Nokia S^3 Telefonlara Nasıl Flash Atılır? ( N8 üzerinden anlatılmıştır)

Sponsorlu Bağlantılar

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
nafirmle dowland yaprkn yuzde 26 da takılı kalıo bu 91 mb olan netimde sıkıntı yok gayet hızlı nedn takılıyo ?brde sondaki 750 mb lık olan n işe yarıyo indirelimmi onuda

----------Eklendi @ 16:08:57 ---------- Yazıldı @ 15:48:39 ----------

yokmu kımse bı el atın arkadaslar kaldık burda:)

----------Eklendi @ 16:42:39 ---------- Yazıldı @ 16:08:57 ----------

yahu koca maxıcep aılesınde yardımcı olacak kımse yokmu :) ıyıkı nıyetı bozduk flaslayalalım dedık vazgecıcem heralde :)

indirmede sorun yaşayan gördüğüm ilk kişisin dostum bilemeyeceğim. Başka bir internetten başka bir bilgisayardan indirmeyi dene.

akadirytekin

Üye
ya varya ne kadar teşekkür etsem az çok güzel ve net anlatmışsın Allah sana hayırlı uzun ömürler versin.

mmtazz

Üye
[sıze=2]

indirmede sorun yaşayan gördüğüm ilk kişisin dostum bilemeyeceğim. Başka bir internetten başka bir bilgisayardan indirmeyi dene.
[/sıze]
tammda hıb bırınde sorun yok hatta o sondakı 750 mb lıgı bıle ındırdım sadece 91 mb olan var sondan 2 once kı onu ındıremıorum yuzde26 da kalıo bende anlam veremedım

filozofreyiz

Üye
Merhaba kardeşim,

Dün gece Symbian^3 olan N8'i, "Yazılım Güncellemesi" klasöründen Anna sürümüne yükselttim.. Kurduktan sonra biriken ıvır zıvır dosyalar temizlensin diye de hard format atayım dedim. Az önce dediğin gibi depo hafızasını biçimlendirdim ve tekrardan hard format attım. Şu an ise anlattığın konuyu uygulayacağım. Fakat Navifirm Plus'tan, Server sekmesinden "Nokia Care Suite" i seçtiğimde;

"An error occurred when attempting to connect the update server."

[WebException]
Temel alınan bağlantı kapatıldı: Alman işleminde beklenmeyen hata oluştu.

hatasını alıyorum. Yardımcı olursan minnettar olurum.

İyi günler..

Önemli Düzenleme: Az önce WLAN'dan güncellemelere falan baktım.. Telefonda Anna kuruluyken, 2 tane Anna güncellemesi ve 1 ovi, 1 tane sosyal içerikler olmak üzere 2 güncelleme daha vardı. Bunları yaptım.. Şu an "dosya yöneticisi"ne girip -> "depo hafızası"na baktığımda, qf dosyasını ve cities klasörünün içinde bulunan diskcache dosyalarını görebiliyorum.

Yani özetle: Benim N8'de Symbian^3 vardı. Dün gece WLAN'dan Anna'ya yükselttim. Sonra hard format atayım dedim.. Attım (Formatladıktan sonra da Anna vardı), üstüne de demin dediğim güncellemeleri yaptım. Ve qf ile diskcache dosyaları belirdi.. Acaba bu durumda konuda anlattığın flashlamayı yapmama gerek var mı kardeşim ? Ben flashlamayı sürümü yükseltmek-düşürmek diye biliyorum, yeni bir sistemi kurmak falan..

Tekrardan iyi günler.

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
hocam flash bu hatayı verdi

The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8421001e (-2078212066)

Firmware: No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing.

retry cancel cıkıyor retry diyorum

yediden dene hatası veriyor ne yapmam gerekli acaba

one_serhat

one_serhat

Üye
benim n8 anna güncellemesinden sonra ovi suite modunda bağlanmıyor sadece depoloma modunda çalışıyor
bir yerden duyduğum kadarıyla tel kapalıyken oluyormuş doğrumudur yardımcı olursanız sevinirim.
telefonu kullanamıyorum videoları açmıyor falash destekli videoları açmıyor ve bir çok hata oluştu anna dan sonra

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim ilk defa flahs attım senin sayende

