Nokia Neden Yükselemiyor :((Bütün Nokiacılar İçeri)

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
ama yinede alıyoz

qsaw

qsaw

Üye
turkcell de tamamen türk malı değil

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
yahu biz o şanlı Osmanlı'nın torunlarıyız.ama geride kaldık.yapamadık,başarıyı sürdüremedik.bu nedenle de ya bunları alacaz ya hiç almayacağız.başka çaresi yok.Allah bir yol açsa da kendi firmamız,sistemimiz felan olsa..

forbidden5

forbidden5

Üye
Demedi demeyin Wp ile nokia yükselişe geçicek ama wp 8 ile wp 7 de eksikler var 8 ile tablet ,pc, ve telefon tek platform ayriyetten wp çok stabil bi sistem bi kaç eksiği var onlarda wp 8 ile giderilir siri gibi bir sistemde wp ve android için konuşulmaya başlandı. şimdi elinde samsunglarla gezenlerin bi çoğu tekrar nokia alıcak bakın görün wp7 de dualcore desteklemediği için kullanılamıyor ama wp8 de bu olucak singlecore ile bile wp çok hızlı dualcore ile çok çok daha iyi olur zaten bu saatten fark nokia yükselişe geçer şahsi fikrim wp uygulama mağazası ayda 7 8 binlik bi büyümeye sahip şu anda yeterince uygulama olduğunda wp ye rağbette artar tabi.

anılbaran

anılbaran

Üye
wp güzel ama oyun yok onda sanırsam. Varda şuan symbian nın oyunları bile wp7 den daha güzeldir bence. Ama gelişebilir ilerde tabi oyunları

idris-tolar

idris-tolar

Üye
AOL Time Warner - Apax
Partners & Co Ltd
Coca-Cola - Danone
Delta Galil - Disney
Estée Lauder - IBM
Johnson & Johnson - Kimberly-Clark
McDonald's - L'Oreal
Levi's - Nestle
News Corporation - Nokia
Timberland - Sara Lee
Selfridges - The Limited Inc Dell Intel
Bunlar hepsi yahudi malı

Nokianin yahudi mali olduğunu sağır sultan bile duydu neredeyse tüm ısraili boykot afişlerinde nokia yer alır

Yeni dünya düzenine hoş geldiniz...!!!

tabiki de nokia onların, finlandiyalı olduklarına aldanmayın..

• Beğen
Tepkiler: forbidden5
onur027

onur027

Üye
arkadaşım sen benim sorumu anlamamışsın galiba madem nokia hayal kırıklığı madem symbian berbat gelme o zaman buraya git kendi bölümünde orda yorum yap. biz halimizden memnunuz. olmasak bile androidden ios tan yardım beklemiyoruz beklersek sizin bölüme geçer sizin o değerli fikir ve görüşlerinizi alırız.ayrıca ben androidde kullandım ios ta kullandım samsugta htc de kullandım. bana gelip ahkam kesme. n8 deki özellikleri barındıran (aynısını veya fazlasını) bir tane androidli telefon göster bende gidip onu alayım. 12mp kamera ücretsiz navigasyon fm verici 16gb hafıza dolbydigital ses hdmı çıkışı olan standart (pc de kullandığımız) klavye ve mause bağlanabilen flash bellek ve taşınabilir hdd bağlanabilen hemen her türlü ses ve video formatını okuyup her türlü lcd tv ye bağlanıp izlenebilen ve sayamadığım özellikleri barındıran bir tane androidli telefon göster üstelik 1000 tl gibi bi fiyata almazsam namerdim. bu özelliklerini kıyaslıyorum şimdi sen kullandığın telefonun özelliklerini yaz da bende öğreneyim birde buna cevap ver :aha:

