Nokia Shop Symbian Anna Güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
olabilir kur ama yabancı olur

gusine02

Üye
sizin telefonlardada var mı peki

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
telefonun yurt içi mi yurt dışı mı arkadaşım

gusine02

Üye
yurt içi konyadan getirttirdim

mxxl

mxxl

Üye
kaç yüz defa gördüm bilmiyorum

*#0000#
güncellemeleri kont. et
bağlanıyor
güncellemeler kontrol ediliyor
buradan alınıyor: nokia (en cafcaflı yeri)

"hiç bir güncelleme yok"

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
yurt içi konyadan getirttirdim

ee bize niye gelmiyo peki :s anlamadımki :s flaşlamışmıydın telfonu daha önce yani alman annası falan kullanyomuydun ? ne ayrıcalığın var bize niye gelmiyo arkadaş :D

gusine02

Üye

arkadaşlar böyle oluyor sizdede çıkıyor mu

arkadaşlar telefona sadece yazılımını 14.002 yaptım dün gece güncelleme var mı diye bir baktım 24.001 diye bir güncelleme var

nigreyatla

Üye
arkadaşlar suan itibariyle anna geçmiş bulunmaktayım yanlız tr degil ama hiç bir sıkıntı yok wifi de çalışıyor msjlarda ismlerde gözüküyor yani dört dörtlük boşuna tr beklemeyin sizlerde geçin...

Toros542

Toros542

Üye
slm arkadaslar.dün aksama dogru nokia ya mail attım.mail de aklima ne geldiyse salladim.adamlar bugün aradılar ve güncellemenin pazartesiden itibaren Türkiye icin yayınlanacagıni söyledi.Bakın dedim nokia kullanıcıları artık tarih beklemekten çok sıkıldı.emin olun beyfendi pazartesi den itibaren herkes bu güncelleme yi telefonlarına yükleyebilecekler dedi.Zaten biz de nokia olarak bu konuda çok şikayet ve tepki aldık.ancak gsm operatörleriyle bazi sıkıntılar yasandı bu sürecte.oyüzden bu kadar uzun sürdü.nokia olarak müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için elimizden geleni yapıyoruz dedi.Konuşma süresi tam 18 dakika sürdü.şu an kısa özet olarak bu kadarını yazdım.umarım nokia verdiği sözü tutar.

nigreyatla

Üye
valla ister yayınlasınlar ister yaınlamsınlar ben yükledim annayı süper oldu boşa baklemişim bu zamana kadar....

flyx

flyx

Üye
benim anlamadığım bi şey var arkadaşlar ya neden bu kadar stres yapıyorsunuz ki telefonlarınız açılmıyormu kullanamıyomusunuz? tamam bende bekliyorum arada bakıyorum ama sabırsızlanacak bi durum bence yok. gelince yükleyeceğiz. iyi adamlar şak diye çıkarsınlar sonra maxicep.com a gir şunu yükledim ovi açılmıyo haritalar yok tel açılmıyo gibi bir sürü konu. bırakın belki bunu doğru düzgün yaparlar da sorunsuzca kullanalım...

• Beğen
Tepkiler: shanol28
SilentOne

SilentOne

Üye
helal klavyenden bal damlıyor

• Beğen
Tepkiler: by*cambaz

curse.

Üye
çok pişmanım çok nokia almamalıydım.

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
    Konu Sahibi
Yahu pişman olacak şey ne bunda anlamıyorum ki ? Bende deli oluyorum Symbian Anna çıkmadığından dolayı ama ben telefonumu seviyorum arkadaşım. 930 lira para vermişim. Şimdi ben babama desem ki ben pişmanım telefonu aldığıma afedersiniz ama benim agzıma ... vurur :D Bence hem fiyat hem estetik hem donanımıyla süper bir telefon. he arada benimde pişmanlığım oluyor. Buna da yetişmek mümkün değil. Arka arkaya birbirinden güzel cihazlar tanıtılıyor. Müşterinin iştahı kabarıyor. Bu da değilmidir ticaretin esas temellerinden. O yüzden bence artık pişmanlıkları bırakın ve Tarzınızı Konuşturun C7

• Beğen
Tepkiler: uribaju ve shanol28
tahablack

tahablack

Üye
valla ben menunum c7 den memnun olmayanlar güncelleme hala gelmedi diyemi memnun değiller? bu hep böyledir amerikada güncelleme çıksın türkiyeye anca 6-8 aya gelir.dert yanmayın bekleyin yani

sebebimed

Üye
valla ben c6 01 kullanıyorum 10 numarada memnunum teli kampanyalı aldım 550 tl ye geldi bana telefonda yok yok abicim androidlerin çoğunda bu özelliklerin hapsi bir arada sunulmuyor ya hd ekran eksik oluyo ya kamera düşük oluyo ya video çekimi dandik oluyo ne bilim yani bütün sorun işletim sistemi android olmayışımı sabredin nokiada windows mobil 7 ile anlaşmaya çalışıyomuymuş neymiş o zaman androidleri aramazsınız android şurda 3 5 senedir var windopwsa millet habire b....k atsada sonuçta çok köklü bi şirket ve bu işi kıvıracağınada eminim nokiayla yukarda bi arkadaşımında dediği gibi ticari rant için laf sarfedip androidi yüceltenlere fazlada takılmayın androidide denedim uzun bi süre bir arkadaşım sayesinde bence nokianın ovisi androidin mağazasından çok daha hızlı işliyor saatlerce bi yükleme bekletmiyor ;) ayrıca ovi türkiye için uygulamaları arttırırken android azalttığını açıklıyor bunada anlam vermek güç açıkçası bizi sevmeyeni bizde sevmeyiz kardeşim :D

accman

accman

Üye
valla ben menunum c7 den memnun olmayanlar güncelleme hala gelmedi diyemi memnun değiller? bu hep böyledir amerikada güncelleme çıksın türkiyeye anca 6-8 aya gelir.dert yanmayın bekleyin yani

amerika da bekleyenler kervanında :D

tahablack

tahablack

Üye
amerikanın güneyi öyleymiş nokia conversations yorumlardan anladığım kadarıyla :D

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Bu güncelleme olayı androidede sybiandada aynı bi ülkeye cıkan oraya cıkmıyo buraya cıkıo en temizi apple amerika bile senden 1 dk önce yükleyemiyo:)