AOL Time Warner - Apax
Partners & Co Ltd
Coca-Cola - Danone
Delta Galil - Disney
Estée Lauder - IBM
Johnson & Johnson - Kimberly-Clark
McDonald's - L'Oreal
Levi's - Nestle
News Corporation - Nokia
Timberland - Sara Lee
Selfridges - The Limited Inc Dell Intel
Bunlar hepsi yahudi malı
Nokianin yahudi mali olduğunu sağır sultan bile duydu neredeyse tüm ısraili boykot afişlerinde nokia yer alır
arkadaşım sen benim sorumu anlamamışsın galiba madem nokia hayal kırıklığı madem symbian berbat gelme o zaman buraya git kendi bölümünde orda yorum yap. biz halimizden memnunuz. olmasak bile androidden ios tan yardım beklemiyoruz beklersek sizin bölüme geçer sizin o değerli fikir ve görüşlerinizi alırız.ayrıca ben androidde kullandım ios ta kullandım samsugta htc de kullandım. bana gelip ahkam kesme. n8 deki özellikleri barındıran (aynısını veya fazlasını) bir tane androidli telefon göster bende gidip onu alayım. 12mp kamera ücretsiz navigasyon fm verici 16gb hafıza dolbydigital ses hdmı çıkışı olan standart (pc de kullandığımız) klavye ve mause bağlanabilen flash bellek ve taşınabilir hdd bağlanabilen hemen her türlü ses ve video formatını okuyup her türlü lcd tv ye bağlanıp izlenebilen ve sayamadığım özellikleri barındıran bir tane androidli telefon göster üstelik 1000 tl gibi bi fiyata almazsam namerdim. bu özelliklerini kıyaslıyorum şimdi sen kullandığın telefonun özelliklerini yaz da bende öğreneyim birde buna cevap ver![]()
HER ZAMAN KULLANMIYORUM AMA.ÖYLE BİR ACİL ZAMAN GELİCEK VE ÇOK İŞİME YARIYACAKDoğru söze ne denir.ha bazan nokia ya bende kızıyorum ,dünkü yeni yetmelereHERTÜRLÜ KATILIYORUM KARDEŞŞ
,bu sayılan donanımsal aksesuar ve aparatları yeter.en çokda otg olayı.hangi telefonda var bunlar.android diyosunuz,samsung galaxi diyosunuz.boşversenize. şarzı yarım gün bile gitmiyor.dayanıksız sağlamlığı bile yok.HELE ŞU IPHONE HİÇ ISINAMADIM,NE KADAR SORUNLU BİR CİHAZ O ÖYLE ÇOK CİLVERLİ.PC YE BAĞLARKEN BİLE Bİ SÜRÜ ŞEY İSTİYOR,NERDEYSE İKAMETGAH BELGESİ VE NÜFUS CÜZDAN FOTOKOPİSİ İSTİYECEK PC YE BAĞLANIRKEN VEYA BAŞKA CİHAZLA VERİ TRANSFERİ YAPARKEN.NOKİA ÖYLEMİ.BİN TEPESİNE HİÇ HAYIR DEMEZ.ticari açıdan bile rağbette.bir samsung al ve bir nokia al.1 ay sonra telefoncuya satıcam de samsung otomatikmen yarıyarıya zarar ettiriyor.ama nokia fazla zarar ettirmiyor.NOKİ SAĞLAM BİR ŞEKİLDE ÇIKIŞ YAPACAK DURUN BAKALIM.İLK OLARAK KAMERALI TELEFONU YAPTI,OTG-HDMI VS.ÇIKARTTI.BAKALIM İNSANLIĞIN İŞİNE YARAYACAK NE ÇIKARTICAK ŞİMDİDE.2 YIL ÖNCE ŞU TELEFON SEKTÖRÜ,ÖZELLİKLE NOKİA İÇİN.DEDİM Kİ.NİYE BUNLAR USB GİRİŞİ YAPMIYOLARKİ TELEFONA DEDİM.OLSAYDI NE İYİ OLURDU DEDİM.ADAMLAR DUYDU SESİMİHER ZAMAN KULLANMIYORUM AMA.ÖYLE BİR ACİL ZAMAN GELİCEK VE ÇOK İŞİME YARIYACAK
papuç bırakıyor diye ama şöyle n8 i elime alınca iyiki nokia varmış diyorumdoğru söze ne denir.ha bazan nokia ya bende kızıyorum ,dünkü yeni yetmelerepapuç bırakıyor diye ama şöyle n8 i elime alınca iyiki nokia varmış diyorum
Ha nokia da android e geçsin piyasa ios ve android olsun.bu bana niç mantıklı gelmiyor.ms gibi bir devi arkasına alarak google nin tekelini kırması daha mantıklı bence
2016 ya kadar symbian. Tabi bu süre içersinde wpyi gelişecek. Hoop sonra direk symbian dan wp a geçicek nokia. Sanırsam olay bu.

bırak zorlasınlar nokia nın şuan en son sürümü olan symbian belle işletim sistemi gayet iyi ve stabil bir işletim sistemidir.ve ileride daha da gelişecektirBu symbianı zorlamaya devam ederlerse de bi yere gideceği yok Nokianın