Nokia s40 Multitasking - Uygulamaları Minimize Etmek

Sponsorlu Bağlantılar

Archonn

Archonn

Üye
    Konu Sahibi
6303classic kullanıyorum. Telefonu hackledim ve tüm işlemleri yaptım. Opera minimize ediliyor. Fakat operadan internete girmiyor Fabrika ayarlarını yükledim halen girmiyor. Tck supportu off yaptım düzelmedi. Yardımcı olursaniz sevinirim.

Opera Mini'nin internete girmemesiyle telefonu hacklemenizin bir alakası olmayabilir. Başka bi uygulamayla internete girip giremiyor musunuz bi öğrenin. Girebiliyorsanız opera mini'ni seçeneklerinden Uygulama Erişimi>İletişim>Şebeke erişimi ve aynı menüde olan bağlantıya girip her zaman izinli'yi seçin. Yok diğer uygulamalarla da giremiyorsanız operatörünüzden internet ayarlarınızı alın (vodafone için: *3636#'yi arayıp 5)Cihaz Ayarı Alma > 1)Onayla'yı seçin)

zengino

Üye
her zaman izinliyi seçtim halen girmiyor. ayarları da aldım yine girmedi. nokia tarayıcı ile de girmiyor. sedece opera 3 ve telefonun web inden giriyor. opera 3 de de çoğu özellik yok

Archonn

Archonn

Üye
    Konu Sahibi
her zaman izinliyi seçtim halen girmiyor. ayarları da aldım yine girmedi. nokia tarayıcı ile de girmiyor. sedece opera 3 ve telefonun web inden giriyor. opera 3 de de çoğu özellik yok

ppu dosyasında sadece Java TCK desteğinin karşısındaki seçeneği değiştirdiniz di mi?

zengino

Üye
evet onu değiştirdim. Ama artık boşver. Telefona yeni yazılım yükledim düzeldi. Hack işlemini de boş ver artık bugüne kadar böyle kullandık bundan sonra da kullanırız artık. Yine de sağol yardımların için

Archonn

Archonn

Üye
    Konu Sahibi
evet onu değiştirdim. Ama artık boşver. Telefona yeni yazılım yükledim düzeldi. Hack işlemini de boş ver artık bugüne kadar böyle kullandık bundan sonra da kullanırız artık. Yine de sağol yardımların için

Rica ederim, siz nasıl isterseniz..

mrtcn307

mrtcn307

Üye
linkte sorun mu var phoenix programını indiremiyorum

arda574

arda574

Üye
bu ppu dosyası ile başka ne özellikler eklenebilir ?​

Heroata

Heroata

Üye
Süper :D ama uğraşamam :D

kerimkursat

kerimkursat

Üye
arkadasım ben c3 kullanıcısım fakakt ppu dosyasyını bulamadım c3 ün bana ayrdımcı olabılrımısın?

serkanxrap

serkanxrap

Üye
tempestshine

tempestshine

Üye
Denemek istiyorum.Bu yorumları okuduktan sonra çok tırstım :korktum:

by nhtk

Üye
kardeş x3-02 kullanıcısıyım ppu dosyasını bulamadım yardımcı olsan..

Aslanleo75

Üye
Gereksinimlerde Hacklı Telefon İstemişsin Birde Hacklemeyi Anlatırmısın Nokia C3-00 Hacklicemde

tempestshine

tempestshine

Üye
telefon uygulamaları kapatırken kendini resetliyor mu?

Aykty

Üye
Ben nokia c2 kullanıcısıyım. söylenenleri harfiyen yerine getirdim ve şu anda hiç bir uygulama izin istemiyor. Peki; bu 'warning tck flag set' uyarısından kurtulmanın bir yolu varmı ?

sane31

Üye
S40 işletim sistemine sahip telefonlarda varsayılan olarak java uygulamaları küçültmek veyahut arkaplanda çalıştırmak mümkün değil .
Sizlere konfigurasyon dosyasını düzenleyip arkaplanda uygulama çalıştırabilmeyi anlatacağım.

Not:Oluşabilecek sorunlardan doğan mesuliyeti siz üstlenirsiniz. ;) Ama pek risk arzeden bir işlem olmadığını da bilin isterim :D

Gerekli dosya ve programlar:

Winrar

Nokia s40 Java Güvenliğini Hackleme
  1. Phoenix'i indirip bilgisayarınıza kurduysanız lütfen bu aşamayı atlayınız. :o
  2. İndirdiğiniz RM-xxx .ppu dosyasını C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products içine atın.
  3. Telefonunuzu USB kablosuyla Ovi Suite modunda bilgisayarınıza bağlayın.
  4. Şimdi phoenix'i çalıştırın.Üstte menü çubuğunun altındaki açılır menüden USB 1 - RM-xxx'i seçin.
  5. File>Open Product'e tıklayıp RM-xxx'i seçin.
  6. Product>Product Profile'i seçtikten sonra Browse'a tıklayıp RM-xxx.ppu dosyasını seçin.
  7. Açılan pencerede Read butonuna tıklayın.Değişen parametrelerin dışında 48 ya da 28.numaradaki Java-TCK-Support'un karşısındaki alanı Java-TCK - On şeklinde değiştirin.
    Sonrasında şu şekilde bir görünüm olacak:

8. Her şey tamamsa Write butonuna basın.
  9. Şimdi telefonunuzu yeniden başlatın.Kapanırken "Warning TCK Flag Set" yazısı telefonunuza görünecektir.Endişelenmeyin :)
  10. Telefonunuz açıldığında "Test in RNDIS USB mode?" "Yes or No" yazısı çıkacak. "No"'yu seçin
  11. İlk aşama tamamlandı. Şimdi uygulamaları minimize edebiliriz.

Nokia s40 Arkaplanda Uygulama Çalıştırma

Gereksinimler: Hackli Cihaz
  1. Seçtiğiniz .jar dosyasını sağ tıklayıp winrar ile açın.
  2. META-INF klasörü içinde MANIFEST.MF dosyasını açın.
  3. En alt kısma aşağıdaki kodu ekleyin:
    Kod:
    Nokia-MIDlet-no-exit: true

Şöyle bir görünüm olmalı:

4. Dosya > kaydet'e tıklayarak kaydedin.
  5. Bu kadar. .jar dosyasını telefonunuza atın.Uygulamayı çalıştırın.Kırmızı güç tuşuna bastığınız uygulama minimize edilir.Kapatmak istediğinizde yine kırmızı güç tuşuna bir kaç sn kadar basılı tutun.Ya da elle uygulama çalışırken çıkış yapabilirsiniz.
Bu sayede opera mini'de surf yaparken e-buddy'ye göz atabilir,müzik çalardaki playlistinizi değiştirebilirsiniz. Daha fazlasını da yapabilirsiniz,size kalmış :)

Sorularınızı & sorunlarınızı konu altında çekinmeden paylaşabilirsiniz.
İyi forumlar..

x2 için bu program varmı kardeş

Üst Alt