Nokia S^3 Telefonlara Nasıl Flash Atılır? ( N8 üzerinden anlatılmıştır)

Sponsorlu Bağlantılar

umutgidik

umutgidik

Üye

Dead flash garanti dışında kalmasına sebebp olur evet. Normal atarsan Nokia Ovi Suite ile attığından farkı olmadığı için bir şey olmaz. Yani benim telefonum kaç kere flashlamıştım da gitti servise bir şey olmadı :D
teşekkürler dostum birazdan flashlıcam. Umarım daha stabil olur telefon

umutgidik

umutgidik

Üye
Orçun E7'yi anlattığın gibi flashladım. Cihaz gerçektende düzeldi. Peki flashladıktan sonra *#7370# yapıp tekrar formatlamaya gerek varmı yoksa direk kullanalımmı ? Teşekkürler dostum

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Orçun E7'yi anlattığın gibi flashladım. Cihaz gerçektende düzeldi. Peki flashladıktan sonra *#7370# yapıp tekrar formatlamaya gerek varmı yoksa direk kullanalımmı ? Teşekkürler dostum
Kullanmaya devam :)

61beyzade61

Üye
emıce sana helal olsun walla on numara oldu sımdılık ama ılerde sorun cıkarmaz umarım
teskkur

memo-can1967

memo-can1967

Üye
c6-01 telefonuma oviden enson yazılımı attım hiç birşey hoçuma gitmedi burdaki konudan yararlanıp bir önceki yazılıma dönebilirmiyim birde video dosyasının ismi nedir arkadaşlar navifirm kendi işaretledigi dosyalardan başka birşey işaretlemedim indirme devam ediyor yardımlarınız için teşekkür edrim

----------Eklendi @ 22:43:40 ---------- Yazıldı @ 22:08:48 ----------

indirdim anlatıldıgı gibi kurdum ve artık telefon açılmıyor servise gitmeden ne yapmam gerekiyor

cardanadam

cardanadam

Üye
c6-01 telefonuma oviden enson yazılımı attım hiç birşey hoçuma gitmedi burdaki konudan yararlanıp bir önceki yazılıma dönebilirmiyim birde video dosyasının ismi nedir arkadaşlar navifirm kendi işaretledigi dosyalardan başka birşey işaretlemedim indirme devam ediyor yardımlarınız için teşekkür edrim

----------Eklendi @ 22:43:40 ---------- Yazıldı @ 22:08:48 ----------

indirdim anlatıldıgı gibi kurdum ve artık telefon açılmıyor servise gitmeden ne yapmam gerekiyor

ah gözüm ya bilmediyin şeylerle neden uğraşırsın buradakileri uygula http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/symbian-anna-ve-belle-downgrade-pr1-0-a-geri-donmek-n8-icindir-523312.html

memo-can1967

memo-can1967

Üye
daha önceleri 5800 defalarca atmıştım usta bu sefer atamadım vermiş oldugun linki inceledim navi firim pragramda qvalit asruance bölümünde benim telefonumum rm sini bulamadım ne yapmam gerekiyor telefon umun kotu rm 718

----------Eklendi 10.10.2011 @ 00:51:00 ---------- Yazıldı 09.10.2011 @ 23:33:53 ----------

USTA İLGİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM burdaki limkten yararlanıp yaptım telefonum açıldı ohhhhh be çooooook teşekkur ederim

zallas

Üye
O kadar karşı olmama rağmen sonunda ben de flashladım telefonumu kafam rahat artık sıfır N8 var elimde :)

zekeriyacomert

Üye
Orçun arkadaşım çok teşekkür edrim sorunum halloldu eline emeğine sağlık

mermurat

Üye
Ben telefonu Medine'den aldım ve orada iken Turkçeye çevirtmiştim.
Geçen gün update yaptım fakat açıldığında ingilizce açıldı ve seçeneklerde turkçe yok.
Benim de tekrar türkçeye çevirmem için bu flash olarak adlandırılan işlemleri yapmam gerekiyor mu?
YApmam gerektiği yönünde inançla bahsedilen programları indirdim. NAvifirm programında variants seçerken yukarıda verilen listedeki kodu mu (Siyah N8 için = 059D576) seçmeliyim? Yoksa telefonun içerisinde 'Device updates' kısmı içerisinde gösterilen 'Product Code' u mu seçmem gerekiyor? N8 kullandığım ilk akıllı telefon ve şimdiye kadar da bu işlere girmemiştim, sorum saçma geliyorsa özür. Yani mantık nasıl işliyor? Ben burada benim ürünümün kodunu mu gireyim (0599390) yoksa 059D576' yı mı? Yani orada verilen kodu girmem gerekiyorsa o zaman şöyle mi anlamalıyım? Benim sahip olduğum telefonumun kodu önemli değil. Ben dilini yüklemek istediğim kodu buraya gireceğim. Bu mudur yani mantık??
Bu ve bundan sonraki karşılaşabileceğim ikilemler konusunda bilgisi olan varsa paylaşırsa memnun olurum, Teşekkür ederim şimdiden..

mahferer

Üye
navifirm 0.1 kullanın, diğerleri eksik indiriyor

qsaw

qsaw

Üye
Sıfır alınan bir telefona bu gerekirmi ?ben c6-01 aldım sıfır bu gerekirmi bu sanırsam bilgisayara format atmak gibi bir şey ne artısı olur bunun telefona

tugbatan

Üye
Baştan sona bütün yorumları okudum bende c7 me flash atıcam dil sorunu yüzünden ve az çok anladıklarımın ve dikkat etmem gerekenlerin doğruluğunu sormak istiyorum.