----------Eklendi @ 19:04:15 ---------- Yazıldı @ 19:02:03 ----------

bende 19 dosya göründü ve hepsini indirdim hiç sorunsuz yükledim ve telefonum harika oldu

one_serhat

one_serhat

Üye
hard format attıktan sonra tüm sorunlar gitti

bilvolk

Üye
Arkadaşlar, benim sorunum şu:
N8 telim daha önceden anakart değişimi yapıldı. Product code şu anda 059B288 olarak görünüyo. Naviden baktığımda böyle bir kod yok. Oviye baktığımda da güncelleme görünmüyo. Teli hangi koda göre flashlayacam bilemiyorum. Lütfen yardım

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
konuda ilk mesajda rengine göre product kodunu seç o onu indir

filozofreyiz

Üye
Merhaba kardeşim,

Dün gece Symbian^3 olan N8'i, "Yazılım Güncellemesi" klasöründen Anna sürümüne yükselttim.. Kurduktan sonra biriken ıvır zıvır dosyalar temizlensin diye de hard format atayım dedim. Az önce dediğin gibi depo hafızasını biçimlendirdim ve tekrardan hard format attım. Şu an ise anlattığın konuyu uygulayacağım. Fakat Navifirm Plus'tan, Server sekmesinden "Nokia Care Suite" i seçtiğimde;

"An error occurred when attempting to connect the update server."

[WebException]
Temel alınan bağlantı kapatıldı: Alman işleminde beklenmeyen hata oluştu.

hatasını alıyorum. Yardımcı olursan minnettar olurum.

İyi günler..

Önemli Düzenleme: Az önce WLAN'dan güncellemelere falan baktım.. Telefonda Anna kuruluyken, 2 tane Anna güncellemesi ve 1 ovi, 1 tane sosyal içerikler olmak üzere 2 güncelleme daha vardı. Bunları yaptım.. Şu an "dosya yöneticisi"ne girip -> "depo hafızası"na baktığımda, qf dosyasını ve cities klasörünün içinde bulunan diskcache dosyalarını görebiliyorum.

Yani özetle: Benim N8'de Symbian^3 vardı. Dün gece WLAN'dan Anna'ya yükselttim. Sonra hard format atayım dedim.. Attım (Formatladıktan sonra da Anna vardı), üstüne de demin dediğim güncellemeleri yaptım. Ve qf ile diskcache dosyaları belirdi.. Acaba bu durumda konuda anlattığın flashlamayı yapmama gerek var mı kardeşim ? Ben flashlamayı sürümü yükseltmek-düşürmek diye biliyorum, yeni bir sistemi kurmak falan..

Tekrardan iyi günler.

Dün bu mesajı yazmıştım.. Fakat benim telefona flashlama gerekmiyormuş. Sistem şu an kurulu ve düzgün çalışıyor. Anna hakkında soruları olanlara yardımcı olabilirim.

İyi forumlar, iyi günler.

panatomax

Üye
Dostum belle yüklemek istiyorum türkçe belle varmıdır elinde ? Yine böyle anlatımlı ?

panatomax

Üye
C7 kullanıcısıyım yalnız

gama58

Üye

Arkadaşlar bendede böyle bir hata cıkıyor yardımcı olursanız sevinirim

xxxxxxxxyy

Üye
bendede 0x84210010 hatası var önceki sayfalarda bir arkadaş 9. dosyadan bahsetmiş bu navifirmde yada phoneixde böle birşey yok hep 8 dosya şu dosya zaten meşhur onu rapide filan yükleyebilen olursa sanırım aşarız problrmi...

xxxxxxxxyy

Üye
bu hatanın cevabını buldum gerçi bana yaramadı ya belki birinn işini görür navifirm ile dosyayı indirin server kısmını NOKIA CARE SUİTE yapın yine aynı firmware araması fakat bu sefer daha çok dosya bulacak en alttaki bu hatada aradığımız dosya onun kutucuğunada bir chekpass zaten en büyük boyutta bunda.....

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaşlar bendede böyle bir hata cıkıyor yardımcı olursanız sevinirim

sağ altta options'dan o dosyayı seç ve delete tıkla. Kaldır o dosyayı gereksiz..

• Beğen
Tepkiler: n000k

Cihangir350

Üye

Arkadaşlar hem ovi hem phoenix hata veriyo pc den yazılım güncellerken, neyden olabilir sizce, yardımcı olursanız çook sevinirim. Şimdiden teşekkürler....

trteam222

Üye
Çok sağol

Üst Alt