Nokia Shop Symbian Anna Güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

comand0

comand0

Üye
shopdaki adamlarda bi yontemle yukluyolar illaki . ilahi gücleri yokdur heralde :D bizde o yontemle yuklesek bi yerden dosya neyim indirip ole bişiler olmuyumu

mfb2

mfb2

Üye
bir zamanlar anna dan haberi olmayan shoplar şimdi anna yüklüyorlar yüksek ihtimal ile türkçe dil mevcut olan diğer annalardan yüklüyorlardır ..

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
türkiye annasi çıksa naviye kesin düşerdi..alman hollanda annalarini çakıyorlar işte çakallar :)

comand0

comand0

Üye
adamlar netsin 12si demişler oyle yada boyle sozlerini tutuyolarlar.. elin yahudisi nezamandur oyalıyo

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yükletenler *#0000# yapıp ürün kodunu yazsın bakalım degismis mi değişmemişmi.bir de Ovi mağazadan qt tabanli uygulama yüklemeyi denesinler smart installer sorunu çözüldü mu çözülmedi mi

ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
    Konu Sahibi
1 saat sonra Cevahirde olacağım . Görüştükden sonra gelip haber veririm.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
iyi de cevahir'e giden arkadaşlardan ses çıkmadı daha..oldu mu ki acaba.. ankara'da böyle bi yer bilen varsa beklemeyelim perşembe cumaya yaa :D
Harbi ya beraber gidek ankarada :D bendede c6-01 var :D

aydındogan

Üye
ben de yüklettım soplarda ama arkadadaslar hanerınız olsun istanbulda alman versıyorununu yukluyor uyanıklar :) bosyere umutlanmayın yani

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
aga nedir durum merakla bekliyoruz

----------Eklendi @ 19:13:55 ---------- Yazıldı @ 19:12:45 ----------

ben de yüklettım soplarda ama arkadadaslar hanerınız olsun istanbulda alman versıyorununu yukluyor uyanıklar :) bosyere umutlanmayın yani
ciddimisin dostum sikayet edin o zman :s

emreipekci

emreipekci

Üye
millet çakal olmuş :ehe

accman

accman

Üye
JouLex

JouLex

Üye
az kaldı sabredin bu kadar saplanmayın anna'ya

aydındogan

Üye

anna teması var ekran sizi aldatmasın şimdi bir forumda bellenin düzgün çalışan bir versiyonunu buldum onu yükleyecegım daha oncede belle yuklemesıtım tavsıye ederım.annanın orjınalı geldı dıye yukleme yaptırmıstım ama malum sonucu bılıyorsunuz.

----------Eklendi @ 19:13:55 ---------- Yazıldı @ 19:12:45 ----------

ciddimisin dostum sikayet edin o zman :s[/QUOTE]

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Çoğu arkadaşın da belirttiği gibi shoplarda şu an "Türkçe dil desteği olan yurtdışı Anna'ları yüklüyorlardır" bence de...

Resmi Türkçe Anna'nın çıkıp çıkmayacağı Nokia Avrupa'nın meşhur "Perşembe" listesinde belli olur.

Çünkü Navifirm ve Ovi serverlarına yüklemeyi Nokia Avrupa yapıyor.

Testleri ve incelemeleri ise Nokia Türkiye yapıyor.

Türkiye departmanından "herşey tamam" mesajı alınınca Nokia Avrupa tarafından servera atılıyor.

comand0

comand0

Üye
alman annasını nasıl atıoz forumda ilgili konu varmı acep?

valent

valent

Üye
Arkadaşlardan haber çıkmadı yükleyemedik yarın gelinmi dediler acaba aha ha hiç şaşırmam bunada :d:

haliloz95

Üye
benim n8 e yüklediler ürün kodum 059d576 alman annası mı yapmışlar?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
navifirm de euro 2 germany koduna bak eğer tutuyorsa wilkommen junge Diyorum sana da :)

nameste108

Üye
benim n8 e yüklediler ürün kodum 059d576 alman annası mı yapmışlar?

türk annası olsaydı 059d954 olurdu, türk annasının tek product kodu var.

edit: söylediklerimin n8 için geçerlidir.