HERTÜRLÜ KATILIYORUM KARDEŞŞ
,bu sayılan donanımsal aksesuar ve aparatları yeter.en çokda otg olayı.hangi telefonda var bunlar.android diyosunuz,samsung galaxi diyosunuz.boşversenize. şarzı yarım gün bile gitmiyor.dayanıksız sağlamlığı bile yok.HELE ŞU IPHONE HİÇ ISINAMADIM,NE KADAR SORUNLU BİR CİHAZ O ÖYLE ÇOK CİLVERLİ.PC YE BAĞLARKEN BİLE Bİ SÜRÜ ŞEY İSTİYOR,NERDEYSE İKAMETGAH BELGESİ VE NÜFUS CÜZDAN FOTOKOPİSİ İSTİYECEK PC YE BAĞLANIRKEN VEYA BAŞKA CİHAZLA VERİ TRANSFERİ YAPARKEN.NOKİA ÖYLEMİ.BİN TEPESİNE HİÇ HAYIR DEMEZ.ticari açıdan bile rağbette.bir samsung al ve bir nokia al.1 ay sonra telefoncuya satıcam de samsung otomatikmen yarıyarıya zarar ettiriyor.ama nokia fazla zarar ettirmiyor.NOKİ SAĞLAM BİR ŞEKİLDE ÇIKIŞ YAPACAK DURUN BAKALIM.İLK OLARAK KAMERALI TELEFONU YAPTI,OTG-HDMI VS.ÇIKARTTI.BAKALIM İNSANLIĞIN İŞİNE YARAYACAK NE ÇIKARTICAK ŞİMDİDE.2 YIL ÖNCE ŞU TELEFON SEKTÖRÜ,ÖZELLİKLE NOKİA İÇİN.DEDİM Kİ.NİYE BUNLAR USB GİRİŞİ YAPMIYOLARKİ TELEFONA DEDİM.OLSAYDI NE İYİ OLURDU DEDİM.ADAMLAR DUYDU SESİMİ:)HER ZAMAN KULLANMIYORUM AMA.ÖYLE BİR ACİL ZAMAN GELİCEK VE ÇOK İŞİME YARIYACAK

• Beğen
Tepkiler: musty522, iatis ve Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
HERTÜRLÜ KATILIYORUM KARDEŞŞ
,bu sayılan donanımsal aksesuar ve aparatları yeter.en çokda otg olayı.hangi telefonda var bunlar.android diyosunuz,samsung galaxi diyosunuz.boşversenize. şarzı yarım gün bile gitmiyor.dayanıksız sağlamlığı bile yok.HELE ŞU IPHONE HİÇ ISINAMADIM,NE KADAR SORUNLU BİR CİHAZ O ÖYLE ÇOK CİLVERLİ.PC YE BAĞLARKEN BİLE Bİ SÜRÜ ŞEY İSTİYOR,NERDEYSE İKAMETGAH BELGESİ VE NÜFUS CÜZDAN FOTOKOPİSİ İSTİYECEK PC YE BAĞLANIRKEN VEYA BAŞKA CİHAZLA VERİ TRANSFERİ YAPARKEN.NOKİA ÖYLEMİ.BİN TEPESİNE HİÇ HAYIR DEMEZ.ticari açıdan bile rağbette.bir samsung al ve bir nokia al.1 ay sonra telefoncuya satıcam de samsung otomatikmen yarıyarıya zarar ettiriyor.ama nokia fazla zarar ettirmiyor.NOKİ SAĞLAM BİR ŞEKİLDE ÇIKIŞ YAPACAK DURUN BAKALIM.İLK OLARAK KAMERALI TELEFONU YAPTI,OTG-HDMI VS.ÇIKARTTI.BAKALIM İNSANLIĞIN İŞİNE YARAYACAK NE ÇIKARTICAK ŞİMDİDE.2 YIL ÖNCE ŞU TELEFON SEKTÖRÜ,ÖZELLİKLE NOKİA İÇİN.DEDİM Kİ.NİYE BUNLAR USB GİRİŞİ YAPMIYOLARKİ TELEFONA DEDİM.OLSAYDI NE İYİ OLURDU DEDİM.ADAMLAR DUYDU SESİMİ:)HER ZAMAN KULLANMIYORUM AMA.ÖYLE BİR ACİL ZAMAN GELİCEK VE ÇOK İŞİME YARIYACAK
Doğru söze ne denir.ha bazan nokia ya bende kızıyorum ,dünkü yeni yetmelere:)papuç bırakıyor diye ama şöyle n8 i elime alınca iyiki nokia varmış diyorum

