Nokia Neden Yükselemiyor :((Bütün Nokiacılar İçeri)

Sponsorlu Bağlantılar

SuaT6027

SuaT6027

Üye
:D :D beyler bence bu işler bizim düşündüğümüz kadar basit hesaplarla yapılacak çözülecek işler değildir ya.. bu kocaman nokia.. ve nihayetinde bunlarda birer esnaf.. hangi esnaf işleri kesat gitsin isterki??

qsaw

qsaw

Üye
:D :D beyler bence bu işler bizim düşündüğümüz kadar basit hesaplarla yapılacak çözülecek işler değildir ya.. bu kocaman nokia.. ve nihayetinde bunlarda birer esnaf.. hangi esnaf işleri kesat gitsin isterki??
:naughty:

----------Eklendi @ 01:09:36 ---------- Yazıldı @ 01:09:00 ----------

bizde o yüzden tartışıyoz bir şey mi var bu Nokia da :naughty: Kafasın çarpmış duvara galiba

distakjo

distakjo

Üye
nokia intiharın eşiğine gelince microsoft elinden tuttu! Görün bakın ikisi nasılda yükselecek. Unutmayın ki telefon pazarındaki dünya devi halen nokia.

• Beğen
Tepkiler: musty522
SuaT6027

SuaT6027

Üye
yok kardes sanmam... bır amacı vardır emın olun bızım goremedıgımız bır amac...

• Beğen
Tepkiler: musty522
qsaw

qsaw

Üye
olabiler

----------Eklendi @ 01:17:02 ---------- Yazıldı @ 01:16:42 ----------

ama olmayada biler

SuaT6027

SuaT6027

Üye
:) hey allahım yarabbım..... :D

musty522

Üye
    Konu Sahibi

evet yılların nokiası sonucta saçmalıyacağını düşünmüyorum + microsoftla büyük bir iş içersindeyken hiç saçmalamaz herhalde dur bakalım yakında kokusu çıkar

Del Rey

Del Rey

Üye
nokia yahudilerin değilmi neden siyonist medya kötü göstersin ki

Nokia Finlandiya markası. Yahudilere ait olmayan birkaç teknoloji firmasından biri. İşte bu yüzden Microsoft satın almak istiyor.

anılbaran

anılbaran

Üye

Meltemi s40 cihazların yerini alacak akıllı telefonların değil.

hıımmm tamam dostum :oke:

----------Eklendi @ 11:44:13 ---------- Yazıldı @ 11:42:40 ----------

Nokia Finlandiya markası. Yahudilere ait olmayan birkaç teknoloji firmasından biri. İşte bu yüzden Microsoft satın almak istiyor.

yahudi olsa ne olur. Finlandya olsa ne olur. yani ne oluyo findlandiya lı şirketi alınca microsoft :hmmm

musty522

Üye
    Konu Sahibi
anılbaran

anılbaran

Üye
ya ama satın alınca butun telefonları wp olucak. Ama wp de bişiyokki :( çoookk hızlı şekilde geliştirmeleri lazım. Oyun mesala en basitinden. Çogu kullanıcı oyunlarla kafayı bozdu. Wp yede kullanıcılar android oyunlarını isticek kesin. Wp hoşuma gitmıyor ama symbian bana göre harika. Bazı kaynaklarda okuduguma göre 5 sene sonra wp en çok tercih edilen işletim sistemi olcakmış.yani 2. veya 3. Sırada olabilirmiş. Hayırlısı .

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen bnde katılıyorum

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
iyi bari bende katılıyorum:ehe

HaqperesT

HaqperesT

Üye

AOL Time Warner - Apax
Partners & Co Ltd
Coca-Cola - Danone
Delta Galil - Disney
Estée Lauder - IBM
Johnson & Johnson - Kimberly-Clark
McDonald's - L'Oreal
Levi's - Nestle
News Corporation - Nokia
Timberland - Sara Lee
Selfridges - The Limited Inc Dell Intel
Bunlar hepsi yahudi malı

Nokianin yahudi mali olduğunu sağır sultan bile duydu neredeyse tüm ısraili boykot afişlerinde nokia yer alır

Üst Alt