Nokia Shop Symbian Anna Güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

valent

valent

Üye
Sadece sabır...

manguser

Üye
hay ben bu nokianın annasını :angry:

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
alayı yalan haber inanmayın anna bide ekim ortası belki

nigreyatla

Üye
dün gece annayı yükledim bugün deneme fırsatı buldum telde valla fazla bir degişiklik yok klavye güzel olmuş telin hızında hiç bir degişiklik yok aynı birde ikonlar degişmiş dedigim gibi fazla bir degişiklik yok bunca zaman merak ettigim kadar degilmiş artık belleyi bekleyecem....

gusine02

Üye
arkadaşlar annayı tele attım resimden attım gayet güzel dik klavyeden yazdım gayet hoşuma gitti dilide türkçe hiçbir sıkıntı çekmedim hiçbirşey de silinmemiş

one_man53

Üye
yalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnn

SilentOne

SilentOne

Üye
aga navirimde yok daha anna tr için sizin ürün kodunuz ne yha merak ediyom

one_man53

Üye
ya harbi haa cıksada fazla bişe gelmicek neyin heycanındayız anlamadım haa :islik

SilentOne

SilentOne

Üye
anna sadece geçiş güncellemesi acaba belledan sonra annabella mı çıkaracaklar onu merak ediyom

aristotheles

Üye
C7 kullanıcısı olarak bir artısını görmedim.Hız açısından eskisi ile aynı. Şarj süremi 3 günden 1 güne indirdi.Bazı uygulamaları kurmada sıkıntısı var. Önce Hollanda 24.01 yükledim.(Türkçe dili var içinde) Sonra şarjı denemek için Fransız 24.01'i yükledim.İngilizce kullanıyorum.Program kurulum problemi İngilizce dilde yok.Şarjı da bakacağız henüz yeni yükledim.

Şarjım böyle kalırsa bu anna'yı belle'mek gerekebilir:))

e_smile

Üye
walla kendimizi şöyle avutalım mı :D nokia avrupadan gelen feedbacklerle annayı daha kusursuz sürcekmis trde ondan bu kadar geç kalmış :D

SilentOne

SilentOne

Üye
aynnennnn

gusine02

Üye
arkadaşlar telefonu hiç dikey kullanamazdım şimdi çok rahat anna yı ovi suitten yükledim iyi kide yükleöişim çok güzel ürün kodu nerede yazıyor

accman

accman

Üye
arkadaşlar telefonu hiç dikey kullanamazdım şimdi çok rahat anna yı ovi suitten yükledim iyi kide yükleöişim çok güzel ürün kodu nerede yazıyor

*#0000# tuşlarsan ordan detayları görebilirsin...

erollcelik

erollcelik

Üye
Yaa arkadaşlar insaf,neymiş efendim annayı daha kusursuz sunacakları için tr geç kalmışmış.Inanmayın yalan bunlar.Hatırlarsanız Nokia resmi olarak annanın en geç ağustos sonuna kadar bütün ülkelerde kullanıma sunulacağını açıklamıştı. Yanlış biliyorsam düzeltin.Bende forumda ''bu güncelleme eylül ayında bile çıkmayacak,hiç umudum yok''diye yazmıştım.Bakıldığı zaman gidişat onu gösteriyordu zaten.Böyle dünya çapında dev bir firmanın verdiği sözde duramaması çok kötü birşey.Üstelik bunu son iki senede iki üç kere yaptılar.Insanlar güvenini kaybetti.

dreambutreal

Üye
@Cihatyılmaz arkadaşın bilgilendirmesi üzerine Cevahir AVM içersindeki Nokia Shop'u arayarak Anna güncellemesini yapıp yapmadıklarını sordum. 12.09.2011 tarihinde başlayacakları bilgisini aldım. Diger Nokia Shoplarda da güncelleme yapılıp yapılamayacağı hakkında bir bilgim yok. Öğrenmek isteyen Nokia Mağazalar bölümünden bulunduğu şehrin irtibat numaralarını temin edebilir. . .
Dün cevahir e yolum düştü ve nokia shop a daldım tabiki :) dedim birader bu anna ne zaman gelecek bi bilginiz varmi ? Adamların dediği biz hiçbir tarih veremeyiz çünkü bizde bilmiyoruz fakat bizlerde 4 gözle bekliyoruz " dediler. Bunun üzerine bir arkadaş arayıp sormuş 12.09.11 de gelicek demişşiniz dedim , cevap olarak : Biz kimseye tarih vermiyoruz , o arkadaş muhtemelen kafasında kurgulamiş onu , öyle birşey yok dedi :) :) :) :)

• Beğen
Tepkiler: delidolunet
ajanmemoli

ajanmemoli

Üye
İsrail ile türkiyenin ilişkileri bozulunca Nokia ANNA dediği yazılımı da geciktiriyor.

