Archonn
Üye
Ben nokia c2 kullanıcısıyım. söylenenleri harfiyen yerine getirdim ve şu anda hiç bir uygulama izin istemiyor. Peki; bu 'warning tck flag set' uyarısından kurtulmanın bir yolu varmı ?
Başlangıçtaki "Test RNDS in usb mode" seçeneğine evet derseniz sanırım çıkmıyor ancak bu durumda telefonunuzu usb modunda bilgisayarınıza bağladığınızda bilgisayarınız telefonunuzu görmeyecektir.
x2 için bu program varmı kardeş
x2'ye ait ppu dosyasını nette çok aradım ama bulamadım.Bulursam en yakın zamanda sizi haberdar ederim
bence hiç uğraşma kullanışlı bir yöntem değil
İşe yarar olduğunu düşünüyorum ben zira s40 için opera mini ile gezinirken radyo istasyonunu değiştirememek büyük bir handikap. İlk mesajdaki anlatım gözünüzde büyümüş olabilir çünkü en az deneyime sahip bilgisayar kullanıcısının dahi faydalanabileceği ölçütte bir kılavuz hazırladım.Aslında phoenix'i açıp 30 sn sürecek bir işlemden sonra java dosyasını düzenlemekle birlikte azami 1 dk'nızı alacak işlemler bunlar. Ayrıca gördüğünüz konudan kopyala-yapıştır yapılmış web sayfalarını bir yana bırakırsak bu anlatım,bahsettiğim mevzuyu anlatan tek Türkçe anlatım
Diğer ppu dosyalarının olduğu yerde bulabilirsiniz.