Archonn
Üye
şimdi bende kablo yok daha yapmadım ama diyelim yaptım önce açtım opera sonra e buddy sonrada facebook facebooku kapatınca otomatık e buddy e mi geçecek yoksa bi menüden neye geçecegini secebiliyor muyuz ? bıde dedıklerınızı yanlıs yaptım telefon çöktü geri nasıl düzeltcem? yapmak istiyorum ama endişelerim var yardımcı olursanız sevinirim ama hersey bir yana zeki bir kişisiniz tebrik ederim yardımlarınızı bekliyorum
Teşekkür ederim öncelikle

Windows'daki gibi simge durumuna alınmıyor tabi ki uygulama,bunun yanı sıra görev yöneticisi gibi bir şey de yok.
Normalde, atıyorum Opera Mini açıkken çıkış butonuna bastığımızda uygulama tamamiyle kapanıyor. Bu işlemi yaptıktan sonra çıkış butonuna bassanız dahi yeniden uygulamaya girdiğinizde,uygulamanın önceki bıraktığınız gibi olduğunu görüyorsunuz. Tamamiyle çıkış yapmak istediğinizde ise opera mini' den manuel olarak çıkış yapıyorsunuz.
Öte yandan sırf bu işlemi yaptığınız için telefonunuzun çökmesi gibi bir durum söz konusu değil.Ama beğenmezseniz,eski haline döndürmek için sadece TCK Support'u Off yapmanız yeterli. Ayrıca telefonunuzu flashladığınızda ya da vers. güncellediğinizde de eski haline dönecektir.