Nokia Shop Symbian Anna Güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
şu an otobüsteyim cevahire doğru gidiyorum. Bakalım ne diyecekler. Sonucu mutlaka yazarım.

Nokia Shop'lara gelmiş olsa, OVİ'ye de düşerdi diye düşünüyorum.
Nokia Avrupa'nın Perşembe günkü listesini beklemekten başka çare yok.
Umarım bu seferki listede oluruz.

valent

valent

Üye
Arkadaşlar güncellemeyle ilgili haber alan bizlerle paylaşırsa memnun oluruz...

SilentOne

SilentOne

Üye
güncelleme ile ilgili haberiolan varmııı

haliloz95

Üye
Nokia Shop'lara gelmiş olsa, OVİ'ye de düşerdi diye düşünüyorum. Nokia Avrupa'nın Perşembe günkü listesini beklemekten başka çare yok. Umarım bu seferki listede oluruz.
Telefonum şu an nokia shopta anna yüklüyolar . Dersanedn sonra alıcam.

SilentOne

SilentOne

Üye
şaka demi nokia shoplara gelmiş olmaz yha gelse naviye düşerdi

boriss

Üye
An itibariyle Cevahir'deki Nokia Shop'u aradım, Symbian Anna yüklemeye başladık dediler . . .

ortalama 1-1.5 saat içerisinde cihazınızı teslim alabilirsiniz şeklinde de bir ekleme yaptılar . . .

bana inanmayıp aramak isteyenler için 0212 380 02 63

_ardaa

_ardaa

Üye
Yükleyebilirler pek garip bir durum olmaz sonuçta Nokia Türkiye Ovi'den veya Navi'den önce onlarda olması çok normal, tabi bazı Shop'lar da işin ehli insanlar olmayabiliyor Anna diye 14.002'yi tekrar yüklüyor da olabilirler.

• Beğen
Tepkiler: forbidden5 ve pensacola

pensacola

Üye
Yükleyebilirler pek garip bir durum olmaz sonuçta Nokia Türkiye Ovi'den veya Navi'den önce onlarda olması çok normal, tabi bazı Shop'lar da işin ehli insanlar olmayabiliyor Anna diye 14.002'yi tekrar yüklüyor da olabilirler.

:) Süpersin :)

asperea

Üye
acaba beklediğimize değecekmi anna:hmmm

pensacola

Üye
Beklediğimize Değcekmi bilmem Ama En Azından Anna Geldi Belleyi Bekliyoruz Diyecez O Kesin :P

comand0

comand0

Üye
anna dediler nokiada ana bacı koymadık belle dediler sülalesini belledik :) bide avra diye bişe cıkarsalar avradlarınada sogerdık :) maymuna çevirdiler.. işi gucu bırakdım güncellemelere bakıyom artık

ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
    Konu Sahibi
:) Bende bugün cevahire gidiyorum. Anna yükleyen arkadaşlarıma hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum . Tarihi salladığımı düşünen arkadaşlarada selam olsun :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Anna geldimi geldiyse ankarada iyi bildiğiniz nokia shop varmı orda yükletebilirim :)

comand0

comand0

Üye
şimdi anlamadıgım guncellemeden yükleyemicezmi illa nokia shoplara gitmemizmi lazım. bide güncellemelerde 178 mb cihaz guncellemesi cıkıyo anna olabilirmi yada baska bişey.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
şimdi anlamadıgım guncellemeden yükleyemicezmi illa nokia shoplara gitmemizmi lazım. bide güncellemelerde 178 mb cihaz guncellemesi cıkıyo anna olabilirmi yada baska bişey.
Nokia shoplara gidicen gitmezsen perş. kadar beklicen seçim sizin ve 178mb anna değil bence cnkü o olsa 1 saatte yüklenmezdi shoplarda

comand0

comand0

Üye
arıyorum nokia shopu 'anna güncellemesi geldimi ' diyorum. Adam o ne diyo :)) kendimiz yapabilecegimiz bi yontem yokmu

asperea

Üye
bende aradım anna güncellemesi geldimi diye sordum eleman ana bacı karıştırma dedi:d:

• Beğen
Tepkiler: iatis, musty522 ve u_cosar
accman

accman

Üye
iyi de cevahir'e giden arkadaşlardan ses çıkmadı daha..oldu mu ki acaba.. ankara'da böyle bi yer bilen varsa beklemeyelim perşembe cumaya yaa :D

asperea

Üye
acaba bu anna güncellemesi ile internetten doğru düzgün video izleyebilecekmiyiz bi videoya tıklıyorum telefon kendinden geçiyo kasım kasım kasılıyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
anna diye alman annasi yüklemedikleri ne malum diğer shoplardan farklı olduklarını kanıtlamak için :)