Nokia S^3 Telefonlara Nasıl Flash Atılır? ( N8 üzerinden anlatılmıştır)

Sponsorlu Bağlantılar

zeki_05

Üye
Slm arakadaşla n-8 var bende v22 çıktı ovi suite den pc den yükleme çalışıyorum ama olmuyor windows 7 yüklü neden olmuyor bilen varmı nası çözecez

vedat2957

Üye
symbian anna yükledim oviden güncelledim üstelik türkçe güzel ama daha incelemem bitmedi.

oguzk582

Üye
phoenix i açtığımda scan product tan product ı buluyor fakat firmware update e girdiğimde bulmuyor nasıl olucak

comand0

comand0

Üye
ben hollanda sürümünü yükledim .. iyi güzel calısıyo sıkıntı yok da şimdilik. Wi-fi problemi var orayı anlamadım .baglantıyı goruyo baglan diyorum baglantı kurulamadı Baglantı kullanılmıyor... diyo hemen. yardımcı olacak varsa makbule geçer.

iatis

iatis

Üye
The Orçun üstat,şimdi yeni anna sürümüne göre güncelleme yapacakmısın?İlk sahifeyi güncellersen flash atmayı istiyorum.Sıkıntım dosyaları işaretleme.Hazır işaretli olanlara ekleme yapacakmıyız? Teşekkürler.

devil____boy

Üye
ben hollanda sürümünü yükledim .. iyi güzel calısıyo sıkıntı yok da şimdilik. Wi-fi problemi var orayı anlamadım .baglantıyı goruyo baglan diyorum baglantı kurulamadı Baglantı kullanılmıyor... diyo hemen. yardımcı olacak varsa makbule geçer.

anna yükledikten sonra telefonun yazılımını güncelle dediğin zaman 2 anna güncellemesi geliyor onlardan biri açıklamalarda wi-fi ile ilgili şeyler geçiyor güncelleme yaparsan sorun gidebilir diye tahmin ediyorum :hmmm

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
The Orçun üstat,şimdi yeni anna sürümüne göre güncelleme yapacakmısın?İlk sahifeyi güncellersen flash atmayı istiyorum.Sıkıntım dosyaları işaretleme.Hazır işaretli olanlara ekleme yapacakmıyız? Teşekkürler.

2 3 gün içinde güncelleyeceğim konuyu. Şu sıralar müsait değilim pek pc'de fazla duramıyorum :)

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu Symbian Anna (v24.1)'e göre güncelledim...

mfb2

mfb2

Üye
dün gece biraz buna biraz diğer konuya bakarak ilk defa Flash attım ama telefon üzerinden güncelleme yaptıktan sonra bazı uygulamaları yüklemiyordu flash tan sonrada yüklemiyor ing yapınca yüklüyor ?..

n000k

n000k

Üye
çok saol.. bugün vaktim yok ama yarın deniycem.. :) bu arada flaşlamadan önce < factory settings> den < delete data and restore > yapsam olur mu? yoksa sadece < restore > mi yapayım? cvp verirseniz çok sevinirim..

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
veri sil ve geri yükle... Veya *#7370# de aynı yola çıkar :D

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
saolasın :) yarın sabah deniycem artık.. ve maalsef bugün şarjım 20 saat bile dayanmadı :( topu topu bütün gün toplamda 15 dk konuştum telefonla ve başka hiçbir şey yapmadım.. nasıl iş anlamadım.. şimdi inşallah flaşladıktan sonra ve bu Anna yı atınca böyle birşey yapmaz , yoksa downgrade ile pr1.2 yüklücem ve anna yı düzeltene kadar yada düzgün bi belle güncellemesi gelene kadar eski versiyon takılcam abi.. 4 gün şarjı giden telefon şimdi 1 gün bile dayanmıyor :( ..

n000k

n000k

Üye
tamamdır anlattığın gibi flaşladım yalnız phoenix 2011 de olmadı, 2010 ile yaptım.. konun için çoook teşekkürler.. flaş atmasınıda öğrendik sayende :)

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Farketmez. Sonuçta dosyaları belle dosyaları ile değiştireceksin. Sendeki Anna dosyaları yerine de Belle dosyalarını koysan olur..

• Beğen
Tepkiler: iatis
LeGeNd_MaSTeR

LeGeNd_MaSTeR

Üye
Teşekkürler bu konu son derece işime yaradı:good:

MrUlutaş

MrUlutaş

Üye

Uploaded with

----------Eklendi @ 02:09:21 ---------- Yazıldı @ 01:13:07 ----------

tamam resimler ve videoların oldugu dosyayı yani 9. dosyayıda rm-596 nın içine atmam gerekiyorrmuş :D o dosyayıda navifirmden indirip produkt atarak flash atma işlemini tamamladım tşk ederim arkadaşım saol paylaşım için..

mmtazz

Üye
nafirmle dowland yaprkn yuzde 26 da takılı kalıo bu 91 mb olan netimde sıkıntı yok gayet hızlı nedn takılıyo ?brde sondaki 750 mb lık olan n işe yarıyo indirelimmi onuda

----------Eklendi @ 16:08:57 ---------- Yazıldı @ 15:48:39 ----------

yokmu kımse bı el atın arkadaslar kaldık burda:)

----------Eklendi @ 16:42:39 ---------- Yazıldı @ 16:08:57 ----------

yahu koca maxıcep aılesınde yardımcı olacak kımse yokmu :) ıyıkı nıyetı bozduk flaslayalalım dedık vazgecıcem heralde :)

Üst Alt