onur027

onur027

Üye
doğru söze ne denir.ha bazan nokia ya bende kızıyorum ,dünkü yeni yetmelere:)papuç bırakıyor diye ama şöyle n8 i elime alınca iyiki nokia varmış diyorum

haklısın.karizmayı çiziyor bazen.kızıyorum bende.sen nokia sın ayağa kalk diyorum

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ha nokia da android e geçsin piyasa ios ve android olsun.bu bana niç mantıklı gelmiyor.ms gibi bir devi arkasına alarak google nin tekelini kırması daha mantıklı bence

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ha nokia da android e geçsin piyasa ios ve android olsun.bu bana niç mantıklı gelmiyor.ms gibi bir devi arkasına alarak google nin tekelini kırması daha mantıklı bence

tabi önce google nokiayı kırmazsa

musty522

Üye
    Konu Sahibi
onur 027 katılıyorum kardesm sana haklısın

estorak

estorak

Üye
Bu symbianı zorlamaya devam ederlerse de bi yere gideceği yok Nokianın

anılbaran

anılbaran

Üye
2016 ya kadar symbian. Tabi bu süre içersinde wpyi gelişecek. Hoop sonra direk symbian dan wp a geçicek nokia. Sanırsam olay bu.

• Beğen
Tepkiler: musty522
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
galiba öyle olur.yani hop diye değilde hooooop diye geçer belki:D

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar tartışmaya gerek yok ben kahvaltıda peynir seviyorum diye herkes sevcek diye bişe yokki herkesin tarzı varki zewki farklı bosuna dememişler zewkler ve renkler tartışılmaz diye ben nokıacıyım arkadaş samsungdu ıphone htc bilmem ne bana soguk geliyor elime aldıgımda benim diyemiyorum nedense isterse 5g olsun isterse 20mp kamerası olsun isterse telefonda pcdeki oyunların bire biri olsun ben nokıa seviyosam symbian seviyosam kimse bana kötülemesin androidciler gelmesin demiyorum hakkımda yok böyle bişeye ama tutupta nokıayı yerden yere vurmalarının ne anlamı var onu anlamıyorum bi de nokıacılar androidi niye gidipte android bölümünde kötülemiyoda androidciler her nokia formunda sevmiyosun ugramayın kardeşim androidle google sizi paraylamı tuttu ne diye bu kadar aşagılıyosunuz sen androidi seviyosun diye biz kötü yanlarını söyleyip nokıayı yüceltiyomuyuz yoo ee sizin amacınız ne forumların tadını kacırmayalım arkadaşlar önerilere acıgız ama eleştiriye acık degiliz eleştircek olan varsa kendi telefonunu eleştirsin baskasının tercihinden sizene yahu :d:

• Beğen
Tepkiler: deha48, Cihanî Sultan ve Esendağlı

musty522

Üye
    Konu Sahibi
Bu symbianı zorlamaya devam ederlerse de bi yere gideceği yok Nokianın
bırak zorlasınlar nokia nın şuan en son sürümü olan symbian belle işletim sistemi gayet iyi ve stabil bir işletim sistemidir.ve ileride daha da gelişecektir

private_hawk

Üye
nokia işini bilir rahat olun ;)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

mesut1979

Üye
slm,arkadaslar kuskulanmayin nokia ilerleyen yillarda wp ile müthis yükselise gececek buna inanin hele bir 2012 yilini bekleyin neler cikacak nokiadan, wp8 cok umut vaad ediyor birkac 1-2sene icinde android ve ios viz kalacak nokianin yaninda acikcasi ben önümüzdeki zamanda nokua ve microsoftun calismasindan cok beklentilerim var piyasa baya degisecek.

Üst Alt