Merhaba kardeşim,
Dün gece Symbian^3 olan N8'i, "Yazılım Güncellemesi" klasöründen Anna sürümüne yükselttim.. Kurduktan sonra biriken ıvır zıvır dosyalar temizlensin diye de hard format atayım dedim. Az önce dediğin gibi depo hafızasını biçimlendirdim ve tekrardan hard format attım. Şu an ise anlattığın konuyu uygulayacağım. Fakat Navifirm Plus'tan, Server sekmesinden "Nokia Care Suite" i seçtiğimde;
"An error occurred when attempting to connect the update server."
[WebException]
Temel alınan bağlantı kapatıldı: Alman işleminde beklenmeyen hata oluştu.
hatasını alıyorum. Yardımcı olursan minnettar olurum.
İyi günler..
Önemli Düzenleme: Az önce WLAN'dan güncellemelere falan baktım.. Telefonda Anna kuruluyken, 2 tane Anna güncellemesi ve 1 ovi, 1 tane sosyal içerikler olmak üzere 2 güncelleme daha vardı. Bunları yaptım.. Şu an "dosya yöneticisi"ne girip -> "depo hafızası"na baktığımda, qf dosyasını ve cities klasörünün içinde bulunan diskcache dosyalarını görebiliyorum.
Yani özetle: Benim N8'de Symbian^3 vardı. Dün gece WLAN'dan Anna'ya yükselttim. Sonra hard format atayım dedim.. Attım (Formatladıktan sonra da Anna vardı), üstüne de demin dediğim güncellemeleri yaptım. Ve qf ile diskcache dosyaları belirdi.. Acaba bu durumda konuda anlattığın flashlamayı yapmama gerek var mı kardeşim ? Ben flashlamayı sürümü yükseltmek-düşürmek diye biliyorum, yeni bir sistemi kurmak falan..
Tekrardan iyi günler.