, geliştirmek zorundayım. Birçoğu yok işte 256 MB ramden ne bekliyosun ki ya da bu donanıma göre çok iyi performans veriyo falan diyor. Bize ne arkadaş, bu kıyaslamaları yapmak zorunda mıyız? Biz ödediğimiz paraya bakarız. Şahsen ben androidi ya da ios'u araştırmadan Nokia dediğim için çok pişmanım, kimse de savunmasın herifler bizi dürttü resmen. Nokia C7 aldığım paraya şu an neredeyse Galaxy S ya da HTC Sense alıyorum. Bu telefonlarından herhangi birinde, Nokiada yaşadığın ve yaşayacağın problemlerin hemen hemen hiçbirini yaşamazsın. Herneyse, bir atasözümüz var, söylemeyeceğim muhtemelen anladınız. Hâlâ bi' Nokia kullanıcısıyım ve marka değiştirmem için şartlar el verene dek de öyle kalacağım. Beni yanlış anlamayın, bunlar birazcık gerçekler. Hadi kolay gele : )

Aynen Katılıyorum Kardeşim bende senin gibi android modellerini araştırmadan aldım. simdi pişmanım

valent

valent

Üye
Sürekli gücellemeyi oviden kontrol etmekten usandım sıkıldım artık.Her forumda her sayfada bu anna güncellenmesi tartışılıyor hiçmi görmüyorlar bu isyanları???paranla rezil olmak diye buna denilir işte.Türkiyede cihazlarını bizlere satarken herşey güzel ama iş desteğe gelince sözde nokia arkamızda.Ağlanacak halimize gülsekmi ne yapsak artık bilemiyorum bir c7 kullanıcısı olarak üzülerek söylüyorumki nokia artık işin b*kunu çıkardı yani...

skyhanb

skyhanb

Üye
yürüyün beee katılıyorum bu mesajları nokia maillerine spamlıcam çevirip :D

• Beğen
Tepkiler: Qiwah
ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hiç bulunduğunuz şehirdeki Nokia Shopları arayıp Güncelleme yapıp yapmadıklarını öğrendiniz mi ? Şimdi aklıma takılan nokta şu . Acaba Nokia Shop'a götürdügüm zaman telefonu ayın 12 sinde telefona flash mı atacaklar ? Ben yapınca yasa dışı onlar yapınca bir kılıf uydururlar diye düşünüyorum.. Yardımcı olursanız sevinirim

gusine02

Üye
arkadaşlar benim c7 yeni bir güncelleme var 24.001 diye bu güncelleme anna olmasın sizdede var mı