1-Dille birlikte product kodu değiştiğinden yeni güncelleme geldiğinde türkçe olarak devam edebiliyoruz.
2-Son sürüm Anna 25.007 yükledim bu yöntemle navifirmden aynı sürümü yükleyip flashladığımızda aynı yöntemle sorunsuz çalışabiliyo sanırım
3-Laptop u sadece elektrik kesintisi riski yüzünden kullanın diyorsunuz yanlış anlamadıysam
4-Bir arkadaş 64 bitte sorun yaşadığını söylemiş 32 bitte düzelmiş diğerler arkadaşlarda da böyle mi oldu?
5-Şu an en baştaki navifirm ve phonex güncellendi başka bi yerden farklı bi sürüme gerek yok galiba
6-Nokia ile ilgili program vs olmaması lazım phonex yüklenmeden önce Dizüstüne format atamıyorum program ekle kaldırdan kaldırdığımda başka nasıl kalan dosyaları silebilirim?
Şu an için aklımda olanlar bunlar. Bunlara uyarsam sorun yaşamam yanılmıyorsam sorularımada yanıt bulabilirsem ilk denemede bu işi hallederim hatta halletmek zorundayım.Dilinin değişmesine çözüm şart kullanılabilir ama msj yazmak sorun :(

TheMadness

TheMadness

Üye
Baştan sona bütün yorumları okudum bende c7 me flash atıcam dil sorunu yüzünden ve az çok anladıklarımın ve dikkat etmem gerekenlerin doğruluğunu sormak istiyorum.

1-Dille birlikte product kodu değiştiğinden yeni güncelleme geldiğinde türkçe olarak devam edebiliyoruz.
2-Son sürüm Anna 25.007 yükledim bu yöntemle navifirmden aynı sürümü yükleyip flashladığımızda aynı yöntemle sorunsuz çalışabiliyo sanırım
3-Laptop u sadece elektrik kesintisi riski yüzünden kullanın diyorsunuz yanlış anlamadıysam
4-Bir arkadaş 64 bitte sorun yaşadığını söylemiş 32 bitte düzelmiş diğerler arkadaşlarda da böyle mi oldu?
5-Şu an en baştaki navifirm ve phonex güncellendi başka bi yerden farklı bi sürüme gerek yok galiba
6-Nokia ile ilgili program vs olmaması lazım phonex yüklenmeden önce Dizüstüne format atamıyorum program ekle kaldırdan kaldırdığımda başka nasıl kalan dosyaları silebilirim?
Şu an için aklımda olanlar bunlar. Bunlara uyarsam sorun yaşamam yanılmıyorsam sorularımada yanıt bulabilirsem ilk denemede bu işi hallederim hatta halletmek zorundayım.Dilinin değişmesine çözüm şart kullanılabilir ama msj yazmak sorun :(
Bende ovi yüklü, hiç sorun yapmıyor flash atarken. 64 bit kullanıyorum sorun yok.

tugbatan

Üye
Bende ovi yüklü, hiç sorun yapmıyor flash atarken. 64 bit kullanıyorum sorun yok.

Cevap için saolun ozaman ovi suit i silmeden denerim bakalım.Bende de 64 bit var 32 bit aramama gerek kalmadı galiba :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Cevap için saolun ozaman ovi suit i silmeden denerim bakalım.Bende de 64 bit var 32 bit aramama gerek kalmadı galiba :)
Önemli değil flash atarken sıkıntı yapmanıza gerek yok. Her şeyin bir çözümü var.

tugbatan

Üye
Önemli değil flash atarken sıkıntı yapmanıza gerek yok. Her şeyin bir çözümü var.

Sırf bu korku yüzünden telefoncuya götürdüm ürün kodunu değiştir die yaptım dedi yapmamış yine gittim bunun yine dil değişti hallederiz demiştiniz işte navifirmden phonexten bahsedince siz yazılımlarla bu kadar uğraşmayın sonra bizde yapamayız dedi onun amaç bellide yinede düşünüyo insan :hmmm

TheMadness

TheMadness

Üye
Sırf bu korku yüzünden telefoncuya götürdüm ürün kodunu değiştir die yaptım dedi yapmamış yine gittim bunun yine dil değişti hallederiz demiştiniz işte navifirmden phonexten bahsedince siz yazılımlarla bu kadar uğraşmayın sonra bizde yapamayız dedi onun amaç bellide yinede düşünüyo insan :hmmm
Ya korkma bendede vardı korku. Çok tırsağımdır ben :ehe Refurbishe bastım ondan sonra günde 1 flash atıyorum artık :kop:

tugbatan

Üye
Ya korkma bendede vardı korku. Çok tırsağımdır ben :ehe Refurbishe bastım ondan sonra günde 1 flash atıyorum artık :kop:

Hadi yaa demek ilk denemeden sonra bağımlılık yapıyo :d: Bu arada aklıma geldide bişi daha sormak istiyorum navifirmden indirdiğimiz dosyalarla phoenix programı olduktan sonra internete gerek yok değilmi bende internet çok sık koparda sorun olmasın bide

Üst Alt