Bunda anlamayacak bir şey yok nokia fillandiya üretiliyor ama yahudi fırmasına ait bir fabrika, misilleme olarak yazılımı geciktiriyor.

Nokia kullanıcısı olarak bir daha nokia telefonu almamağa karar verdim.

• Beğen
Tepkiler: aagkn
tahablack

tahablack

Üye
arkadaşlar az önce nokia destek ile yaklaşık 5 dakika kadar görüştüm attığım e maile cevap olarak döndüler.symbian annayı türkiye pazarına yılın 37. haftası sunmayı planladıklarını söyledi.yani haftaya değil ondan sonraki haftaya güncellemeyi sunacaklarmış.günüde pazartesi günü haydi sizlere kolay gele :)

hizan

hizan

Üye
arkadaşlar az önce nokia destek ile yaklaşık 5 dakika kadar görüştüm attığım e maile cevap olarak döndüler.symbian annayı türkiye pazarına yılın 37. haftası sunmayı planladıklarını söyledi.yani haftaya değil ondan sonraki haftaya güncellemeyi sunacaklarmış.günüde pazartesi günü haydi sizlere kolay gele :)

nokia pazar günleri kapalı ve bu konuda cvb verecek kimse yok.

tahablack

tahablack

Üye
beni arayan numara 4443665 biri beni kekliyor ozaman senin dediğine göre.

Değerli müşterimiz,
Bugünkü görüşmemiz sonrasında hizmet kaydınız kapatılmıştır. Farklı sorularınız, yorumlarınız ve dilekleriniz için lütfen bizimle irtibata geçiniz.

Nokia Hizmet Hattı
Enver
Teşekkürler

( ÖNEMLİ : Bu E-mail otomatik bir e-mail'dir lütfen bu e-mail üzerinden geri dönüş sağlamayınız. )

[THREAD ID:1-5FYQIY6]
*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*

-----Original Message-----

From: [email protected]
Sent: 10/09/2011 06:15:33 PM
To: [email protected]
Subject: WebForm Automated Email

[Email address:[email protected]]
[Salutations:Mr.]
[First name:Taha]
[Last name:Uzun]
[Country:Turkey]
[Language:Turkish]
[Gender:M]
[Contact topic:Nokia Hizmetleri ve Yazılımı]
[Contact subtopic:Başka Hizmetler veya Yazılım]
[Message:nokia türkiye için symbian anna nezaman yayımlanacak. yaklaşık 4 aydır bekliyoruz sizlerden ses seda çıkmadı artık nokia ya güvenimizde kalmadı en yakın zamanda güncelleme gelmezse aktif nokia kullanıcığından pasife geçicem.elimdeki c7-00 ıda en yakın zamanda elden çıkarmayı androide dönmeyi düşünücem.güncelleme tarihi hakkından detaylı bilgi verirseniz sevinirim.]
[Phone model:Nokia Booklet 3G]
[Mobile:05428041061]
[Second Phone Number:]
[CPF Or CNJP identifier:]
[Province:]
[City:]
[IMEI:]
[Product code:]
[Operator:]
[Operating system:windows 7 ultimate]
[Web browser:]
[Online shop order number:]
[Product software version:014.002]
[Maps application version:]
[Navigation licenses purchased:]
[Map data installed:]
[User ID/user name:]
[Service name:]
[Application name:]
[Application version:]
[Connection type:]
[PC Suite/Ovi Suite software version:]
[MS Communicator Mobile version number:]
[Social Networks version number:]buda görüşmeden sonra gelen email....

----------Eklendi @ 14:32:24 ---------- Yazıldı @ 14:23:45 ----------

biri 9 eylül demiş biri 12 demiş. o yazanlar hiç destek hattına e-mail atmamışlar galiba? biride bu konu hakkında bişey söyliyemeyiz demiş.bana neden 37. hafta pazartesi geleceğini söylediler? burda ya nokia bizi kekliyor yada tarih veren arkadaşlar bizi kekliyor bilemedim ben ispatıyla tarih verdim inanmak size kalmış :):oke: