ben hollanda sürümünü yükledim .. iyi güzel calısıyo sıkıntı yok da şimdilik. Wi-fi problemi var orayı anlamadım .baglantıyı goruyo baglan diyorum baglantı kurulamadı Baglantı kullanılmıyor... diyo hemen. yardımcı olacak varsa makbule geçer.

The Orçun üstat,şimdi yeni anna sürümüne göre güncelleme yapacakmısın?İlk sahifeyi güncellersen flash atmayı istiyorum.Sıkıntım dosyaları işaretleme.Hazır işaretli olanlara ekleme yapacakmıyız? Teşekkürler.

yarın sabah deniycem artık.. ve maalsef bugün şarjım 20 saat bile dayanmadı
topu topu bütün gün toplamda 15 dk konuştum telefonla ve başka hiçbir şey yapmadım.. nasıl iş anlamadım.. şimdi inşallah flaşladıktan sonra ve bu Anna yı atınca böyle birşey yapmaz , yoksa downgrade ile pr1.2 yüklücem ve anna yı düzeltene kadar yada düzgün bi belle güncellemesi gelene kadar eski versiyon takılcam abi.. 4 gün şarjı giden telefon şimdi 1 gün bile dayanmıyor
..Üstat,teşekkürler.Yeni şekliyle tele flash attım.Telefon rahatladı.Konuyu Symbian Anna (v24.1)'e göre güncelledim...

Üstat,teşekkürler.Yeni şekliyle tele flash attım.Telefon rahatladı.![]()

Teşekkürler üstad,sizden şimdi de bu orjinal anna üzerine belleyi kurmayı detaylı öğrenebilirmiyiz?(Forumda anlatılan alman annası.)
Geçmiş olsun![]()

o dosyayıda navifirmden indirip produkt atarak flash atma işlemini tamamladım tşk ederim arkadaşım saol paylaşım için..
ıyıkı nıyetı bozduk flaslayalalım dedık vazgecıcem heralde